Swansea City - Blackburn Rovers

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/13/2012 6:50:32 PM Sist oppdatert 4/13/2012 11:59:40 PM
1
Den 18.november i fjor kom vår ”kjære” manager Steve Kean med følgende sitat:

”We won`t get relegated, absolutely no chance”

147 smertefulle dager senere, med salg av helter, stjernespillere og ellers joviale godfolk, står vi nå foran det som på mange måter kan være en slags vinn eller forsvinn kamp. Med maks utur kan vi etter denne runden bli stående med seks poeng opp til sikker plass, og med bortekamper mot Tottenham og Chelsea i de resterende kampene, ser det ikke særlig bra ut. Spesielt når lag som Wigan og QPR plutselig fremstår som Real Madrid og Barcelona. Wigan møter Arsenal på Emirates på mandag, men selv om bookmakerne gir så mye som over 12 i odds på borteseier, føler jeg meg ikke trygg på at de røde fra Nord-London fikser jobben. Queens Park Rangers møter West Bromwich på bortebane på lørdag. Jeg blir ikke sjokkert hvis det blir en borteseier i den kampen og.



Ikke første gangen denne karen har gitt løfter han ikke kan holde.


Over til vår kamp. Swansea har imponert de aller fleste denne sesongen. Med sine forholdsvis ukjente spillere, har de plukket en imponerende mengde poeng gjennom å spille en ekstrem form for ballbesittende fotball. Allerede i fjorårets sesong døpte ekspertene laget for ”Swanselona”, og det med god grunn. Det er kun tre av spillerne som startet kampen mot QPR på onsdag, som har dårligere treffprosent på pasningene sine enn vår pasningsmester Steven NZonzi. Dette er utrolig imponerende når man legger til at NZonzi som regel alltid spiller korte og enkle pasninger bakover eller til siden på banen, samt har en treffprosent på 83,7. Sentrale spillere som Joe Allen og Leon Britton treffer begge på ni av ti pasninger, det er derfor ikke overraskende at de ofte har en utrolig høy ballbesittelse når de spiller kamper.



Her er et bilde med alle pasningene Swansea hadde i kampen mot oss i desember.


Grunnen til denne spesielle spillestilen og suksessen Swansea har opplevd, skyldes den svært talentfulle manageren Brendan Rodgers. Den 39 år gamle nordiren er et prakteksempel på at man ikke trenger å være spiller på toppnivå for å bli en dyktig manager. Allerede som 20 åring måtte han legge opp som fotballspiller på grunn av skader. Etter det gikk han veien fra å være Academy Manager i Reading, til å bli headhuntet av Jose Mourinho. Mourinho ansatte den spansktalende Rodgers som trener for juniorlaget, men det gikk ikke mer enn to sesonger før han ble forfremmet til reservelagstrener. I 2008 fikk Rodgers endelig prøve seg som manager i en toppklubb. Watford var laget som turte å gi han sjansen, og han svarte på tiltale gjennom å ha en seiersprosent på førti etter de 32 kampene han fikk den sesongen. Dette var tydelig nok til å imponere Reading-ledelsen, som ansatte Rodgers etter at Steve Coppell hadde sagt opp. I Reading klaffet det ikke like bra, og det gikk ikke lenger enn 23 kamper før Rodgers fikk fyken. På disse kampene vant han bare en hjemmekamp i ligaen. Sommeren 2010 ble han ansatt som Swansea-manager, og rykket opp til Premier League gjennom play off. 



Denne mannens filosofi har vært en åpenbaring i årets Premier League. 


På lørdag møtes to lag som er i en elendig form. Begge lagene har tapt fire kamper på rad. Forskjellen mellom disse lagene er at waliserne har allerede kapret 39 poeng denne sesongen, og det skal derfor utrolig mye til for at de rykker ned. Rovers er derimot i en poengnød, og som jeg nevnte innledningsvis er dette nesten en vinn eller forsvinn kamp for oss. Dessverre har det vist seg at vi denne sesongen har figurert som Premier Leagues svar på startkabler. Hver gang vi møter et lag som er helt utav form, hjelper vi de i gang igjen med største selvfølge. Jeg nevner Bolton, Liverpool, Sunderland og så videre. 


