Sesongstarten

David Dunn

Antall innlegg: 1051

Sesongstarten

Opprettet 9/16/2012 1:31:47 PM Sist oppdatert 9/16/2012 1:31:47 PM
Vi topper etter 5 kamper. Smått utrolig, på en måte. Vi har ikke imponert spillemessig, og forsvarsspillet er vel så som så, for å være forsiktig. Har kun sett èn kamp (vs Leicester), og det var ingen overbevisende seier. Har vi overbevist i noen kamper så langt?

Men vi må jo være det minst samspilte laget i ligaen, og i tillegg har Kean gjort til sammen 9 bytter i startoppstillingene i forhold til første kamp mot Ipswich, i tillegg til alle skadene som har kommet under kampene. Samspillet kan bare bli bedre utover i sesongen. Vi har en brei stall, og det faktum at vi har spillere i bakhånd som hadde spilt fast på alle andre lagene i divisjonen (Olsson3, Vukcevic, Rochina, Best-skadet) gjør at jeg gleder meg til fortsettelsen. Målmaskinen har også våknet.

Ser OPTIMISTISK frem til en poengrik høst/sesong, med mange mål. Og håper vårt taktiske geni (??) som styrer spakene får tettet igjen bak - selv om jeg i 10 av 10 tilfeller heller vil vinne 4-3 enn 1-0.

#KingKean





Du må være innlogget for å svare

Rorschach

Antall innlegg: 575

Sv: Sesongstarten

Opprettet 9/16/2012 4:44:05 PM Sist oppdatert 9/16/2012 8:24:57 PM
2
Som jeg har sagt tidligere og annensteds - vi leder serier på tross av, ikke på grunn av, Steve Kean.

Disse første fem kampene har alle det til felles at vi har vært veldig, veldig heldige. Mot Ipswich tok vi ledelsen på vår første sjanse, mot spillets gang, og brukte resten av kampen på å forsvare oss mot et Ipswich-stormløp som BURDE gitt dem et par mål mer. Mot Hull var det samme leksa; vi scora først, på vår først skikkelige sjanse, etter 77 minutter. Mot Leicester begynte vi bra, men som vanlig la Kean laget bakpå etter første målet, slapp Leicester inn i kampen, og bare DET (!!) målet av Pedersen redda tre poeng for oss. Leeds-kampen var bare forferdelig; å lede 2-0 borte mot en av våre viktigste konkurrenter, og ikke bare slippe dem inn i kampen igjen, men faktisk la dem gå opp til 3-2 og bare klare poeng pga. en fantastisk frekkis fra Ruben? Det er uakseptabelt. Og i går møter vi et Bristol City som spilte virkelig dårlig, og likevel klarte å score 3 på oss.

Stallen vår er den beste i Championship. Drit i hvem som er dratt og hvem som er blitt sparket ut og hvem som kanskje kommer - per i dag har vi det beste laget i Championship. Gomes og Rhodes er det nærmeste vi har kommet SAS siden SAS. Rochina er latere enn han burde være, men magisk når han vil. Vi har et lag som tilsynelatende er bygget for å score en haug med mål, og som i større og større grad gjør det.

(Vi har sannsynligvis også den største lønnslista i Championship også, med solid margin.)

Så hvorfor velger Kean gang etter gang etter gang å la dette offensive laget ligge bak og bli angrepet? Hvorfor er vi like defensivt organisert som Ull/Kisas jenter junior? Hvorfor lar vi, i kamp etter kamp motstanderen spille jevnt med oss når vi har spillermateriale som tilsier at dette er en divisjon vi burde - og skal - cruise?

Svaret på dette er selvsagt Steve Kean. Om en under tre uker skal vi til City Ground og måte Forest borte, og det er kamp der vi VIRKELIG kommer til å få kjørt oss. Forest er, som oss, ubeseira, og solid backa fra eiersiden. De spiller bunnsolid organisert med spillermateriell som holder høy Championship-standard. Leeds borte var den første "ildprøven", og selv om vi tok et poeng der, må det være lov å si at vi feilet i kraft av at vi BURDE og SKULLE vunnet slik kampen utviklet seg. Dersom det er Forest som er 2-0 oppe til pause mot oss, kommer ikke vi til å være laget som snur til 3-2 for deretter å tape to poeng på slutten. Blackburn under Steve Kean har ikke denne evnen.

Og det er trist, for stallen er som sagt hav og land bedre enn noen andre i Championship. Jeg skal ikke si at vi med en annen og mer taktisk/faglig dyktig manager kommer til å gå de neste 41 kampene ubeseiret eller ta over 100 poeng. Det jeg VIL påstå er at vi har spillermaterialet til det. Problemet ligger i ledelsen, og hvordan laget utnyttes.

Som Blackburn-fan gleder jeg meg selvsagt over å ubeseiret toppe serien med 12 scora mål på fem kamper. Det er moro at klubben ens gjør det bra. Men vi har sluppet inn 8 mål. Vi har en positiv målforskjell på +4. Blackpool har tapt en kamp og likevel ligger de trygt på +8. Det er tankevekkende. Og det er derfor jeg mener at Steve Kean må erstattes. Dersom vi rykker opp med solid margin fordi vi fortsetter å flakse inn resultater mot lag som er betydelig dårligere enn standarden vår, kommer vi til å være et slaktoffer i neste års Premier League. Og helt ærlig, det er ikke noe jeg har fryktelig lyst til å oppleve.

Vi har allerede rykka ned to ganger i nyere tid, tross alt.

Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversSesongstarten