Den nye TV-avtalen.

Rorschach

Antall innlegg: 575

Opprettet 5/6/2006 4:40:13 PM Sist oppdatert 5/6/2006 4:40:13 PM
Aftenposten melder i dag at Premier League har inngått en ny avtale for TV-rettigheten de neste tre årene, og at denne er mer lukrativ enn noensinne. Det er spekulert i at selv bunnlagene vil kunne tjene opptil 30 millioner pund på dette, noe som på mange måter er helt absurd.

Så, hvordan ser dere på fremtiden til Blackburn med en slik plutselig kontantinjeksjon (jeg regner med at vi ser fruktene av den rundt neste sommer, kanskje i januar-transfervinduet)? Vil den i det hele tatt bety noe, eller blir dette et blaff? Dette faller jo merkverdig godt sammen med vårt nyfunne hjem i toppen - tatt i betraktning hvordan Chelsea, Man.Utd. og Liverpool allerede har enorme summer å bruke, vil dette neppe påvirke deres handler i stor grad. Men lag som Spurs, Newcastle og Arsenal (som jo er uttalt "fattigere" etter å ha bygget stadion) vil kanskje heve seg ganske betydelig i forhold til oss, hva grunnlag for allerede eksisterende inntekt angår.

Personlig tror jeg viktigheten av å ha en manager som Hughes, som virkelig kan lokke spillere til klubben, er viktigere enn noensinne. Nå som Bolton, Wigan og West Ham får mer penger mellom fingrene, blir kampen i semi-toppen tettere enn noensinne, og det er opp til oss å vinne kampen utenfor banen, i tillegg til bare på.

Hva tror dere andre?
Du må være innlogget for å svare

DasGelb

Antall innlegg: 382

Opprettet 5/6/2006 6:43:30 PM Sist oppdatert 5/6/2006 6:43:30 PM
Rorschach skrev:
Men lag som Spurs, Newcastle og Arsenal (som jo er uttalt "fattigere" etter å ha bygget stadion) vil kanskje heve seg ganske betydelig i forhold til oss, hva grunnlag for allerede eksisterende inntekt angår.

 Her er du vel rimelig langt ute på viddene da både Tottenham og Newcastle er klubber som har utrolig mye penger fra før av!
Tottenham er sågar på listen over VERDENS 20 rikeste klubber, mens Newcastle ligger like bak de 20 rikeste...

Du må være innlogget for å svare

Rorschach

Antall innlegg: 575

Opprettet 5/6/2006 8:33:24 PM Sist oppdatert 5/6/2006 8:33:24 PM
DasGelb skrev:
Her er du vel rimelig langt ute på viddene da både Tottenham og Newcastle er klubber som har utrolig mye penger fra før av!
Tottenham er sågar på listen over VERDENS 20 rikeste klubber, mens Newcastle ligger like bak de 20 rikeste...

 For all del, man leser det man vil lese...

Det var ikke dette som var poenget mitt; men siden du (i likhet med en del andre) er mer opptatt av å krangle enn å debattere skal jeg forklare litt tydeligere hva jeg mente.

Vi har kjempet aktivt med alle disse lagene sportslig denne sesongen, til tross for at de har mer penger enn oss. Det vil de fortsette å ha også nå. Men pga. den nye TV-avtalen kan vi ta noe inn på dem også økonomisk, til tross for hva deres inntjeningspotensiale er i forhold til vårt. Vi ville ha råd til å kjøpe en spiller som Gudjohnsen, fordi vi rett og slett tjener mer penger, uten å sprenge banken.

Og for å gjenta spørsmålet mitt, forhåpentligvis klarere nå som vi har fått (ettertrykkelig) avklart at Spurs og Newks er rikere enn oss;

Hvordan vil denne nye utviklingen påvirke oss fremover? Tror dere vi vil falle av, fordi inntjeningspotensialet ut over TV-avtalen er så lavt, eller vil vi legge det grunnalaget vi trenger for å drifte klubben vel i toppen?

Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversDen nye TV-avtalen.