Skade og suspensjoner

Swansea
Waliserne mangler kun Kemy Agustien til denne kampen. Rodgers har derfor uendelig mange alternativer å velge i mellom. Med tanke på den elendige kampen de leverte mot QPR på onsdag, skal man ikke se bort i fra at han velger å gjøre endringer på laget. Mest sannsynlig er det at han da vil sette ut Neil Taylor og Wayne Routledge til fordel for Alan Tate og Nathan Dyer. Dette fordi det var den endringen han gjorde i pausen i sist kamp. 

Swanseas tropp:
Vorm, Williams, Taylor, Caulker, Tate, Britton, Graham, Sinclair, Dyer, Routledge, Monk, McEachran, Lita, Moore, Bessone, Rangel, Situ, Allen, Tremmel, Gower, Richards, Sigurdsson, Obeng.

Mulig lag:
Vorm – Rangel, Caulker, Williams, Tate – Britton, Sigurdsson, Allen – Dyer, Graham, Sinclair.


Rovers
Anthony Modeste har fått medhold etter å ha anket det røde kortet han fikk mot West Brom. Det betyr at han dermed får lov til å se kampen fra benken istedenfor tribunen. For å være helt ærlig ser jeg ikke grunnen til at man anket dette kortet, da man garantert har en bedre oversikt over det som skjer på banen hvis man sitter oppe på tribunen. Jeg tviler med andre ord sterkt på at vi kommer til å få se franskmannen i morgendagens oppgjør. Bradley Orr og Marcus Olsson skal visstnok hatt sine respektive småskader, men begge meldes klar til morgendagens kamp. Gael Givet er frisk som en fisk, men holdes ute av en midtstopper som fortsatt ikke forstår hva det å markere på dødballer betyr. Vince Grella er fortsatt skadet, hvis noen lurte på det.

Blackburns tropp:
Robinson, Orr, Dann, Hanley, Martin Olsson, Formica, Nzonzi, Dunn, Marcus Olsson, Hoilett, Yakubu, Kean, Givet, Modeste, Pedersen, Petrovic, Rochina, Goodwillie, Vukcevic, Lowe, Henley.

Mulig lag:
Robinson – Orr, Dann, Hanley, Olsson – Lowe, NZonzi, Olsson, Formica, Hoilett – Yakubu



"The Yak" scoret fire mål mot Swansea sist. Gjør han det igjen?


Kampinfo
Kampstart er lørdag 16:00, og den vises som hovedkamp på TV2 PLHD1. 

Dommeren i denne kampen er Mark Clattenburg. En dommer vi har hatt uheldige episoder med, og dårlige minner om. Han ga straffen som ga Fulham en 3-2 seier mot oss i sist sesong. 405 dager har gått siden den kampen, og jeg aner fortsatt ikke hvorfor han ga det straffesparket på overtid. Han var også mannen som dømte oss i  2-1 tapet mot Bolton, i  det som skulle vise seg å være den siste kampen under Big Sam. 

Ting som taler for boller, brus og glede på lørdag:
* Rovers har gått 13 kamper på rad uten tap mot nyopprykkede lag.
 *Bare Norwich og lagene på de seks øverste plassene, har scoret flere mål enn Rovers.
*Swansea har ikke slått Rovers siden 4.april 1981. Den gangen i den gamle ”Division Two”.

Ting som taler for tårer og knuste tv-skjermer på lørdag:
*Ingen lag i de antatt beste ligaene i europa har sluppet inn flere mål enn Rovers denne sesongen. Selv ikke Köln!
*Swansea har kun tapt en kamp denne sesongen hvor de har scoret først.
*Blackburn har misset på halvparten av alle straffesparkene de har fått denne sesongen. Kun fire av åtte straffespark har funnet veien inn til nettmaskene. 

