FA-cup 5 runde: Arsenal vs Blackburn Rovers

Pettersen83

Antall innlegg: 11039
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

FA-cup 5 runde: Arsenal vs Blackburn Rovers

Opprettet 2/13/2013 4:41:54 PM Sist oppdatert 2/13/2013 4:43:21 PM

Bonus kamp dette. Vi har alt å vinne. Borte på emirates har vi dårlig statistikk, men vi klarte 0-0 i fa cupen en gang før. Skal vi kopiere den prestasjonen?

Kampen kan du se på TV2 Sport Xtra / Sumo kl 16.00 lørdag.

Vinner vi? Kommer The App til å gjøre forandringer?

 

Diskuter kampen her:


Du må være innlogget for å svare

Puffsan

Antall innlegg: 177

Sv: FA-cup 5 runde: Arsenal vs Blackburn Rovers

Opprettet 2/13/2013 8:56:03 PM Sist oppdatert 2/13/2013 8:56:03 PM
Blir spennende å se hva slags lag Appleton velger å stille med.

Håper han ikke stiller med noe B preget lag, men samtidig håper jeg han hviler 1-3 spillere, iallefall deler av matchen.

Jordan Rhodes feks håper jeg ikke starter. Han har fått to smeller i nesa de siste matchene, og har vel spilt tilnærmet samtlige minutter i alle kampene siden han kom hit, så kan kanskje være lurt å hvile han med tanke på resten av sesongen. samtidig håper jeg Nuno gomes får minst en halv omgang til å vise seg fram igjen. Han hadde en fantastisk start på sesongen under Kean og sikret oss en del verdifulle poeng i denne fasen, men har knapt fått prøve seg under berg, caretakers og Appleton.

Tror arsenal kan komme til å stille relativt sterkt også, selv om de skal spille CL et par dager senere. Wenger trenger å vise at de kan være med i kampen om et trofe, og FA cupen er den beste sjansen deres.

Blir spennende å se våre spillere mot Pl motstand, kan gi oss en pekepinn på hvem som er gode nok hvis vi klarer det mirakelet å rykke opp i år

Du må være innlogget for å svare

monsen

Antall innlegg: 337

Sv: FA-cup 5 runde: Arsenal vs Blackburn Rovers

Opprettet 2/14/2013 11:58:07 AM Sist oppdatert 2/14/2013 11:58:32 AM
Historisk sett så har vi ei stolt FA-cup historie. Vi er det einaste laget etter den tidlegare klubben "The wanders" som har vunne FA-cupen 3 år på rad. Dette har FA premiert oss med retten til å ha klubblogoen på cornerflagget. 

Kul trivia. Sikkert mange som visste dette frå før, men for dei dette er nytt for. Fint å slå i bordet med i diskusjonar med United, Liverpool og anna møl.. :)


Wikipedia:
"Rovers finally won the F.A. Cup on 29 March 1884 with a 2–1 victory over the Scottish team 
Queen's Park F.C.. The same teams played the F.A. Cup final again the next season, with Blackburn Rovers again emerging victorious, with a 2–0 score. Rovers repeated this success yet again the next season, winning the final against West Bromwich Albion. For this three-in-a-row of F.A. Cup victories, the club was awarded a specially commissioned silver shield and given the unique privilege of displaying the club crest on its corner flags."
Du må være innlogget for å svare

hakonrovers

Antall innlegg: 688

Sv: Sv: FA-cup 5 runde: Arsenal vs Blackburn Rovers

Opprettet 2/14/2013 1:20:32 PM Sist oppdatert 2/14/2013 1:20:32 PM
monsen skrev:
Kul trivia. Sikkert mange som visste dette frå før, men for dei dette er nytt for. Fint å slå i bordet med i diskusjonar med United, Liverpool og anna møl.. :)

...men andre klubber tillates også å bruke klubblogo i cornerflagget. Eks. Man Scum og Chelski.

Arsenal: Vanskelig taktisk valg mellom å toppe laget eller spare spillere. Personlig heller jeg mot å toppe laget i håp om å få til et bra resultat. Klubben er i en flytsone og jeg frykter at et knusende tap er verre enn litt slitne bein. Appleton får heller ta bryet med å bruke 3 bytter dersom det går til hel#¤*e.


