Vinner vi de to neste hjemmekampene er vi 5-6 poeng bak playoff. Siste håp

Brentford er vel litt dalende, en av våre kamper er mot Norwich som i tillegg har Watford borte. Wolves er 5 foran nå.

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv:

Opprettet 2/17/2015 10:50:05 PM Sist oppdatert 2/17/2015 10:50:05 PM

Vinner vi neste, så blir kampen mot Norwich avgjørende vil jeg si, men løpet er nok kjørt for en stund siden.

Gardinstang

Antall innlegg: 10

Opprettet 2/17/2015 10:56:54 PM Sist oppdatert 2/17/2015 10:56:54 PM
Poengsnittet til 6.plassen tilsvarer per dags dato at man trenger 78 poeng for å klare Playoff, Kanskje noen færre poeng kan holde, ned mot 72?

Uansett, vi trenger fort minimum 30 poeng på de 15 siste, og jeg klarer ikke helt å se hvor vi skal finne en såpass stabil formkurve...

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Opprettet 2/17/2015 11:12:15 PM Sist oppdatert 2/17/2015 11:12:15 PM
Brown inn fremfor Rhodes virker merkelig, men taktikken var nok å pumpe opp ballen så ofte som mulig  i sluttminuttene. Med den taktikken er Brown et OK valg, og det viste seg å funke. For the record; i alle andre situasjoner er naturligvis Rhodes å foretrekke. Regner med at han starter neste kamp.

Det er like sannsynlig å nå playoff som at Linni Meister får nobelprisen i fysikk. Det er omtrent like mange poeng opp til playoff som til nedrykksplass. Vi er rett og slett ikke bedre enn et middels (pluss) championshiplag. At Blackburn plutselig skal vinne flertallet av de gjenstående kampene skjer rett og slett ikke. De siste sesongene, inkludert denne, viser at det ikke er realistisk. Dessverre.

axepted

Opprettet 2/17/2015 11:15:59 PM Sist oppdatert 2/17/2015 11:16:47 PM
Ja, han traff med Brown i dag! Men igjen, hvorfor vente til 88 minutt? Selv om det stod 0-0 etter 80 min burde han ha gjort noe for å vinne kampen. Han sa jo selv at vi skulle glemme cupen og satse på play-off.. Satsa ikke mye sånn sett.

hakonrovers

Opprettet 2/17/2015 11:27:27 PM Sist oppdatert 2/17/2015 11:27:27 PM

I utgangspunktet helt enig med deg. Ingen grunn til å ikke gå for seieren...når vi er helt avhengig av 3 poeng. Men; det er mulig det fungerte greit. Ut fra live-kommentarene ser det ut til at Blackburn skapte greit med sjanser, og det er mulig det lå et mål i luften. Vanskelig å si uten å ha sett kampen.

gardizz

Antall innlegg: 614
Medlem  i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv:

Opprettet 2/18/2015 1:31:44 PM Sist oppdatert 2/18/2015 1:31:44 PM
Hehe, sies at han som ga assist.. Flaks der i såfall :P

Men ja, når vi trenger mål og kan velge mellom han og Rhodes, så hadde ikke jeg valgt Brown for å si det sånn :P

Gestede scorte på retur etter Brown skudd

amafre

Antall innlegg: 594
Medlem 1334 i supporterklubben

Opprettet 2/18/2015 11:08:10 PM Sist oppdatert 2/18/2015 11:08:10 PM
66 % seiera i resten av kampan er einaste sjansen vi har til å spele playoff....