Det eneste som er sikkert i morgendagens kamp, er at Swansea kommer til å ha nærmere 70% i ballbesittelse, og at Rovers MÅ vinne. 


Up the Rovers!
Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/13/2012 10:50:28 PM Sist oppdatert 4/13/2012 10:50:28 PM

Jeg vil faktisk gå så langt og si at vi rykker ned, ene og alene om vi taper kampen imorgen.
Vi må også ha tur videre mtp de andre lagene.

Dette blir altfor spennende. VINN eller forsvinn..


Du må være innlogget for å svare

Pettersen83

Antall innlegg: 11045
Medlem 248 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/13/2012 11:01:23 PM Sist oppdatert 4/13/2012 11:01:23 PM
Kan ikke skjønne hvordan vi kan klare å vinne denne. Vi mister en ny spiller fra kamp til kamp. Givet er ute. Gamst neste?
Du må være innlogget for å svare

funkimonki

Antall innlegg: 624

Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 2:28:15 AM Sist oppdatert 4/14/2012 2:28:15 AM
Det holder ikke å unngå tap. Uten seier rykker vi ned. Punktum. Tipper 3-2 til Swansea, dessverre.

Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 2:32:17 PM Sist oppdatert 4/14/2012 2:32:17 PM

funkimonki skrev:
Det holder ikke å unngå tap. Uten seier rykker vi ned. Punktum. Tipper 3-2 til Swansea, dessverre.

Vi har jo lagt igjen ALT som heter flyt i garderoben. I fjor vant vi kamper som vippet. i år har vi knapt gjort det. Det skiller fort mange poeng det.Ikke morsom lesing å se terminlista heller. Det burde jo være det mtp at vi både har Norwich og wigan igjen og BEGGE hjemme, men med de marginene vi har hatt lukter det jevne kamper og 0 poeng. Er vi heldige kan vi få med oss 2.

Merker jeg er likegyldig for øyeblikket. Skremmende likegyldig. Vil EIERNE alt vondt og håper at nedrykk strør jævlig mye salt i sårene deres... Men det er jo klubbens stolthet å tenke på også. Vanskelig.

Siste halmstrå er i dag,ettersom Wigan valsa over manu sist. Vi MÅ ha 3!!!!

"UP" the Rovers!

 


Du må være innlogget for å svare

Aasen17

Antall innlegg: 1473
Medlem 612 i supporterklubben

Givet

Opprettet 4/14/2012 3:44:25 PM Sist oppdatert 4/14/2012 3:44:25 PM
Gael Givet er med i troppen, og varmer opp sammen med innbytterne på banen, men får likevel ikke en plass på benken en gang.

Det betyr at vi i dag spiller uten stoppere på benken. Vi er med andre ord UTROLIG sårbare hvis det blir skade på Hanley/Dann.

Hva er det som skjer med denne klubben....
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 3:45:13 PM Sist oppdatert 4/14/2012 3:45:13 PM
Hvor er Givet? Orr som venstreback?
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 3:47:16 PM Sist oppdatert 4/14/2012 3:47:16 PM
Spent på hvem som skal spille venstreback idag. Merkelig at Givet ikke er med i det hele tatt når Olsson er skadet.

En annen ting jeg stusser på. Martin Olsson kan ikke starte på grunn av lyskestrekk, da er han faen ikke frisk nok til å komme inn fra benken heller. Allikevel sitter han der.

Du må være innlogget for å svare

Hansern12

Antall innlegg: 105

Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 3:48:09 PM Sist oppdatert 4/14/2012 3:52:54 PM
Vi må alltid ha trua før kamp. Og spesielt mot lag som helt klart skal være dårligere enn oss. (Føler meg ikke helt edru når jeg skriver dette, men de skal være dårligere BASTA!)

