Pettersen83

Antall innlegg: 11034
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/7/2015 9:48:04 PM Sist oppdatert 9/7/2015 9:48:04 PM

På søndag er det ny TV kamp denne gangen på bortebane. Fikk ikke sett kampen mot Bolton så er spent på denne.

Nå må vi klare å vinne. Vant her med 1-0 i fjor.

Opprettet 9/8/2015 12:13:44 PM Sist oppdatert 9/8/2015 12:13:44 PM
Satsar på ei mykje betre forestilling enn vi hadde sist vertfall!

oystein_

Antall innlegg: 2260
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/9/2015 1:25:12 PM Sist oppdatert 9/9/2015 1:25:12 PM
Pettersen83 skrev:

Håper på reprise av det, for jeg ser den live :)

bluewood

Antall innlegg: 32

Opprettet 9/11/2015 8:54:35 PM Sist oppdatert 9/11/2015 8:54:35 PM
Må si at optimismen fikk seg en knekk etter Bolton kampen. Samtidig synes jeg at det ikke kunne bli så mye verre spillemessig, så jeg tror gutta er revansjelystne og at den direkte taktikken vi viste mot Bolton vil passe bedre på bortebane mot ett bedre lag.

Jeg tipper en underholdende 2-2 kamp...og at det forhåpentligvis kickstarter sesongen vår.

christoffer86

Antall innlegg: 99

Opprettet 9/13/2015 11:26:03 AM Sist oppdatert 9/13/2015 11:26:03 AM
Etter det vi har vist så langt denne sesongen så er det desverre lite å være optimistisk for.
Ta kampen mot Bolton som eksempel, det eneste som redder oss er at Bolton er forferdelig dårlige. Allikevel holder Heskey på å avgjøre mot slutten.

Fulham har scoret 6 mål de siste 2 kampene, vi har 0 mål siste 2 kamper og totalt 4 mål denne sesongen.

Håper jeg tar feil men tipper 2-0 til Fulham.

Sv: Sv: Fulham vs Blackburn Rovers TV Kamp

Opprettet 9/13/2015 11:27:26 AM Sist oppdatert 9/13/2015 11:27:26 AM
christoffer86 skrev:

Og ved å legge ut dette innlegget så jeg at jeg manglet logoen under navnet noe som betyr manglende medlemsavgift denne sesongen. Gått i glemmeboka! Betaler inn medlemsavgift nå:)

Up The Rovers!

Mariusaamodt

Antall innlegg: 1081

Opprettet 9/13/2015 1:35:26 PM Sist oppdatert 9/13/2015 1:35:26 PM
Bowyer ut. Noe må gjøres ellers ender vi i league one. Ser ikke så mange andre alternativer.

Opprettet 9/13/2015 1:38:51 PM Sist oppdatert 9/13/2015 1:38:51 PM
2-0 allerede. Hårreisende forsvarsspill på begge mål. Vært sånn i tre år nå, jeg forstår ikke hvordan det er mulig.

Betryggende svar fra Bowyer på spørsmål om han hadde prata med eierne. Det hadde han og de så hva trenerstaben hadde gjort med å redusere lønnsutgifter og handla fornuftig i sommer. Virker som han glemmer at vi er en fotballklubb og ikke en profitterende bedrift. Enten er han så dum at han ikke forstår omfanget av hvor dårlig vi gjør det, eller så gjør han det bevisst for å dra fokus vrkk fra resultatene. Enten eller så er det vi som sitter igjen som noen godtroende idioter. Trist.

jomeling

Antall innlegg: 1533

Opprettet 9/13/2015 1:44:14 PM Sist oppdatert 9/13/2015 1:44:14 PM

1-0, så står 3 Fulham spillere i kø for å putte nesten. Vi er ikke i nærheten.
2-0, enda verre... 3 skudd og vi er ikke i nærheten....

Kunne vært flere Fulham mål, så har selvfølgelig vi hatt en sjanse og kanskje to. Og noen langskudd.

