Watford vs. Blackburn

Skull

Antall innlegg: 848
Medlem 127 i supporterklubben

Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/16/2013 11:21:55 PM Sist oppdatert 4/16/2013 11:21:55 PM
Lørdag 20.4 spiller vi borte mot Watford. Endelig tv-kamp sier mange, endelig London og livekamp sier jeg. Turen ble bestilt i september og jeg så for meg kamp om direkte opprykk eller playoffs. I stedet skal jeg se gutta kjempe for livet... I championship... Statsen taler ikke for verken meg eller laget... Når vant vi sist tre på rad? Noen som husker? Uansett, jeg har trua. Ser mann på tabellen kan Watford skremme, men ser man på lagene og samtidig aner et snev av spill opp mot sitt beste for de blåhvite så bør tre poeng være mulig her!!!
Du må være innlogget for å svare

amafre

Antall innlegg: 594
Medlem 1334 i supporterklubben

Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/17/2013 9:15:39 AM Sist oppdatert 4/17/2013 9:15:39 AM
Sist vi vann tre på rad var i månedsskifte januar-februar, Derby (FA-cup), Bristol City og Ipswich og før det var det månedsskifte desember-januar, Barnsley, Nottigham Forest og Bristol City (FA-cup).
MEN, sist gang vi vann tre på rad i serien kan eg ikkje huska så eg tok å sjekka. Oktober 2007 (!!) var sist gang vi van tre på rad i serien. Påtide å gjere noko med det på laurdag. Det er også 3 år sidan vi holdt nullen i tre kampar på rad.
Laurdagen er dagen for å sette nye milepæler. Håpar vi kan ryste Watford, som ikkje har vunne på tre heimekampar.

Eit realt statistikk innlegg dette :-)
Du må være innlogget for å svare

Skull

Antall innlegg: 848
Medlem 127 i supporterklubben

Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/17/2013 10:11:08 AM Sist oppdatert 4/17/2013 10:11:08 AM
Kult at du sjekka, og det var i seriespill jeg tenkte på ja. Hadde egentlig sett at watford fikk med seg poeng i går mot Millwall men la oss nå håpe at elendigheten fortsetter for dem en kamp til:) sist jeg har vært over å sett tre strake tap skjedde sist i 2000. Jeg har nå 2 strake så la oss håpe at det ikke gjentar seg!!! Andre som skal over?
Du må være innlogget for å svare

amafre

Antall innlegg: 594
Medlem 1334 i supporterklubben

Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/17/2013 11:02:19 AM Sist oppdatert 4/17/2013 11:02:19 AM
www.soccerway.com er mitt fotballresultat leksikon! :-) hehe

Har veldig lyst over, men det blir altfor dyrt å reise over sidan eg bor i Ålesundsområde (ikkje akkurat mange snarveiar ut av landet til ein billig pris). Skal kose meg med kampen på tv2sumo og en forrester i handa. 

Det har skjedd større under enn at Blackburn skal få med seg poeng frå Watford. Vi har eit ørlite overtak på dei, 3-0-2 totalt, 1-0-1 på bortebane..

Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/19/2013 6:06:41 PM Sist oppdatert 4/19/2013 6:06:41 PM
Se for deg at du er en liten gutt og har investert alle sparepengene dine på en kjempetøff sykkel. Denne sykkelen skal imponere alle de andre i klassen din og gi deg suksess. Dagen etterpå kommer en av de mindre populære guttene i klassen med en mye bedre og dyrere sykkel. Denne sykkelen ruller mye bedre og imponerer de andre i klassen mer enn din sykkel. Problemet med hans sykkel er at han bare låner den fra broren sin og har dermed oppnådd mye mer enn deg, uten å måtte bruke en eneste krone på det. Slik er situasjonen med Watford denne sesongen. Nei, de låner ikke sykler, men de låner spillere. En hel haug med spillere. For å være helt nøyaktig så har de hentet inn hele 12 spillere på lån denne sesongen og samtlige er av meget bra kvalitet. Andre klubber i Championship henter vanligvis inn unge lovende talenter fra Premier League på lån. Dette kan selvsagt være bra, men det er alltids en liten risiko med å hente unge spillere som mangler litt rutine. Watford har derimot hentet inn spillere som hører hjemme på et høyere nivå enn Championship og flesteparten er i midten av 20-årene. 


