Moutinhos PROFETI :-)

gordon

Antall innlegg: 29

Moutinhos PROFETI :-)

Opprettet 9/11/2011 4:30:22 PM Sist oppdatert 9/12/2011 2:31:57 PM
1

Sommeren har for de fleste fans vært helt grusom, og de negative tankene har strømmet ut i fri flyt :) Jeg er en av de som mener at allt som er blitt gjort selvfølgelig kunne blitt håndtert bedre kommunikasjonsmessig, men jeg skjønner helt klArt at selv om Venkys er rike så vil de ha mest mulig for pengene.

Med Dann og Samba i forsvar + en skikkelig defensiv mitbanespiller på plass så har jeg stor tro på at dette er vendepunktet. Fulham er er litt grått lag som sjelden imponerer meg offensivt, men har grunnen defensivt som Roy Hodgson lagde.

Venkys/og Indere er kjent for å være ekstremt driftige, men de er også kjent for å være ganske dårlige på kommunikasjon. Det er ingen tvil om at de har fortsatt å være dårlige her, men kan ikke påstå at det var voldsomt åpenhet med Williams/Walker Trust. Sett  fra en som har tatt sin daglige positive pille, så kan jeg forstå at når man legger lista høy i forhold til spillere så er det irriterende at det kommer mer ukjente navn :)

Det handler om kvaliteten på spillere, og vi har jo tidligere hentet for eksempel Samba fra reservelaget til var vel Hertha Berlin :) Og det er forhåptenligvis det de har klart nå i sommervinduet.

Kean har mye å bevise, men en ting er sikkert med nye spillere inn så kommer vi til å klatre på tabellen.

Profeti 1: Jeg ser i glasskula at blokar i panna på flere blackburn supportere er sprengt, og fra dyfrustrasjon så har vi nå på slutten av sesongen 2011/2012 fått flere nye helter. Selv Kean er OK :)

Plass på tabellen: 12 plass :-)

Du må være innlogget for å svare

IronLung

Antall innlegg: 128

Sv: Moutinhos PROFETI :-)

Opprettet 9/12/2011 5:47:48 PM Sist oppdatert 9/12/2011 5:47:48 PM
Hva med backene? Vi har ingen gode og rendyrka backer!Hvordan skal det gå i lengden? Hvem skal ta kommandoen på midten?
Trenger ingen krystallkule for å se at dette lukter nedtur..
Må legge til at jeg er pessimist av rang, men jeg støtter alltid laget!

Klarer vi å holde plassen (med Kean som sjef) skal vi være sinnsykt fornøyd!

Rovers!!

Du må være innlogget for å svare

gordon

Antall innlegg: 29

Sv: Sv: Moutinhos PROFETI :-)

Opprettet 9/16/2011 4:18:59 PM Sist oppdatert 9/16/2011 4:18:59 PM

Takk for ditt svar. Vi var dumme som ga slipp på chimbonda, og lars jakobsen. Nå sitter vi igjen med en eldre herre og bruno som alternativ. Håper brassen kan ta steget, men det vet vi jo ikke.

Det jeg så i sist kamp mot Fulham var veldig positivt. Spesiellt de defensive rommene ble bedre dekket, og forsvaret var mer solid. Vi slapp til allt for mye foran egen 16 meter, men vi klarte å rydde unna vesentlig mer enn vi har gjort tidligere.

Vår nye defensive mitbanespiller kommer til å et sterkt våpen offensivt, fordi han er ekstremt flink til å dra av spillere og spille fram. Det fine er at han ser opp noe spillere sjelden er så gode til, og han han bidro med mye bra. Ble ekstremt overrasket over Rochina, og han kommer til å bli en super spillere å ha de neste årene.

Ennå flere må ta tak, men blir morsomt framover.

Kampen mot Arsenal er en kamp vi nok bare skal håpe på et resultat, men ikke forvente.

Vi har hatt helt elendig stall så den statistikken til kean kan ikke bare leses rett ut, men ja han må begynne å få resultat hvis han skal bli sittende. Men, mitt store problem er at man har klagd så mye før sesongen starter. Allt dette bidrar bare negativt til en klubb jeg regner med de fleste vil best mulig.

Hvis du elsker Blackburn Rovers, slutt å syt! Vis din kjærlighet til klubben isteden:)

Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Sv: Sv: Sv: Moutinhos PROFETI :-)

Opprettet 9/16/2011 5:37:35 PM Sist oppdatert 9/16/2011 5:37:43 PM
1
gordon skrev:

Vi var dumme som ga slipp på chimbonda, og lars jakobsen. 

Dette blir mer og mer fantastisk :) 

Du må være innlogget for å svare

ElmoMc

Antall innlegg: 509

Sv: Sv: Sv: Sv: Moutinhos PROFETI :-)

Opprettet 9/16/2011 9:20:48 PM Sist oppdatert 9/16/2011 9:20:48 PM
Halleluja!!




Du må være innlogget for å svare

gordon

Antall innlegg: 29

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Moutinhos PROFETI :-)

Opprettet 9/17/2011 5:12:14 PM Sist oppdatert 9/17/2011 5:12:14 PM

Ja, det er veldig fantastisk at vi slår Arsenal 4-3!

Skal man endre spillestil fra en drepende kjedlig stil der allt handler om å forsvare seg og til faktisk å begynne å spille fotball så tar det tid.

