De bakre rekker....

RomanofChelsea

Antall innlegg: 436

Opprettet 7/22/2005 8:39:56 PM Sist oppdatert 7/22/2005 8:39:56 PM
Hvorfor virker det som uaktuelt å bruke Matteo som stopper i Blackburn?? han var da visserligen god som stopper i Leeds. Av erfaring så VET jeg at det ikke er lett å være stopper men å bli brukt som venstreback.

Spilte selv stopper på Junior Elite laget til Lørenskog som juniorspiller. Vi spilte bl.a semifinale i NM mot Start, som mønstret spillere som Strandli og Svindal Larsen i den kampen. Ble tatt ut på Norge U-17 og satt som venstre back i en treningsleir på Hankø. Det resulterte i ræva spill og ut av troppen :(

Så hvorfor ikke bruke Matteo der han er god??
Du må være innlogget for å svare

Justino

Antall innlegg: 336

Opprettet 7/22/2005 9:05:39 PM Sist oppdatert 7/22/2005 9:05:39 PM
Hvis du hadde visst litt om laget du er på supportersiden til nå, så hadde du visst at vi allerede har et av de beste stopperparene i PL i Todd og Nelsen. Det er et ikke-tema å bytte ut noen av de.

Men er enig i flere her at venstreback ikke er nødvendig å forsterke (mer enn alle andre plasser i hvert fall). Vi har Matteo som spilte som regel OK i fjor da han kom tilbake fra skade. Spennende å se om Hughes får ut mer av han. Samtidig har vi McEveley som skal prøve seg. Er mer bekymret for høyresiden, hvis Neill blir ute.
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 7/22/2005 9:23:32 PM Sist oppdatert 7/22/2005 9:23:32 PM
Matteo var ikke DÅRLIG på venstreback. For da hadde vi sluppet inn mer mål enn vi gjorde. Han gjorde en stabilt grei jobb defensivt, selvom han ikke oser trygghet...
Men derimot er Matteo, etter min mening, den svakeste når forsvarsrekka er Neill-Todd-The Admiral-Matteo. Som stopper kunne han sikkert vært bedre, men Todd-Nelsen det ikke mulig å bytte ut. Ser seriøst ikke hva spillere som Ferdinand, Terry, Carragher kunne gjort særlig mye bedre - de er alle fantastiske spillere, men Todd-Nelsen i tospann var en åpenbaring ifjor.
Men absolutt ingen krise om Matteo blir venstreback denne sesongen også, ihvertfall ikke defensivt. Manglene hans er først og fremst fart og ballteknikk når det kommer til å være med i det offensive spillet, slik Neill på høyre tidvis er svært god på. Tilogmed Nissa var jo til tider grei i samarbeid med Gamst fremover på banen... McEveley og Gresko (som vi så da han var på lån hos oss, men dessverre ikke når han kom permanent) er bedre fremover, har særlig tro på McEveley - det har vi vel alle!:)
Du må være innlogget for å svare
12
ForumBlackburn RoversDe bakre rekker....