Spent foran en ny sesong!

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 6/30/2005 12:58:12 PM Sist oppdatert 6/30/2005 12:58:12 PM
Er utrolig spent på hva Hughes kommer til å forandre på til denne sesongen.
Skifter vi formasjon?
Hvem får fornyet tillit?
Fortsetter Gamsten i sammen spor som i fjord?
Hvor gode er vi egentlig?

Hva tror dere?

Du må være innlogget for å svare

olemhs

Antall innlegg: 1155

Opprettet 6/30/2005 1:03:55 PM Sist oppdatert 6/30/2005 1:03:55 PM
Jeg tror vi får en god sesong. Tror et par spillere kommer til å overraske hos oss, har tro på at en av de yngre får et gjennombrudd.

Ellers så håper jeg vi kan få til gode resultater selv om vi ikke spiller 4-5-1, ville heller likt 4-4-1-1.

Tipper vi blir blant de ti beste, er optimist selv om mange sikkert kommer til å dømme oss nord og ned. Tror Hughes vil gjøre sitt til at laget fortsetter den fine framgangen fra siste halvdel av forrige sesong. Har stor respekt for han, og har veldig tro på at han vet hva han holder på med.
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 6/30/2005 2:17:28 PM Sist oppdatert 6/30/2005 2:17:28 PM
Spenningen og forventningene øker tilsynelatende foran hver eneste sesong, føler meg enda mer spent nå enn i fjor, og jeg sa sikkert det samme ifjor!:)
Mark Hughes hadde en voldsom impact da han kom i fjor. Og det er med stor glede vi kunne oppleve et forsvar som var ett av ligaens beste. Og med det grunnlaget, så er det all grunn til å begynne å fokusere på det offensive. Ingen tvil om at vi scorte for få mål i fjor, og Hughes er den første til å innrømme det. Vi har allerede fått inn en forsterkning i Kuqi, og med forsterkning så mener jeg at han besitter egenskaper som vi ikke hadde i laget i forrige sesong. Så han har jeg tro på. Og Dickov var et angrep alene i store deler av sesongen, og selvom han ikke bøtta inn 20 mål, så er det jo klart at han vil være enda bedre når han får en skikkelig partner på topp. En annen spiller som han åpenbart vil satse på er yndlingen vår, Matty Jansen. For ham er dette en avgjørende sesong. Videre ønsker Hughes seg ytterligere én spiss inn. McCarthy ønsker vi oss alle. Samtidig så er Andy Cole daglig linket. Når det gjelder Cole, så er det en spiller jeg synes det var leit at dro ifjor. Han gjorde en bra jobb. Men i forhold til McCarthy, så håper jeg på at Cole er en "backup"-løsning.
Videre er nok en høyreback-backup-spiller noe Hughes vil ha. En skade/suspensjon på Neill, og vi mangler skikkelig cover. Dette var også noe Hughes prøvde å gjøre noe med i januar, men da fikk han ikke henta Spector likevel.
Og midtforsvaret vårt, etter at Nissa og Short har dratt er også noe tynt. Har lest at Gabbidon kan operere både sentralt og på høyre back, så en spiller med de egenskapene hadde vært ypperlig - da hadde vi etter mitt skjønn bare trengt én spiller defensivt.
Angående formasjon, så gjorde jo Mokoena en flott jobb som ankeret på midten i en 4-5-1. Går vi over til 4-4-2, så er det spennende å se hvordan Hughes velger å organisere den sentrale midtbanen vår. Savage, Reid, Tugay, Mokoena, Flitcroft vil alle kjempe om to plasser. Vi har ikke sett det beste av Savage, men han er jo et førstevalg hos Hughes; mens Reid også gjorde en veldig bra jobb til tider. Tugay, Mokoena er typer som kan komme inn og gi midtbanen andre måter å spille på, og det er svært positivt at vi har de mulighetene, så det lover veldig bra. Må si jeg likte da vi ble linka til et kjøp av Jason Koumas, men samtidig er det jo grenser for hvor mange sentrale midtbanealternativer vi trenger...
Hughes har sagt at han ikke kommer til å hente noen nye "widemen", og Emerton og Gamst blir det veldig spennende å følge. Særlig Emerton føler jeg har mye "inne", og venter fortsatt på at det skal løsne skikkelig. Gamst var "man of the moment" rett som det var, men når det er sagt så har han fortsatt et stort forbedringspotensiale i spillet sitt. Så der fortjener ex-manager Souness voldsom ros (for en gangs skyld), for at han våget å satse på kjøp av Gamsten.
Videre er jo venstreback en evig "liktorn", men også den ble stabil ifjor. Matteo gjorde en stødig jobb, uten at han direkte storspilte. Personlig var jeg henrykt over å se unge McEveley tilbake i startoppstillinga i sesongens siste kamp på White Hart Lane, for han ønsker vi vel alle at skal satses på, og få sjansen til å blomstre. Vi får også "glemte" Gresko tilbake, blir spennende hva Hughes velger å gjøre med ham.
Ser for meg noe sånt som primæroppstillingen;
Friedel
Neill-Todd-Admiral Nelsen-McEveley
Emerton-Savage-Reid-Gamst
Dickov-Kuqi/Jansen/ny spiss

