Rovers-Chelsea

Dickov

Antall innlegg: 1112

Opprettet 5/3/2006 3:45:28 PM Sist oppdatert 5/3/2006 3:45:28 PM
Fått bank på skolen, blitt drapstrua av samme fyren som trua T.Hauge, skrevet Blackburn-Chelsea 1-0 på samtlige tavler på skolen. Det er ikke tvil om at feringen har vært variert!;D

Herlig med UEFA, dog en sjokkerende forestilling av Gamst. Peter utretta mer på sine minutter enn Gamst igjennom hele kampen.
Du må være innlogget for å svare

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Opprettet 5/3/2006 5:31:55 PM Sist oppdatert 5/3/2006 5:31:55 PM
mohelger skrev:
Ja, vi hadde en dommer i litt godlune idag. Glad for at han blåste av etter 2:15 istedet for å la det gå 3 fulle. Og hadde dommeren vært virkelig en tosk så kunne det fort ha blitt både to og tre straffer imot. Mokoena holdt trøya til Crespo mer enn nok til å gi straffe. Så takk for den, Rovers har jammen fått noen avgjørelser imot denne sesongen også, så dette faller inn under "jevner seg ut"-prinsippet.

Syns det jevnet seg ut i selve kampen jeg. Chelsea skulle hatt et rødt kort. At ikke fellingen til Gerimi førte til hans andre gule er for meg like uforståelig som straffesituasjonen. Og den straffe-situasjonen hadde ikke oppstått viss dommeren hadde gitt rødt til gerimi. da hadde det blitt en helt annen kamp.

pks1984

Antall innlegg: 1426
BRSCN medarbeider

Opprettet 5/3/2006 7:46:44 PM Sist oppdatert 5/3/2006 7:46:44 PM
RomanofChelsea skrev:
I 2 omg kjører vi til tider rundt med dere, så å si at det var veldig fortjent er å ta i litt. Begge lag har skudd i stolper, mens ball-innehav er i stor fordel Chelsea.

mulig dere hadde det i 2.omgang, men da må da ha vært totalt motsatt i 1.omgang, siden Rovers hadde over 51% i ballinnehav i denne kampen... kilde SkySport.

Opprettet 5/3/2006 9:59:32 PM Sist oppdatert 5/3/2006 9:59:32 PM
Ballinnehav er uviktig, sjansestatistikken er den som betyr noe. Foruten Gudjohnsens store i første omgang var det lite å melde fra Chelseas side, Friedel hadde god kontroll på det som kom. (Et par streifskudd som med maksimal flaks kunne endt i farlige returer..)

Straffesituasjonen, det er etter min mening bare en som er verdt å diskutere, er forholdsvis grei - Mokoena river ned Crespo. De to andre er etter min mening ingenting, sparkene som "utdeles" er ikke nok til å få spillerne ut av balanse. Men som sagt, Mokoenas nedriving av Crespo synes jeg er soleklar, hvis da ikke linjemannen hadde flagget oppe som noen påstår her..

Tre nesten-straffer blir ikke en straffe uansett hvordan du ser på det, i motsetning til hva to Geremi-taklinger vanligvis blir :-)

David Dunn

Opprettet 5/4/2006 7:54:25 AM Sist oppdatert 5/4/2006 7:54:25 AM
mens ball-innehav er i stor fordel Chelsea.

Ikke noe big-deal egentlig, men ballinnehav kampen sett under ett var 50-50. Viss du fulgte med på canal+ så kom det opp ballinnehav noen ganger. da stod det 70-30 fordel chelsea, men det viser bare siste 5 minutter, og pussig nok viste de bare ballinnehavet de periodene chelsea hadde mest ballen, canal+ er jo betalt av chelsea til å gjøre det:)