Antall innlegg: 11010
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 11/11/2019 6:08:41 PM Sist oppdatert 11/11/2019 6:08:41 PM
En uhyre viktig hjemmekamp etter pausen. Da venter jumbo Barnsley på hjemmebane, og alle vet hvordan vi har framstått mot lag vi har i utgangspunktet hvert favoritter i mot.

Men denne skal rett og slett vinnes. Kampen ser du på iFollow lørdag 23. november klokken 16:00.

Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 11/21/2019 12:00:00 PM Sist oppdatert 11/21/2019 12:00:00 PM
Taper vi denne bør Mowbray være ferdig. Jeg sliter veldig med entusiasmen rundt Roves for tiden og det virker det som det er flere som gjør. Greit at det har vært landslagspause, men forumet er jo helt dødt. Var jo ingen innspill sist kamp mot Leeds heller.
Tabelljumbo skal som sagt slås på hjemmebane, men Barnsley har jo også skaffet seg ny trener. Får det effekt med en gang?
Slik vi har prestert i det siste så ser jeg for meg poengtap i denne kampen, og de neste kampene ser heller ikke noe lett ut.

Lion82

Antall innlegg: 1113

Sv:

Opprettet 11/22/2019 10:21:39 AM Sist oppdatert 11/22/2019 10:21:39 AM
Og hvem skal overta om TM går?
mauricio pochettino? Hadde vært en grei erstatter det, hørt han er ledig på markedet!

Erlendk

Opprettet 11/22/2019 4:18:12 PM Sist oppdatert 11/22/2019 4:18:12 PM
Lion82 skrev:

Ja det var jo et seriøst forslag... Det er det som er litt skummelt, man vet aldri hvem de kan finne på å ansette.
Gi Damien Johnson sjansen ut sesongen, så får man litt tid til å finne en skikkelig kandidat. Gareth Ainsworth kanskje, har styrt Wycombe fra 2013 nå og er i tillegg Rovers fan.

En ting er sikkert, Mowbray klarer ikke å ta dette laget videre, sjansen er vel heller større at vi havner i en bunnstrid. Begynner å bli lei klagingen hans på dommerne, og jeg tror til tider at han ser på andre kamper enn det jeg gjør. Han sier at vi ikke utnytter mulighetene våre, hvilke muligheter? Vi har så få skudd på mål at det er latterlig.

Og hans trofasthet til enkelte spillere er helt på trynet (Armstrong/Bennett).

Og etter forrige sesong så fikk vi høre "defenders are coming" pga at vi lekker mål, Cunningham er vel eneste solide som har kommet inn der, men han er i tillegg langtidsskadd. Og problemet er ikke løst, vi lekker fortsatt mål. Han skylder på skader, men det er fordi vi er for tynt besatt der bak.
Men det å sløse bort masse millioner på nok en spiss som ikke scorer mål, det er helt greit. Feil prioritering.

IronLung

Antall innlegg: 128

Sv:

Opprettet 11/23/2019 4:35:36 PM Sist oppdatert 11/23/2019 4:35:37 PM
Hvorfor starter ikke Downing?    "Stewart Downing has now created 37 chances in the Championship this season, 19 more than any other Rovers"
Trenger virkelig en 3-poenger i dag!

oystein_

Antall innlegg: 2237
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Sv:

Opprettet 11/23/2019 6:56:57 PM Sist oppdatert 11/23/2019 6:56:57 PM
7 poeng ned til nedrykk og 8 opp til playoff. Fortsatt muligheter - hvis gutta og Mowbray kan få til et spill der man scorer som i dag, men samtidig nekter motstanderen sjanser i mye større grad. Ganske stort hvis det da..

Lion82

Sv:

Opprettet 11/23/2019 7:51:16 PM Sist oppdatert 11/23/2019 7:51:16 PM
Det var på håret, men uansett deilig med 3 poeng :-)

Erlendk

Opprettet 11/23/2019 8:00:14 PM Sist oppdatert 11/23/2019 8:00:14 PM
oystein_ skrev:
Vi spiller jo ikke noe bra, her kommer ligaens verste lag på besøk og vi lar dem styre kampen i store perioder. Vi slipper inn 2 mål (igjen). Hadde vi vunnet på en mer overbevisende måte så hadde jeg sett mer lyst på, men føler det er samme greia om igjen. Og Gallagher nok en gang ute på ving der han overhodet ikke fungere. AA på topp, hvor mange ganger gikk han i offside? Han bidrar med svært lite.