Du må være innlogget for å svare

Sverre_4

Antall innlegg: 213

Sv: FA-cup 5 runde: Arsenal vs Blackburn Rovers

Opprettet 2/14/2013 3:41:45 PM Sist oppdatert 2/14/2013 3:41:45 PM
Det er bare tull at vi er eneste klubb som har lov til å ha klubbemblemet på hjørneflaggene. Jeg trodde også dette og mailet FA om det i 2008 og fikk til svar at det er en myte. Se svaret under.


Dear Sverre,
 
Many thanks for contacting The Football Association.
 
Regarding your email, corner flags is something that people query in terms of triangles, square, crests etc. We have queried this with The FA's Historian and he has explained that it is a myth. As long as a flagpost meets the criteria set under the Laws of the Game (not less than 1.5m high, with a non-pointed top and a flag), clubs can display their crest on the flag if they wish.
 
Hope that this helps answer your query.
 
Kind Regards,
 

Koye Sowemimo | Customer Relations Assistant
The Football Association



Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Sv: FA-cup 5 runde: Arsenal vs Blackburn Rovers

Opprettet 2/14/2013 5:21:23 PM Sist oppdatert 2/14/2013 5:21:23 PM
Det stemmer nok at alle lagene har lov til å ha klubblogoen sin på hjørneflaggene nå, men at Blackburn fikk æren av å ha klubblogoen sin på hjørneflagget den gangen, det stemmer.
Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Sv: Sv: FA-cup 5 runde: Arsenal vs Blackburn Rovers

Opprettet 2/14/2013 10:49:07 PM Sist oppdatert 2/14/2013 10:49:07 PM
Puffsan skrev:

Tror arsenal kan komme til å stille relativt sterkt også, selv om de skal spille CL et par dager senere. Wenger trenger å vise at de kan være med i kampen om et trofe, og FA cupen er den beste sjansen deres.



Det ville overrasket meg betydelig om Arsenal stiller med bortimot sine sterkeste menn. Som du skriver, de skal spille CL - attpåtil sluttspillkamp - få dager senere. Det er selvsagt gode nyheter for dem som velger å holde på halmstrået av FA cup-håp. Jeg ser på det som mer sannsynlig at Wenger stiller med rent reservelag enn at han stiller toppa. Også litt fordi han sikkert tror det vil holde til avansement uansett.

Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Preview

Opprettet 2/16/2013 1:02:42 AM Sist oppdatert 2/16/2013 1:02:42 AM
Arsenal - Blackburn

Ingenting å tape på Emirates.

Joda, det er en floskel. “Vi har ingenting å tape og alt å vinne i kveld”. Fotballspillere har perfeksjonert flosklene til det idiotiske. Men før lørdagens 5. runde-oppgjør i FA cupen på Emirates, er det en passende beskrivelse.

Med tanke på den situasjonene de to klubbene er i tror jeg faktisk FA cupen betyr mer for Arsenal nå enn for Blackburn. Det betyr ikke at vi skal ta lett på kampen, men det gjør at Rovers-spillerne kan gå ut på det rådyre gresset og bare kose seg. Ikke noe press, ingen forventninger. For Blackburn-fansen blir det uansett en fest.

Arsenal har derimot alt å tape. Vinner dem så er det ingen som hever et øyenbryn engang. De skal vinne den kampen. Det skulle bare mangle. Spiller de uavgjort har Blackburn gjort en kjempeprestasjon og ingen i Arsenal er fornøyd. Vinner Blackburn er det en sensasjon og krisestemning i London.

De siste ti dagene har forøvrig brakt med seg flere gode nyheter. DJ Campbell har allerede vist at han kan bli en nyttig spiller. Mot Arsenal er sjansene gode for to nye debutanter, faktisk tre med tanke på at Lee Williamson ikke har vært på banen ennå.

De to jeg tenker på er selvfølgelig låneavtalene med Karim Rekik og David Bentley som nettopp ble klare. Rekik er en 18 år gammel forsvarer fra Man City som kan spille både stopper og venstreback. Da vil jeg tror at han er mest aktuell som venstreback i første omgang, kanskje allerede mot Arsenal.

David Bentley trenger ingen nærmere introduksjon. Vi veit alle hva han står for på sitt beste. Det er godt mulig han går rett inn på laget mot Arsenal, men det spørs nok på hva slags Bentley er i. Han har ikke spilt allverdens med fotball de siste fem årene. Eller med siden han forlot Blackburn, med andre ord.

Sist han spilte fotball var i november, da for FC Rostov i russisk serie. Han spilte sju kamper for klubben, det endte med fem tap, en seier og en uavgjort. Men en skade gjorde slutt på oppholdet, akkurat som resten av låneoppholdene hans.

Det skal heller ikke stikkes under en stol at David Bentley har vært med på de største oppturene til Rovers de siste årene. Han var også med sist vi slo Arsenal ut av FA cupen i 2007. Også da gikk første oppgjøret på Emirates. Vi gikk ut i en 5-4-1 og kjempet heroisk for 0-0-resultatet som ble sikret. Det mest minneverdige fra hjemmemøte er det Benni McCarthy som sto for. Han kom inn for Shabani Nonda (Ja, faktisk. Hadde glemt at vi hadde han en periode) og tre minutter før slutt fikk han ballen ute til venstre. Deretter rundlurte han Senderos, før ballen ble sendt i motsatt vinkel. Vi kan bare håpe på en slags reprise i år.

Mulig lagoppstilling:

Jake Kean


Bradley Orr - Scott Dann - Grant Hanley - Karim Rekik


David Bentley - Jason Lowe - Danny Murphy - Martin Olsson


Colin Kazim-Richards - Jordan Rhodes



Arsenal har i realiteten kun tre ting å spille for denne sesongen. Det er en Champions League-plass i serien, Champions League og FA cupen. Og etter åtte år uten et trofé er man rimelig desperate etter litt annerkjennelse.

Sist lagene møttes på Emirates ble det stygt. Veldig stygt. Ikke for å rive opp gamle sår og strø salt i dem, men for de som har fortrengt det så endte det 7-1. Det er riktignok en stor forskjell. Robin van Persie er borte. Spissen som nærmet seg 300 mål mot Blackburn i Arsenal-trøya er borte, men de har fortsatt et par skumle igjen. Da tenker jeg spesielt på de raske bakromsspillerne Theo Walcott og Alex Oxlade-Chamberlain, som tradisjonelt sett er spillertyper som skaper problemer for Rovers.

Mulig lagoppstilling:

Wojciech Szczesny


Bakary Sagna - Per Mertesacker - Thomas Vermaelen - Nacho Monreal


Aaron Ramsey - Mikel Arteta


Alex Oxlade-Chamberlain  - Santi Cazorla - Lukas Podolski


Theo Walcott



Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 12:35:52 PM Sist oppdatert 2/16/2013 12:35:52 PM
Dette er vel toppa Arsenal-lag? Tror du virkelig det? Vi får se.

Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 12:38:45 PM Sist oppdatert 2/16/2013 12:38:45 PM
glennfrode skrev:
Dette er vel toppa Arsenal-lag? Tror du virkelig det? Vi får se.


Mulig vi får se en Rosicky, Diaby eller Miquel hvis Vermaelen ikke blir klar, men jeg er overbevist om at FA cupen er et satsingsområde for Arsenal. Derfor blir det neppe noe b-lag vi møter.

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 3:33:18 PM Sist oppdatert 2/16/2013 3:37:52 PM
Subs: Usai, Givet, Fabio Nunes, Rekik, Nuno Gomes, Goodwillie, Bentley.

Rovers: Kean, Orr, Dann ©, Hanley, Martin Olsson, Pedersen, Williamson, Lowe, Markus Olsson, Kazim-Richards, Rhodes.

Murphy hviles og DJ er "cup-tied"..

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 3:34:49 PM Sist oppdatert 2/16/2013 3:34:49 PM
Ikke noe B-lag fra Arsenal nei.. Dette blir tøft!

Arsenal- Szczesny, Coquelin, Vermaelen, Koscielny, Monreal, Diaby, Rosicky, Arteta, Gervinho, Chamberlain, Giroud
Du må være innlogget for å svare

John Moon

Antall innlegg: 752
Medlem  i supporterklubben

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 3:40:18 PM Sist oppdatert 2/16/2013 3:40:18 PM
Nå kjenner jeg ikke Arsenal så godt lenger, men dette er vel et av de mindre hurtighets-pregede Arsenal-lagene man har sett på en tid? Om så er tilfellet er det bra, for hurtighet er vel ikke vår forse heller. Men Olsson-brothers kan kanskje utfordre med gjennombruddskraft fra kant her? Dette blir interessant, spår 2-2.

