Vårt beste lag ?

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Vårt beste lag ?

Opprettet 10/16/2020 9:53:44 PM Sist oppdatert 10/16/2020 9:53:44 PM
Etter et forrykende overgangsvindu, hva synes folket er vårt beste lag ? Det begynner å bli mange valg nå, spesielt fremover på banen.

Kaminski - Nyambe, Lenihan, Ayala, Douglas - Travis, Holtby, Johnson - Armstrong, Dack, Elliott.

Innbyttere : Stergiakis, Williams, Trybull, Rothwell, Buckley, Brereton og Dolan.

Måtte bare sette Dack som en slags "false 9", litt usikker på hvor han passer inn i 4-3-3 ?
Det skal bli vanskelig for en del spiller å bare komme seg med på benk nå, feks Bennett og Evans. 
Og med tanke at vi har både Elliott og Dolan nå så håper jeg virkelig at vi ALDRI ser Gallagher på den høyrevingen igjen!

Det er vanskelig å ikke føle seg optimistisk for denne sesongen nå.

Du må være innlogget for å svare

gardizz

Antall innlegg: 613
Medlem  i supporterklubben

Sv: Vårt beste lag ?

Opprettet 10/17/2020 1:14:43 AM Sist oppdatert 10/17/2020 1:14:43 AM
Kaminski, Nyambe-Lenihan-Ayala-Douglas, Holtby-Travis-Johnson, Dolan-Armstrong-Brereton, laget eg meiner vi bør stille i dette øyeblikk. 

Dack inn på ein av plassane i midta når han er friskmeldt, men enig han blir vanskelig å plassere i nåværande formasjon, kanskje Travis og Johnson holdende med Dack fremom som offansiv midt?

Meiner Dolan bør satsest på foran Elliot. Men sesongen er lang, vi treng bredde og rotasjonen blir viktig. Ser på Brereton som eit usikkert kort, men håper han fortsetter å levere. Imponert over bredden vi nå har skaffet. Krysser fingrene for at prosjektet med Gally på vingen er over.

Mest spennende sesongen på lenge!

Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11012
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Sv: Vårt beste lag ?

Opprettet 10/18/2020 1:51:14 PM Sist oppdatert 10/18/2020 1:51:14 PM
Nå har vi fått inn forskjellige typer til forskjellige kamp situasjoner. Vi har sett i de to hjemmekampene som har hvert at vi sliter med å åpne opp lag som legger seg bakpå. Her må vi ha boksåpnere, ala Dack. Blir spennende å se hvem som tar opp hansken.
Du må være innlogget for å svare

Moonie

Antall innlegg: 787
Medlem  i supporterklubben

Sv: Vårt beste lag ?

Opprettet 11/28/2020 6:42:29 PM Sist oppdatert 11/28/2020 6:42:29 PM
Dette er kanskje riktig tråd å uttrykke noen generelle følelser for laget vi har akkurat nå. Jeg har en fornemmelse av at dette er det beste laget vi har hatt på 12 år. Og vi må mye lenger tilbake for å finne en stall jeg hadde sterkere følelser for. Jeg synes Tony Mowbray - for alle hans tekniske snodigheter - har fulgt opp den oppreisningen som ble startet av Gary Bowyer på en glimrende måte, særlig med tanke på de midlene han (ikke) har hatt.

Først og fremt handler engasjementet mitt om karakterene i spillergruppen. I tillegg til de individuelle kvalitetene har vi en hardtarbeidende, sympatisk gjeng, som helt åpenbart er glade i hverandre og klubben. Jeg ser omtrent alle intervjuer som legges ut på iFollow, og blir av og til slått i bakken av hvor reflekterte og uselviske mange av spillerne fremstår. Dette er en så frisk kontrast til en del år tilbake, hvor jeg til tider følte at vi bare var et treningsanlegg for store egoer på vei til et "bedre sted".

Jeg liker også spillestilen vår. For meg handler det sikkert litt om at jeg liker ballbesittelse og angrepsvillighet, og at jeg heller tar et par tap enn å gjespe meg gjennom 90 minutter. Er veldig klar over at fotball handler om resultater, og det kan sikkert argumenteres godt for at en annen manager kunne fått mer ut av laget vi har, men Mowbray har nå engang bygget det, og det får han i alle fall kred fra meg for.

Kort oppsummert kan jeg si at det er en vanskelig tid for oss alle om dagen, men å være Blackburn Rovers-supporter har ikke vært så givende på lenge. En stor takk også til BRSCN og alle fans og bidragsytere på dette forumet som gir oss denne fine plattformen. Det gjør definitivt livet lysere!

Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversVårt beste lag ?