Gamst, Hoilett og Yak, skal være gode nok til å ta midtbanen/spissplassen mot dette laget.
Setter med klar med 1 kallen for hver omgang. Og så blir det fest og glede i kveld siden vi vinner i ettermiddag

Marcus som venstreback...

Du må være innlogget for å svare

tromso81

Antall innlegg: 507

Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 3:51:05 PM Sist oppdatert 4/14/2012 3:51:05 PM
kjegla skrev:
Spent på hvem som skal spille venstreback idag. Merkelig at Givet ikke er med i det hele tatt når Olsson er skadet.

En annen ting jeg stusser på. Martin Olsson kan ikke starte på grunn av lyskestrekk, da er han faen ikke frisk nok til å komme inn fra benken heller. Allikevel sitter han der.


Ekstremt merkelig, skulle likt å vite hva som egentlig skjer i klubben vår..pill rotten

Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 3:53:34 PM Sist oppdatert 4/14/2012 3:53:34 PM
Ifølge TV2 stiller Marcus Olsson på venstreback. Lowe og Gamst på kantene. Det er ikke akkurat kanter som kommer seg til dødlinja for å slå innlegg...

Du må være innlogget for å svare

Gogger

Antall innlegg: 1785
Medlem 113 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 3:55:13 PM Sist oppdatert 4/14/2012 3:56:38 PM
HAH! Dunn på midtbanen mot Swansea. Greier han å holde i ti minutter blir jeg imponert..
Edit: Oh lord, skryting av kean på tv2. Lundekvam har luktet på "mel" igjen..

Du må være innlogget for å svare

Hansern12

Antall innlegg: 105

Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 3:55:54 PM Sist oppdatert 4/14/2012 3:55:54 PM
Hørte jaggu at TV2 mente vi hadde en sjans i denne kampen og burde vinne den. Er det første gang i år de mener vi ikke skal tape?
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 3:57:33 PM Sist oppdatert 4/14/2012 3:57:33 PM
Peter Beagrie (?) er en idiot. Mener at Steve Kean burde blir årets manager hvis han holder Blackburn i PL. Det viser at han har fulgt fint lite med.

Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 3:58:23 PM Sist oppdatert 4/14/2012 3:58:23 PM
For noe oppgulp i studio..

Vet de tror vi kan vinne pga Swanseas siste fire kamper, fantastisk bakgrunnssjekk..

Du må være innlogget for å svare

Hansern12

Antall innlegg: 105

Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:00:28 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:00:28 PM
kjegla skrev:
Peter Beagrie (?) er en idiot. Mener at Steve Kean burde blir årets manager hvis han holder Blackburn i PL. Det viser at han har fulgt fint lite med.
De burde heller dele årets manager, med de som da rykker ned. Man skal være rimelig god manager, for og gjøre det dårligere en Kean, og det bør premieres

Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:01:21 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:01:21 PM
Ser ut til at Lowe starter på venstreback.

Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2264
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:02:18 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:02:18 PM
må vinne i dag om det i det hele tatt skal forestille en sjans til å beholde plassen.
hvis motstanderne samtidig tryner blir jeg noe mer optimistisk, men jeg tror dessverre løpet er kjørt.

Du må være innlogget for å svare

Hansern12

Antall innlegg: 105

Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:05:21 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:05:21 PM
Det var da straffe?


Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:10:54 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:10:54 PM
Litt mer vilje fra start idag.

Du må være innlogget for å svare

Hansern12

Antall innlegg: 105

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:18:09 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:18:09 PM
kjegla skrev:
Litt mer vilje fra start idag.
Var en god start, men synes det har dabbet litt av igjen. Er jo bare spilt 17 min...

Du må være innlogget for å svare

Hansern12

Antall innlegg: 105

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:36:52 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:36:52 PM
Hel hvete. kan brukes i bakst!
Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:37:08 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:38:16 PM
wba leder 1-0 over qpr.. det er bra..

men det hjelper så lite... faen!

Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:38:00 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:38:00 PM
Nå er vi VIRKELIG i deep shit! aiaiai... Giftig han Islandske hora
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:38:06 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:38:06 PM
jepp
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:38:21 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:38:21 PM
Paul Robinson er ikke spesielt god på skudd. Føler vi har hatt god kontroll defensivt. Surt å få den i trynet.

Du må være innlogget for å svare

chillv

Antall innlegg: 350
Medlem 314 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:39:58 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:39:58 PM
Er det bare meg som syns Robinson er dårlig om dagen? Slipper inn mye rart syns jeg.
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:40:37 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:40:37 PM
Fucking hell N'Zonzi. For en drittunge du er.

Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:41:16 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:41:16 PM
Faen altså! N'zonz... En mer nonchelant(åssen skrives det??) type ska man leite lenge etter. Jævla måsabjønn hele fyren! Blitt mer og mer ufyselig!!
Du må være innlogget for å svare

tromso81

Antall innlegg: 507

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:41:35 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:41:35 PM
kjegla skrev:
Fucking hell N'Zonzi. For en drittunge du er.
Nzonz må dele skylden med yak på målet, vi har sett det alle de siste kampene, spillerne virker likegyldige
Du må være innlogget for å svare

Hansern12

Antall innlegg: 105

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:42:22 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:42:22 PM
chillv skrev:
Er det bare meg som syns Robinson er dårlig om dagen? Slipper inn mye rart syns jeg.
Det er jo enten eller med ham. Siste saven var jo knall. Men så slipper han inn det utroligste. Er vel kanskje forsvaret som gjør ham usikker. Han har det jo ikke helt lett bak der nesten helt alene. 

Du må være innlogget for å svare

Hansern12

Antall innlegg: 105

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:43:47 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:43:47 PM
Herre Mann. Som jeg nevnte. Hva kan Robinson gjøre, når han har et slikt forsvar?
Du må være innlogget for å svare

tromso81

Antall innlegg: 507

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:44:09 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:44:09 PM
Scoret Dann er tidenes dårligste kjøp...omg
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:44:30 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:44:30 PM
Åh, Scott Dann, du er nydelig...

Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:44:52 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:44:52 PM
Haha.....Scott Dann...what a waste of money!

Du må være innlogget for å svare

Hansern12

Antall innlegg: 105

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:45:06 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:45:06 PM
tromso81 skrev:
Scoret Dann er tidenes dårligste kjøp...omg
90/10 i ball posession. Det er jo helt utroligt

Du må være innlogget for å svare

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:45:55 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:45:55 PM
da er det vel over og ut...
Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:46:49 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:46:49 PM
Takk for noen fine år(noen av dem har vært jævlige og) i PL dere:)... Godt av å rykke ned å forbli der virker det som
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:48:23 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:48:23 PM
Hoilett har knapt hatt ballen i denne omgangen. Nøkkelen offensivt er å involvere han.

Du må være innlogget for å svare

Hansern12

Antall innlegg: 105

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:49:03 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:49:03 PM
Spillerne har vel også funnet ut at nedrykk er eneste mulighet, for å komme seg ut av klubben. Vekk fra Kean og deres "kjære" eiere. Dette er så sørgelig dårlig fotball at PL må skånes for det i fremtiden.
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:49:50 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:49:50 PM
Først kvitte seg med Venkys, deretter Kean, så til slutt spillerne som helt klart spiller for et annet lag..
Du må være innlogget for å svare

mortenanilsen

Antall innlegg: 198

Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:51:23 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:51:23 PM
Faen ta Nzonzi og den ræva holdnigna og drittungesurtringa hans, faen ta Hoiletts arroganse og "jaja, jeg drar jo snart uansett"-tankegang, faen ta Danns ræva forsvarsarbeid, faen ta Kean som tar ut samme lag kamp etter kamp (Marcus Olsson er ingen PLspiller!!!), faen ta Keans kampplan, faen ta Keans idioti, faen ta den slappe holdninga til hele laget og ikke MINST faen ta hele Venkyshelvetet!