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 4:33:44 PM Sist oppdatert 2/16/2013 4:33:44 PM
Jaja, 0-0 enda... 10 cornere i mot og 72-28 i ball pos.. Holder vi ut??
Du må være innlogget for å svare

svartbrent

Antall innlegg: 1044

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 4:33:44 PM Sist oppdatert 2/16/2013 4:33:44 PM
Sitter på hotell i Miami og ser kampen. Men verken været eller kampen varmer noe særlig. Flaut å se på nesten!
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 4:40:21 PM Sist oppdatert 2/16/2013 4:40:21 PM
CKR med en passelig dårlig touch der :P
Du må være innlogget for å svare

MYA

Antall innlegg: 109

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 4:59:22 PM Sist oppdatert 2/16/2013 4:59:22 PM
Kampbildet er jo helt som forventet. Er noen flau av å se på er kanskje forventningene i en litt annen liga enn vi faktisk spiller. Tempoforskjellen mellom lagene er enorm, også som forventet. Possesion vil jevne seg mer ut i 2.omg og vi vil få en avslutning eller to. Målet er å holde nullen, det er det viktigste. Jake Kean potensiell matchvinber i denne kampen!
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:22:08 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:22:08 PM
Bently inn :D Blir morro nå
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:24:28 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:24:28 PM
Selv om Arsenal kjører på, så forsvarer vi oss godt. Problemet er at når vi først har ballen så gir vi den bare bort. 
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:25:37 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:25:37 PM
heldige der
Du må være innlogget for å svare

MYA

Antall innlegg: 109

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:27:24 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:27:24 PM
Way off he he
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:30:13 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:30:13 PM
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAL!!!!!!!!!!!!!!!!!
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:30:26 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:30:26 PM
JAAAAAAAAAAAA!!! CKR!!!
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:30:30 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:30:30 PM
HAHA!! JÆVLIG BRA!!!
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:31:13 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:31:13 PM
CKR! on rebound
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:31:17 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:31:17 PM
Woho! :D
Du må være innlogget for å svare

MYA

Antall innlegg: 109

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:32:18 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:32:18 PM
Sånn ska det gjøres! :) fortsatt flaut?
Du må være innlogget for å svare

svartbrent

Antall innlegg: 1044

Sv: Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:34:09 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:34:09 PM
MYA skrev:
Sånn ska det gjøres! :) fortsatt flaut?
Nei. Skulle akkurat skrive at det var bedre takter nå så scora vi pokker meg. Jubla så hele Miami hørte det. Fy faen så rått.
Du må være innlogget for å svare

Mrweeman

Antall innlegg: 72

Sv: Sv: Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:39:39 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:39:39 PM
Kos klare williamson seg??
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Sv: Sv: Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:45:37 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:45:37 PM
Hvis vi vinner denne. Er det fortsatt en kamp mot arsenal igjen eller er det runde 6 på oss?
Du må være innlogget for å svare

Mrweeman

Antall innlegg: 72

Sv: Sv: Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:47:15 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:47:15 PM
Videre med seier😀
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Sv: Sv: Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:53:04 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:53:04 PM
YEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:53:37 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:53:37 PM
HAHAHAHAH! Fantastisk! :-D
Du må være innlogget for å svare

funkimonki

Antall innlegg: 624

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:57:07 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:57:07 PM
Gratulerer til oss alle, dette fortjente vi i all motgangen. Up the Rovers, og Jake Kean er fremtidig landslagsspiller!
Du må være innlogget for å svare

Cbigton

Antall innlegg: 97

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:57:40 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:57:40 PM

tom for negler. og såre hender etter intens klapping ved CKR sitt mål! positivt : innsats , jake kean og seier. negativt : unødvendig mye slurvefeil når vi endelig har ballen (særlig i 1 omg)

Nuff said! VICTORY !!!!!!!!!!!!


Du må være innlogget for å svare

oyvindfrost

Antall innlegg: 13

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 5:58:53 PM Sist oppdatert 2/16/2013 5:58:53 PM
Fyyy F...!!!!!! Gigafantasmaorgasma! Ekje meg sjøl på timevis!!!! :)))))) DEEEEEIIIILIIIG!!!!!
Du må være innlogget for å svare

talgjefk

Antall innlegg: 18

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 6:00:53 PM Sist oppdatert 2/16/2013 6:00:53 PM
Fantastisk!
blir det europa league neste år? :D to kamper tuil så er vi i finalen!