Gianfranco Zola har hentet inn et helt lag på lån denne sesongen.

Nettopp derfor har Watford klamret seg fast i toppen av tabellen denne sesongen. I begynnelsen av fjorårets sommer var det ikke mange som snakket om Watford og opprykk i samme setning, dette på tross av at Sean Dyche hadde gjort en flott jobb med The Hornets i 2011/12-sesongen. De endret seg da Pozzo-familien bestemte seg for å kjøpe opp London-klubben. De fleste kjenner nok Pozzo-familien fra Udinese og Granada. De har et enormt stort speidernettverk og henter inn drøssevis av spillere til Udinese. Siden alle ikke kan få spilletid der, sender de spillerne videre på lån til Granada og Watford. Den spanske klubben Granada har oppnådd stor suksess på grunn av denne oppskriften og sannsynligvis vil også Watford få oppleve gode tider fremover på grunn av dette. Foran lørdagens kamp mot Rovers ligger Watford på en 3.plass på tabellen. Bare en seier på de syv siste kampene gjør at de kan vinke drømmen om direkte opprykk farvel, men kvalifiseringsplassen virker relativ sikker. 


Matej Vydra og Troy Deener er muligens det beste spissparet i Championship denne sesongen.

For vår del er nedrykk fortsatt skremmende nære. To strake seire ga etterlengtet pustepause, men det er ingen tid til å hvile ettersom det bare er to poeng ned til feil side av streken. Seirene hjemme mot Derby og Huddersfield minnet en del om den gode perioden vi hadde under Bowyer ved romjulen. Vi er bunnsolide bakover på banen og vi vinner kampen på midten av banen og det er en plass vi har slitt denne sesongen. Jordan Rhodes fortsetter å briljere og hans evne til å vite hvor målet står er fortsatt like imponerende. I mine øyne trenger vi minst en seier til før vi er trygge og kan konsentrere oss om neste sesong og forhåpentligvis kan vi få denne seieren allerede på lørdag. Det vil isåfall være ganske imponerende ettersom man må helt tilbake til 29.desember for å finne forrige gang vi vant en bortekamp i ligaen. Klarer dere huske hvem som ledet laget den gangen? Jo, det var selvfølgelig Gary Bowyer.


Rovers har ikke vunnet på bortebane i ligaen siden forrige periode Gary Bowyer ledet klubben.

Skader og suspensjoner
Rovers: Bradley Orr og David Bentley kan returnere til denne kampen. Colin Kazim-Richards og Grant Hanley er fortsatt suspendert. Martin Olsson er fortsatt ikke klar. 

Watford:
 Marco Cassetti er tilbake fra suspensjon. Ingen andre skader eller suspensjoner å melde om.

Mulige lagoppstillinger
Rovers: Gregorz Sandomierski - Todd Kane, Gael Givet, Scott Dann, Marcus Olsson - Jason Lowe, Lee Williamson, David Jones, Joshua King - Jordan Rhodes, Leon Best.

Watford: Almunia - Doyley, Battochio, Ekstrand, Briggs - Yeates, Pudil - Chalobah, Anya, Deeney, Vydra. 

Kampinfo
Kampen spilles på lørdag og avspark er 16:00. Kampen blir vist på TV2 Sport Xtra. Har man ikke den, må man ty til radiokanaler som for eksempel Radio Rovers eller BBC Lancashire. Førstnevnte kan anbefales på det varmeste, men man må da abonnere på Rovers Player. Det koster litt, men det er definitivt verdt det. Hvis man ikke ønsker å punge ut penger på dette, anbefales det å følge Rovers sin offisielle twitterkonto under kampen. De kommer med fortløpende oppdateringer og ligger et par sekund foran Radio Rovers.