Det er over nå. Vi rykker ned noe så jævlig fortjent.

Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:51:33 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:51:33 PM
Gud som vi fortjener å rykke ned........
Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:52:32 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:52:32 PM
Gud som vi fortjener å rykke ned........
Du må være innlogget for å svare

tromso81

Antall innlegg: 507

Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:54:04 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:54:04 PM
mortenanilsen skrev:
Faen ta Nzonzi og den ræva holdnigna og drittungesurtringa hans, faen ta Hoiletts arroganse og "jaja, jeg drar jo snart uansett"-tankegang, faen ta Danns ræva forsvarsarbeid, faen ta Kean som tar ut samme lag kamp etter kamp (Marcus Olsson er ingen PLspiller!!!), faen ta Keans kampplan, faen ta Keans idioti, faen ta den slappe holdninga til hele laget og ikke MINST faen ta hele Venkyshelvetet!

Det er over nå. Vi rykker ned noe så jævlig fortjent.
Helt enig, og desverre bryr jeg meg lite om det, skulle rykket ned allerede innfor. Får håpe vi klarer å stabilisere oss i championship slik at vi kan komme oss opp Ila en 3-5 års periode
Du må være innlogget for å svare

Hansern12

Antall innlegg: 105

Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:55:05 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:55:05 PM
mortenanilsen skrev:
Faen ta Nzonzi og den ræva holdnigna og drittungesurtringa hans, faen ta Hoiletts arroganse og "jaja, jeg drar jo snart uansett"-tankegang, faen ta Danns ræva forsvarsarbeid, faen ta Kean som tar ut samme lag kamp etter kamp (Marcus Olsson er ingen PLspiller!!!), faen ta Keans kampplan, faen ta Keans idioti, faen ta den slappe holdninga til hele laget og ikke MINST faen ta hele Venkyshelvetet!

Det er over nå. Vi rykker ned noe så jævlig fortjent.
Beste kommentaren i dag. 

Du må være innlogget for å svare

Friedel

Antall innlegg: 3741

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Swansea City - Blackburn Rovers

Opprettet 4/14/2012 4:55:39 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:57:07 PM
Hoff... Er en lidelse å se Rovers spille.... Hvis vi overlever vil vi få en lik så tragisk sesong neste år. NÅR vi rykker ned vil vi miste en haug med spillere og erstatte de med kneipbrød og loff. Tror vi går ned år for år til vi får inn nye eiere.... Jeg har resignert, det er over..... Takk for alt, vi sees igjen den dagen vi har nye eiere og fornyet optimisme. (ja jeg skal fortsette å betale medlemskontigent og støtte supporterklubben)
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 4/14/2012 4:56:27 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:56:27 PM
DEN dagen Venky's og ALT som har med de å gjøre er så langt borte fra Ewood som overhodet mulig, blir en meget meget bra dag.

Bare forsvinn, vær så snill.

Du må være innlogget for å svare

Kjell Sindre

Antall innlegg: 1746
BRSCN medarbeider

Opprettet 4/14/2012 4:59:11 PM Sist oppdatert 4/14/2012 4:59:11 PM
No er det på tide at samtlege engelske journalistar spør Kean etter kampen om korleis eit nedrykk passar inn i han og Venky's sin plan om europacupfotball. Ein fullt igjennom UVERDIG fyr. 
Du må være innlogget for å svare

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 4/14/2012 5:03:29 PM Sist oppdatert 4/14/2012 5:03:29 PM
Nå er Bradley Orr inne som stopper og Olsson på venstreback etter at Hanley gikk ut.

Du må være innlogget for å svare
123
ForumBlackburn RoversSwansea City - Blackburn Rovers