Du må være innlogget for å svare

geddi-

Antall innlegg: 103

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 6:16:28 PM Sist oppdatert 2/16/2013 6:16:28 PM
DEEILIG!! :-D  Fantastisk innsats av guttene!! Grattis til alle.E faen meg helt utslitt!

Du må være innlogget for å svare

Solaker

Antall innlegg: 96

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 6:18:21 PM Sist oppdatert 2/16/2013 6:18:21 PM
Herre så sinnsykt digg! Denne oppturen trengte vi! Og det ser bra ut med App!! I tillegg var jeg dum nok til å slenge inn en kupong med Hull-seier og Roversseier. gikk faen meg inn :)

Du må være innlogget for å svare

Lion82

Antall innlegg: 1114

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 6:51:53 PM Sist oppdatert 2/16/2013 6:51:53 PM
Herlig med seier i dag! Gutta har virkelig noe på gang nå og begynner å finne formen!! :-D

Du må være innlogget for å svare

corrona

Antall innlegg: 783

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 6:59:01 PM Sist oppdatert 2/16/2013 6:59:01 PM
haha ...konge å slå the gooners !!kazim canyou belive it richards
Du må være innlogget for å svare

Mrweeman

Antall innlegg: 72

Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 9:54:02 PM Sist oppdatert 2/16/2013 9:54:02 PM
Fikk desverre ikke sett kampen i dag. Hvordan klarte bentley å williamson seg i dag? Spesielt nyskjerrig på williamson, har ingen kjenskap til han??!
Du må være innlogget for å svare

TugayKing

Antall innlegg: 273

Sv: Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 10:43:45 PM Sist oppdatert 2/16/2013 10:43:45 PM
Mrweeman skrev:
Fikk desverre ikke sett kampen i dag. Hvordan klarte bentley å williamson seg i dag? Spesielt nyskjerrig på williamson, har ingen kjenskap til han??!


Williamson hadde første 15 min litt under pari` , men etter dette var han helt oustanding. Brøyt mange angrep og minnet til tider om JJ. Bentley var helt ok, hadde ingen dårlige berøringer, men vanskelig å skape noe spes da vi forsvarte oss med rubbel og bitt på slutten. Goodwillie kom inn å jaget og stresset forsvaret til arsenal, pådro seg et kort, men gjorde jobben. Kjenner ikke til Williamson jeg heller, hadde ikke hørt om han engang. Men tilbakemeldingene er at han er en fighter og viste det i kveldens kamp


Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11039
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Sv: Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/16/2013 10:47:48 PM Sist oppdatert 2/16/2013 10:47:48 PM
Et fantastisk resultat, men ikke minst; dette fortjener fansen! We are the famous blue and white, blue and white!!!
Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Sv: Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/17/2013 2:50:49 AM Sist oppdatert 2/17/2013 2:50:49 AM
Dere vet det. Vi vant ufortjemt. Vi spillte rævva. Jo, forsvare vårt gjorde det bra. Brilliant. Men ellers var vi tafate og dårlige. Vi var elendige. Det er greit med seier, men hvor lenge holder det å forsvare seg uten fungerende angreps spill. Hver gang vi hadde ballen ga vi den bare vekk fordi vi ikke turte å sentre eller spille ball. Vi var elendige med ball. Rævva. 
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/17/2013 6:17:58 AM Sist oppdatert 2/17/2013 6:17:58 AM
Fikk ikke med meg så mye av 2. omgangen, men i første omgang så var det om og gjøre å få ballen lengst mulig frem. Og 99% av gangene havnet den rett i bena på motspiller. Lite passninger til hverandre fremover.. Bra bakover, dårlig fremover..

Men er fornøyd med seier! Hvem vil vi ha i neste??

Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Sv: Sv: Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/17/2013 12:10:36 PM Sist oppdatert 2/17/2013 12:10:36 PM
Sasha_ skrev:
Dere vet det. Vi vant ufortjemt. Vi spillte rævva. Jo, forsvare vårt gjorde det bra. Brilliant. Men ellers var vi tafate og dårlige. Vi var elendige. Det er greit med seier, men hvor lenge holder det å forsvare seg uten fungerende angreps spill. Hver gang vi hadde ballen ga vi den bare vekk fordi vi ikke turte å sentre eller spille ball. Vi var elendige med ball. Rævva. 


Hvilket lag er det du heier på? Manchester City? Vi andre Rovers-fans fikk gleden av å oppleve en mirakuløs borteseier mot Englands femte beste lag. Godt at du ikke er manageren vår. Du hadde vel prioritert å stå høyt og gå for en forventet 4-0-seier?

Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Sv: Sv: Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/17/2013 3:05:23 PM Sist oppdatert 2/17/2013 3:05:23 PM
Sasha_ skrev:
Dere vet det. Vi vant ufortjemt. Vi spillte rævva. Jo, forsvare vårt gjorde det bra. Brilliant. Men ellers var vi tafate og dårlige. Vi var elendige. Det er greit med seier, men hvor lenge holder det å forsvare seg uten fungerende angreps spill. Hver gang vi hadde ballen ga vi den bare vekk fordi vi ikke turte å sentre eller spille ball. Vi var elendige med ball. Rævva. 

Haha :-)

Du må være innlogget for å svare

Sasha_

Antall innlegg: 586

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/17/2013 3:17:38 PM Sist oppdatert 2/17/2013 3:17:38 PM
glennfrode skrev:
Sasha_ skrev:
Dere vet det. Vi vant ufortjemt. Vi spillte rævva. Jo, forsvare vårt gjorde det bra. Brilliant. Men ellers var vi tafate og dårlige. Vi var elendige. Det er greit med seier, men hvor lenge holder det å forsvare seg uten fungerende angreps spill. Hver gang vi hadde ballen ga vi den bare vekk fordi vi ikke turte å sentre eller spille ball. Vi var elendige med ball. Rævva. 


Hvilket lag er det du heier på? Manchester City? Vi andre Rovers-fans fikk gleden av å oppleve en mirakuløs borteseier mot Englands femte beste lag. Godt at du ikke er manageren vår. Du hadde vel prioritert å stå høyt og gå for en forventet 4-0-seier?

Bare fordi jeg kritiserer angreps spillet vårt betyr det ikke at jeg ikke elsker laget mitt. Scroll oppover og du kommer til å se at jeg gleda meg som en unge etter at vi vant. Det sagt, så må det være lov å kritisere dårlig spill. 

Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Preview

Opprettet 2/17/2013 3:30:03 PM Sist oppdatert 2/17/2013 3:30:03 PM
Sasha_ skrev:
glennfrode skrev:
Sasha_ skrev:
Dere vet det. Vi vant ufortjemt. Vi spillte rævva. Jo, forsvare vårt gjorde det bra. Brilliant. Men ellers var vi tafate og dårlige. Vi var elendige. Det er greit med seier, men hvor lenge holder det å forsvare seg uten fungerende angreps spill. Hver gang vi hadde ballen ga vi den bare vekk fordi vi ikke turte å sentre eller spille ball. Vi var elendige med ball. Rævva. 


Hvilket lag er det du heier på? Manchester City? Vi andre Rovers-fans fikk gleden av å oppleve en mirakuløs borteseier mot Englands femte beste lag. Godt at du ikke er manageren vår. Du hadde vel prioritert å stå høyt og gå for en forventet 4-0-seier?

Bare fordi jeg kritiserer angreps spillet vårt betyr det ikke at jeg ikke elsker laget mitt. Scroll oppover og du kommer til å se at jeg gleda meg som en unge etter at vi vant. Det sagt, så må det være lov å kritisere dårlig spill. 


Jeg skulle ordlagt meg litt annerledes, tenkte på det i ettertid - heller noe sånt som "hvilket lag er det du tror vi er - Manchester City?". Vi er et middels+ lag i Championship og spilte på bortebane mot Englands femte beste lag. I denne kampen hadde vi faktisk ikke lov til å forvente godt angrepsspill. Kampbildet ble nøyaktig som forventa, og kampplanen til Appleton fungerte akkurat som han håpet på. Du lever ikke i denne verden hvis du hadde forventa at vi skulle levere flott angrepsspill i denne kampen.

Du må være innlogget for å svare
12
ForumBlackburn RoversFA-cup 5 runde: Arsenal vs Blackburn Rovers