Spillere som Lorenzo Amoruso, Jon Douglas, Paul Gallagher, Jemal Johson og evt Gresko kan komme til å havne langt bak i leksa...

Så voldsomme forandringer blir det ikke i spillerstallen vi har idag, men når Hughes nå får en hel pre-season å innprente sine tanker om spillet, så lover det svært bra!:)
Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Opprettet 6/30/2005 3:44:07 PM Sist oppdatert 6/30/2005 3:44:07 PM
Friedel - Hadde en stødig sesong i fjor, og vil ha en glitrende sesong foran seg.

Neill - Bør skjerpe seg. Synes han hadde en svak fjorårssesong, og jeg er spent på om han klarer å prestere bedre.

Todd - Fantastisk fjorårssesong, og er Blackburns beste spiller på lik linje med Nelsen.

Nelsen - Dere hører det i navnet. Får for guds skyld håpe at han får en bra 2. sesong. Men det skal vell ikke være noe problem. Tenker spissene i Premier League har respekt for han nå...

McEveley - Har troen på at han slår til hvis han får mye spille tid i oppkjøringa til Premier League!

Gamst - "Viktig" i fjor, og vil få en vanskelig 2. års sesong i møte. Satser på at han skårer 8-10 mål.

Reid - Blackburns svar på "duracell kanin" og kommer til å gjøre en solid sesong.

Savage - Kommer til å spille seg inn i Rovers hjerter. Er vell blitt ber kjent med "Rovers stilen" så nå vil vi se Savage i en bedre utgave enn noen gang.

Thommo - Svak fjor årssesong preget med mye skadefravær... Skjebne sesong for Thommo.

Emerton - Hadde en ustabil fjorårssesong. På sitt beste, er han en av Premier Leagues beste ving, men han har sine svake dager. emerton kommer til å bli vår nøkkelspiller dette året.

Kuqi - Har sett han spille ved 2-3 annledninger, og da var han den store spilleren definitivt. Tror Blackburn har gjort ett kupp, men det gjennstår å se. Er en notorisk skåringsmaskin, og har en kjempe bra innstilling til å gjøre en bra sesong! 10 - 20 mål tipper jeg han vil gjøre med MYE sppilletid.

Dickov - Hadde en fantastisk høstsesong, men vår sesongen var preget av skadefravær og diverse.
Kommer helt sikkert til å gjøre en solid sesong med 10-15 mål.

Cole - Pliiis signe han. Kommer han så vil han bli en viktig brikke

McCarty - Kan bli årets hit om vi signer han. Er nesten 100% sikker på at vi får han.

Matteo - Vil bli en viktig backup, om han ikke spiller fast. Var vår svake ledd i fjor, men hadde en "bra" vårsesong.