Fulham spillerne er mer aggressive , løper mer, dobler på kantene og føles generelt som om de spiller med en spiller og to mer.

GB har ikke lenge igjen, så dårlig som resultatene tilsier er vel strengt tatt ikke stallen vår...

Poulsen

Opprettet 9/13/2015 1:50:23 PM Sist oppdatert 9/13/2015 1:50:23 PM
Stallen vår er langt fra så dårlig. Jeg mener bestemt at under rett trener og riktig organisering, så kan dette laget må playoff. Bowyer snakker bare om embargo, hvor flink han har VÆRT og aldri om resultater. Mannen kommer jo aldri til å få noen trenerjobb i championship igjen og det vet han veldig godt

Poulsen

Opprettet 9/13/2015 1:53:38 PM Sist oppdatert 9/13/2015 1:53:38 PM

bluewood

Opprettet 9/13/2015 2:20:28 PM Sist oppdatert 9/13/2015 2:20:28 PM
2. Omgang starter m ett par sjanser,og Koita er byttet inn. Kan han være m å snu kampen?

Forøvrig enig med Paulsen og Erlendk,stallen er ikke så verst,det koker ned til at Bowyer ikke er rett mann til å ta oss videre.

Hva skjer med Rhodes idag,ballen vil rett å slett ikke trille hans vei,3-4 brukbare muligheter nå...

bluewood

Opprettet 9/13/2015 2:21:31 PM Sist oppdatert 9/13/2015 2:21:31 PM
Poulsen skulle det være,sorry...

bluewood

Opprettet 9/13/2015 2:31:15 PM Sist oppdatert 9/13/2015 2:31:15 PM
Vi får ta det positive, kjører andre omgang nå-mangler bare målet. Koita har vært frisk, skaper litt mere uro enn Delfuenoso.

STRAFFE!

bluewood

Opprettet 9/13/2015 2:31:50 PM Sist oppdatert 9/13/2015 2:31:50 PM
1-2,Rhodes!

bluewood

Opprettet 9/13/2015 2:33:04 PM Sist oppdatert 9/13/2015 2:33:04 PM
Tydeligvis vanskelig å skrive på tlf idag.
2-1 selvfølgelig...

bluewood

Opprettet 9/13/2015 2:49:54 PM Sist oppdatert 9/13/2015 2:49:54 PM
Nære 2-2,redning på strek... Og ballen var inne!!

bluewood

Opprettet 9/13/2015 2:54:29 PM Sist oppdatert 9/13/2015 2:54:29 PM
Koita stang ut...det oppsummerer vel sesongstarten vår...!

amafre

Opprettet 9/13/2015 3:33:24 PM Sist oppdatert 9/13/2015 3:33:24 PM
Idag er vi faktisk uheldig, sjølv om måla vi slapp inn høre til drittmål kategorien. Kjedli å ikkje ha mållinjeteknologi for då ha vi fått 1 poeng idag, også stolpeskuddet på innsida av Koita da......

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Opprettet 9/14/2015 9:38:08 AM Sist oppdatert 9/14/2015 9:38:08 AM

1. omgang var så svak at jeg faktisk vurderte å spare meg for lidelsen av å se 2. omgang. Synes imidlertid det tok seg bra opp etter pausen, og det er bare ren skjær uflaks at det ikke ble poeng. Typisk for et lag i motgang, men likevel ufortjent.

Herlig å se tenningsnivået til Marshall - flere burde lært av ham. Koita blir en god mann å ha, og kan tilby en del av de egenskapene vi mistet i Gestede. Akpan så klossete ut. Uten å rakke for mye ned på Hanley...fy f#¤n så dårlig han er. Det er livsfarlig hver gang ballen er på samme banehalvdel som ham.

Mitt helhetsinntrykk: Blackburn er bedre enn en nedrykkskandidat, men ikke gode nok til kvalik. Tipper 12 - 16 plass, men håper selvfølgelig på at den gode formen på slutten av forrige sesong gjenoppdages.