Gary Bowyers blue and white army!
Du må være innlogget for å svare

John Moon

Antall innlegg: 750
Medlem  i supporterklubben

Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/20/2013 3:47:50 PM Sist oppdatert 4/20/2013 3:47:50 PM
Vi må kjempe hardt og ha marginene på vår side for å plukke tre poeng i dag.
Cardiff er Championship Champions, men de klarte bare uavgjort borte mot Burnley, dermed ligger Burnley 2 poeng over oss på tabellen. Det hadde vel smakt godt for enhver Blackburn supporter å endt over Burnley på tabellen?
Men fokus er uansett å unngå nedrykk, jeg mener vi har mulighet for tre poeng, men kan ta til takke med ett. Det er viktig at vi fortsetter den positive poengfangsten, det bygger selvtillitt - og den trenger vi i den tøffe nedrykksstriden vi har havnet i.
Håper vi overbeviser i årets siste TV-kamp.


Du må være innlogget for å svare

John Moon

Antall innlegg: 750
Medlem  i supporterklubben

Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/20/2013 3:53:19 PM Sist oppdatert 4/20/2013 3:53:19 PM
Dunn tilbake fra start for en skadet Lowe. Todd Kane, og krigeren Givet starter i dag også. Håper Best og Rhodes fungerer bedre på topp nå enn i kvartfinale-kampene i FA-cupen.

Rovers: Greg Sandomierski, Todd Kane, Scott Dann, Gael Givet, Markus Olsson, Josh King, Lee Williamson, David Jones, David Dunn, Leon Best, Jordan Rhodes.
Subs: Seb Usai, Bradley Orr, Josh Morris, Karim Rekik, Morten Gamst Pedersen, Nuno Gomes, David Goodwillie.


Du må være innlogget for å svare

Dybdahl1

Antall innlegg: 78

Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/20/2013 5:18:12 PM Sist oppdatert 4/20/2013 5:18:12 PM
Æsj 1-0

Ser ikkje heilt kossen me ska scora heller, Best e jo heilt usynlige, bidrar ikkje me nåke som helst. Forestieri ser bra ut asså, ein mini Suarez så lage kontinuerligt kvalme i forsvaret våras. Visst me får nåke som helst utav denna kampen ska me varr meget fornøyde...

Du må være innlogget for å svare

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/20/2013 5:29:55 PM Sist oppdatert 4/20/2013 5:29:55 PM

Det er rett og slett trist å se hvor elendig Blackburn er. Innsatsen har vært ok, men det er rett og slett ikke nok kvalitet til å hevde seg i Champonship. Det er ikke noe annet enn tragisk. Pasningsspillet er verre enn forferdelig, det ser ikke ut til å være noen plan for spillet, det er helt tilfeldig hvordan spillerne løper i forhold til hverandre. Alt er galt.

 


Du må være innlogget for å svare

John Moon

Antall innlegg: 750
Medlem  i supporterklubben

Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/20/2013 5:30:17 PM Sist oppdatert 4/20/2013 5:30:17 PM
Rævva. Nok en gang.

Du må være innlogget for å svare

amafre

Antall innlegg: 594
Medlem 1334 i supporterklubben

Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/20/2013 5:38:48 PM Sist oppdatert 4/20/2013 5:38:48 PM
Det heng ikkje på greip... angra bittert på at ej tok mej tia til å sjå.. det er no null press... som å sjå eit conference lag mot championsship lag. Herre min hatt så begredli!!

Null press, null passningsnøyaktig

Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/20/2013 5:39:36 PM Sist oppdatert 4/20/2013 5:39:36 PM
Laget er like ræva uansett hvem som leder dem. Bowyer, Berg eller Appelton spiller ingen rolle....
Du må være innlogget for å svare

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/20/2013 5:40:09 PM Sist oppdatert 4/20/2013 5:40:09 PM

0-4. Faen. Målforskjell kan bli avgjørende, men det ser spillerne til å bry seg pent lite om. Ræva. Send hele laget til Burnley.

For en smerte å være supporter av Rovers. Det er nedtur etter nedtur, uke etter uke. Er så forbanna lei. Det tar aldri slutt.


Du må være innlogget for å svare

Rorschach

Antall innlegg: 575

Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/20/2013 5:42:30 PM Sist oppdatert 4/20/2013 5:42:30 PM
Fint det.
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/20/2013 5:45:48 PM Sist oppdatert 4/20/2013 5:45:48 PM
Hvordan går det ann å være så upresise. Vi klarer knapt å slå en pasning sammen... Forferdelig dårlig. Føler jeg ser på et League 2 lag mot et Premier League lag....
Du må være innlogget for å svare

corrona

Antall innlegg: 783

Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/20/2013 5:57:40 PM Sist oppdatert 4/20/2013 5:57:40 PM
fy faen for noe dritt ... nå må vi vinne resterende kamper .

