Kjøp!?!?

SteffenH

Antall innlegg: 8

Kjøp!?!?

Opprettet 12/30/2011 5:36:09 PM Sist oppdatert 12/30/2011 5:36:09 PM
Etter å ha sett frustrert på en halv sesong nå er det mange ting jeg ikke skjønner noen ting av, men om du ser bortifra eiere uten noe av de ting eiere trenger eller skal ha, en trener som jeg synest mer synd på enn hater, uttalelser som er langt bak mål, hva som skjer på treningsfeltet, hvorfor alle er skadet, eller annet som rører seg i kaoset! Så lurer jeg på, hvor er Bruno Ribeiro? Vi har snart ikke en frisk forsvarspiller, men vi hentet en back i sommer som i følge Kean ikke er kapabel til å miste ballen og som har kontrakt i 3år, men etter 6mnd har han enda ikke engang vært med på benken? Han er ikke skadet utfra det jeg vet, eller har noen fått med seg noe jeg ikke har? Vi har brukt Gamsten på backen, og der er han hjelpesløs desverre, så hvorfor ikke putte inn en spiller vi faktisk har i stallen og som er back? Konklusjonen må være at vi er hjelpesløse på overgangsmarkedet og at han er rævva! 
Kjøp og salg i denne klubben er en vits!

Du må være innlogget for å svare

funkimonki

Antall innlegg: 624

Sv: Kjøp!?!?

Opprettet 12/30/2011 6:52:42 PM Sist oppdatert 12/30/2011 6:52:42 PM
Jeg tror fortsatt bittelitt på den sjuke konspirasjonsteorien som ble diskutert i en annen tråd, og at Bruno kun er en av mange brikker i et stort og skittent hvitvaskingspill. Mye av det som skjer i klubben for tiden er kun pengeflyt og Rovers blir brukt som kasteball i et kriminelt spill av noe slag.

Høres litt usannsynlig og naivt ut kanskje, men jeg synes det høres mer rart ut at Ribeiro ikke er god nok til å sitte på benken når Lowe, Hanley, Henley og Gamst er i backrekka. Jeg synes også det at Myles ikke har noe med farens interesser i Rovers å gjøre er mer usannsynlig enn mafiateorien.

Jeg driter egentlig i hva som skjer, bare håper luftslottet snart sprekker. Heller starte på nytt i en regional amatørliga enn å fortsette den evige torturen vi nå går igjennom. Det jeg savner aller, aller mest er svar. Vi har ufattelig mange spørsmål som sannsynligvis enten aldri kommer frem i lyset, eller blir avdekket som tidenes største skandale innen økonomisk svindel i fotballhistorien. Korrupte klubber i Italia er ikke en gang smekken på den skitne buksa Spunky's har tredd over klubben vår.

Kanskje jeg mener noe annet om to min., ble litt fanget av nuet.

Du må være innlogget for å svare

SteffenH

Antall innlegg: 8

Sv: Kjøp!?!?

Opprettet 12/30/2011 8:45:59 PM Sist oppdatert 12/30/2011 8:45:59 PM
Ja, disse tankene er ikke veldig langt vekke hos meg heller og håper noe skjer snart! For som du sier så er nesten alt bedre enn det som skjer her! Flaut å si det, men er for dumt når jeg håper de taper kamper slik at noe skjer, og jeg vet jeg ikke er eneste som tenker eller føler det slik! 
Håper bare at vi fortsetter med det gode ungdomsarbeidet som er, for der er det mye bra å hente! 

Du må være innlogget for å svare
1