Tipper vi havner på en 7. plass.
Du må være innlogget for å svare

Dickov

Antall innlegg: 1112

Opprettet 6/30/2005 5:46:56 PM Sist oppdatert 6/30/2005 5:46:56 PM
Synes ikke Thommo var SÅÅ dårlig..
Du må være innlogget for å svare

mohelger

Antall innlegg: 3195
Medlem 3 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 6/30/2005 6:17:06 PM Sist oppdatert 6/30/2005 6:17:06 PM
Dickov skrev:
Synes ikke Thommo var SÅÅ dårlig..

 Jo, Thommo var svak - men bare sammenlignet med hvor god vi har sett ham være før; han var ikke "håpløs" sammenlignet med andre.
Men den formen han hadde da han kom til oss, og sesongen etter før han ble skadet (da han på et tidspunkt var med i den engelske landslagstroppen); den var han LANGT unna... Så han må vise bedre for å kunne kjempe seg inn i førsteelleveren. Heldigvis VET Hughes hva som bor i ham, etter å ha vært lagkamerat med ham. Thommo viste takter i et par innhopp han hadde, da han kom inn og faktisk dominerte. Men da han så fikk tillitt fra start i neste gang, så var han ikke mer enn middels. Nå har han en preseason til å få en frisk start på samme nivå som alle de andre spillerene. Han kan så uendelig mye mer, akkurat som Jansen, akkurat som Emerton. Så får Hughes fart på disse gutta, så blir det en underholdende sesong!:)

Du må være innlogget for å svare

Forrix

Antall innlegg: 183

Opprettet 6/30/2005 7:26:45 PM Sist oppdatert 6/30/2005 7:26:45 PM
Friedel skrev:
McCarty - Kan bli årets hit om vi signer han. Er nesten 100% sikker på at vi får han.

 Oj, jeg gleder meg til å se hvilke kilder du har for denne uttalelsen. Siste som kom fra Ewood var jo at Hughes og Williams hadde gitt opp foreløpig. Høres ikke særlig 100% ut for meg...

Du må være innlogget for å svare

SirMartin

Antall innlegg: 447

Opprettet 6/30/2005 10:55:43 PM Sist oppdatert 6/30/2005 10:55:43 PM
Friedel skrev:
Kuqi - Er en notorisk skåringsmaskin

 Vel vel, det var kanskje å overdrive..hehe

2004 - 05 43(3) kamper, 20 mål
2003 - 04 30(8) kamper, 11 mål
2002 - 03 7 kamper, 5 mål
2001 - 02 34(6) kamper, 8 mål

Alle i 1. divisjon.

Det går da fremover, så får håpe han fortsetter fremgangen i Premier League! :)

Du må være innlogget for å svare

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Opprettet 6/30/2005 11:04:50 PM Sist oppdatert 6/30/2005 11:04:50 PM
Friedel skrev:
Neill - Bør skjerpe seg. Synes han hadde en svak fjorårssesong, og jeg er spent på om han klarer å prestere bedre.

 Skjønner ikke hvorfor (nesten) alle her har fått for seg at Neill var så dårlig i fjor. Han hadde vel ikke sin beste sesong, men grei nok. Neill var faktisk den Rovers spilleren som hadde flest pasninger, flest taklinger og nest flest driblinger i løpet av forrige ses. Mye involvert med andre ord.

Du må være innlogget for å svare

ColinHendry

Antall innlegg: 1745
Medlem 156 i supporterklubben

Opprettet 7/1/2005 1:56:17 PM Sist oppdatert 7/1/2005 1:56:17 PM
Lucas Neill hadde nok ikkje sin beste sesong nei, men tror heller ikkje at den statistikken du nevner lyger. Så en direkte dårlig sesong vil eg ikkje si at han hadde.
Du må være innlogget for å svare

olemhs

Antall innlegg: 1155

Opprettet 7/1/2005 2:27:14 PM Sist oppdatert 7/1/2005 2:27:14 PM
Problemet med Neill er at han selger seg for lett i avgjørende situasjoner, i stedet for å være litt kald i hodet. Litt het i toppen i enkelte taklinger og andre ting han gjør. Hadde han ikke vært det så ville han vært en skikkelig klassespiller, det mener hvertfall jeg.
Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversSpent foran en ny sesong!