Derby County vs Blackburn Rovers

Stepou

Antall innlegg: 126

Sv: Sv: Sv:

Opprettet 1/28/2015 11:21:09 PM Sist oppdatert 1/28/2015 11:21:09 PM
glennfrode skrev:
Stepou skrev:
Ser Bowyer sa det var taktisk begrunnet med Rhodes og Gestede på benken siden det funket så bra mot Swansea og at Derby er et lignende lag.. Unnskyld meg, men det virker jo faen meg som vi slo ut City eller Chelsea. Snakker om at det er en bombe å slå ut Swansea fordi det er et PL-lag. Overraskende ja, men langt fra noen bombe. Vi spilte dessuten med én mann mer hele kampen mot et lag i dårlig form og som akkurat hadde solgt sin desidert beste spiller i Bony. Om det fortsatt er en bombe å ha slått ut Swansea så må jeg si vi ikke har de høyeste tankene om oss selv...



At Derby og Swansea er to like motstandere kan du ikke ta ham på. Det har han helt rett i. Derby og Swansea anser jeg som både jevngode og prikklike lag i spillestil. Uten at jeg skal tillegges meninger om Bowyer ut over det.

My bad, dårlig formulering. Det var på en måte svar til min egen post lenger opp til hva begrunnelsen til Bowyer var.

Når det er sagt så trengte vi kvalitetene til Gestede for å avgjøre matchen, noe han også påpekte etter kampen. Og det er en stor forskjell på å møte Swanseas 10 mot Derbys 11. Så logisk sett da kunne burde han satt King på vingen og Gestede fra start. Hadde vi slått Swansea 11 mot 11, så hadde jeg forstått argumentet hans bedre. Bare for å klargjøre at jeg ser likheten mellom lagene, men kampbilde endrer seg når vi er én mer og vi fortsatt måtte ha inn Gestede for å avgjøre :-)

Du må være innlogget for å svare

amafre

Antall innlegg: 594
Medlem 1334 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv:

Opprettet 1/29/2015 11:18:13 AM Sist oppdatert 1/29/2015 11:18:13 AM
Hadde vi ein utespelar i mål denne kampen? Whata!?
Du må være innlogget for å svare
12
ForumBlackburn RoversDerby County vs Blackburn Rovers