Du må være innlogget for å svare

amafre

Antall innlegg: 594
Medlem 1334 i supporterklubben

Sv: Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/20/2013 6:02:27 PM Sist oppdatert 4/20/2013 6:02:27 PM
corrona skrev:
fy faen for noe dritt ... nå må vi vinne resterende kamper .


Har trua på at vi ikkje treng å vinne meir i år for at vi skal holde oss...
Wolves har burnley heime og Brighton borte.. 1 poeng?
Barnsley har Hull heime og Huddersfield borte.. 1 poeng?
Peterborough har Sheffield Wednesday heime og CP borte.. 1 poeng?

DÅ held alle dei tre laga sej bak oss, og vi ender på 20.plass...

Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/20/2013 6:02:39 PM Sist oppdatert 4/20/2013 6:02:39 PM
Smart av Best men samtidig var det vel knapt kontakt... Men sesongen hans er over uansett...
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Sv: Sv: Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/20/2013 6:03:44 PM Sist oppdatert 4/20/2013 6:03:44 PM
amafre skrev:
corrona skrev:
fy faen for noe dritt ... nå må vi vinne resterende kamper .



Har trua på at vi ikkje treng å vinne meir i år for at vi skal holde oss...
Wolves har burnley heime og Brighton borte.. 1 poeng?
Barnsley har Hull heime og Huddersfield borte.. 1 poeng?
Peterborough har Sheffield Wednesday heime og CP borte.. 1 poeng?

DÅ held alle dei tre laga sej bak oss, og vi ender på 20.plass...

Nesten lyst til å si: WHO CARES...


Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2239
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Sv: Sv: Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/20/2013 7:00:19 PM Sist oppdatert 4/20/2013 7:00:19 PM


Har trua på at vi ikkje treng å vinne meir i år for at vi skal holde oss...
Wolves har burnley heime og Brighton borte.. 1 poeng?
Barnsley har Hull heime og Huddersfield borte.. 1 poeng?
Peterborough har Sheffield Wednesday heime og CP borte.. 1 poeng?

DÅ held alle dei tre laga sej bak oss, og vi ender på 20.plass...

Det ser lyst ut med tanke på motstanden de andre har, men det er veeeeldig usikkert, det skal liksom ingenting til så er vi ferdige :P

Du må være innlogget for å svare

goRovers

Antall innlegg: 228

Sv: Sv: Sv: Watford vs. Blackburn

Opprettet 4/20/2013 10:22:43 PM Sist oppdatert 4/20/2013 10:22:43 PM

Har sett målene til Watford. Herregud så dårlig forsvar vi har!!!

Det er sånn at jeg sitter med den følelse at "dette kan ikke være profesjonelle fotballspillere". Når verken midtbane eller forsvar fungerer, styre, eigere og administrasjon - så har vi ingenting å gjøre i wankership heller. Og det skal ikke forundre meg at vi har en av den dyreste stallen, og de høyeste utbetalingene i lønn til administrasjon, agenter og alt det som er....

 

League 1, here we come!


Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

...

Opprettet 4/21/2013 2:40:07 AM Sist oppdatert 4/21/2013 2:40:07 AM
Reality Check!
Du må være innlogget for å svare

Dickov

Antall innlegg: 1112

Sv: ...

Opprettet 4/21/2013 12:22:20 PM Sist oppdatert 4/21/2013 12:22:20 PM
Iflg VGLive fikk Leon Best rødt kort rundt midnatt i går. Alt for å gni det inn.

Du må være innlogget for å svare

Skull

Antall innlegg: 848
Medlem 127 i supporterklubben

Sv: ...

Opprettet 4/21/2013 7:08:57 PM Sist oppdatert 4/21/2013 7:08:57 PM
Det var gøy frem til 0-2... Da klappa det fullstendig sammen. Vi er så dårlige at jeg knapt ikke vet hvor jeg skal begynne. Men dere så jo selv. Heldigvis var hjemmepublikummet dårlige. Lite liv. Minna meg litt om ewood på en normal dag.
Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversWatford vs. Blackburn