Må si at dette var noe av det morsomste jeg har opplevd  på lang tid. Hadde vært morro å fått høre litt hva alle dere som har klaget på allt som skjer i klubben nå har å si?

Ja, nå har vi slått Arsenal 4-3. Er nok mer enn en klagebøtte som bør revurdere sine meninger:-)

Du må være innlogget for å svare

_siMk_

Antall innlegg: 639
Medlem 551 i supporterklubben

Moutinhos PROFETI :-)

Opprettet 9/17/2011 8:58:25 PM Sist oppdatert 9/17/2011 11:18:03 PM
1

Jeg "friskmelder" ikke laget selv om vi slå Arsenal 4-3 i dag. Det mangler fortsatt vanvittig mye på at vi spiller som et lag, vi forsvarer oss elendig til tider og er heldige som ikke slipper inn flere mål. Samtidig så har vi tur i andre enden med 2 selvmål, jeg vil si at vi har møtt Arsenal på ett meget gunstig tidspunkt da de er like lite samkjørte som vi er...

Steve Kean viser ikke evnen til å sette sammen ett balansert lag, vi har for mange små pingler på midten som skal drible å jåle litt for mye med ball. Noe som bedrer seg litt når Salgado må ut med skade?? etter 15 minutter og Petrovic kommer inn i stedet.

Er kjempeglad for 3 poeng i dag, men tror ikke på at dette var revolusjonen som alle har ventet på. Ingenting hadde gjort meg mer glad en at Keans Blue and White army hadde fortsatt på vinnersporet ut sesongen, men jeg har mine tvil. Mener å huske at vi hadde en tilsvarende opplevelse mot Liverpool i fjorårsesongen, og at det ble med den ene oppturen. Som kjent; "En svale gjør ingen sommer".

Up the Rovers!


Du må være innlogget for å svare

McEWAN

Antall innlegg: 341

Sv: Moutinhos PROFETI :-)

Opprettet 9/17/2011 11:17:55 PM Sist oppdatert 9/17/2011 11:47:41 PM
2 selvmål og 1 offsidemål pluss at dommer ikke dømte straffe til Arsenal. Dette er ingen revolusjon, dette er griseflaks. 
Du må være innlogget for å svare

Leganger

Antall innlegg: 234

Sv: Sv: Moutinhos PROFETI :-)

Opprettet 9/18/2011 12:29:46 AM Sist oppdatert 9/18/2011 12:29:46 AM
På samme måte kor ein ikkje sparker ein manager etter ein kamp, skal ein heller ikkje gjer han til kongen etter ein kamp. Dvs. at Kean er framleis i samme posisjon i mine auger og det må fleire kampar som det her, gjerne med gjennomført dyktighet og ikkje "stang inn" som eg føler vi vinn litt på i dag. At vi vinn i dag er både overraskande og veldig kjekt, men om ein ser litt bak resultatet er vi litt heldige. Kean blir nok sittande ein kamp til uansett, og eg må sei eg er veldig spent på korleis vi kjem til å framstå i den kampen. Sjølv i dag, kor vi vinn, føler eg at vi ikkje heng saman som eit lag. Kanskje er det starten på noko, men slik det har sitt ut, fryktar eg framleis at det her er eit blaff. Håpar eg tek feil!

Når det er sagt, er eg veldig, veldig glad for at vi endeleg vann. Den æra skal laget og Kean få i dag. Ingenting hadde vore betre enn om vi hadde fortsatt i denne retninga, men...det får neste kamp visa.

Du må være innlogget for å svare

gordon

Antall innlegg: 29

Sv: Sv: Sv: Moutinhos PROFETI :-)

Opprettet 10/5/2011 7:52:12 AM Sist oppdatert 10/5/2011 7:53:18 AM
Dunn har nok rett i at det ikke hjelper spillerne at det pipes fra tribunen, men når han ber om at man skal sette pris på jobben Kean legger ned så ber han om for mye. Det er som det skrives på The Premier League Owl:
Kean og Venky´s har i 10 måneders tid sagt en ting og gjort en annen. Supporterne har blitt lovet penger til transfers, man har snakket om Ronaldinho og Beckham, man har snakket om Champions League.
I stedet har vi under Kean fått mindre enn 1 poeng i snitt og det er ikke greit.

Som BRSCN tidligere har nevnt skal Kean ha en skikkelig prat om fremtiden med Fru Desai og hennes brødre. Vi får inderlig håper at de kommer på noe sensasjonelt.
Vi behøver det nå.

Det er viktig med ambisjoner, men alle forstår vel at ingen superspillere gidder å komme til oss. Vi har spilt verdens kjedligste fotball i flere år, og williams har hentet allt for mange skadeutsatt/gamle spillere. Er ikke bare imponert over city sjefen(Noen lysglimt har det vært:). Kean er ikke bare imponerende, men så lenge ledelsen vil ha han så får vi heller støtte enn å klage er mitt motto.

Vi har hentet solid med spillere i sommer, og ennå så holder du på. Har vært på enn del tippeligakamper, og eneste jeg syntes fotballkamper er...."ventilere" ut hele ukas frustrasjon på dommeren :-)

Du har rett å slett for lite peil på fotball til å uttale deg, his du virkelig tror det er kortsiktige mål så tar du veldig feil. Det er de som har hatt urealistiske mål, som har endt opp med å gjøre fantastiske ting. Og nå har du i hvertfall sett at dere sytepavene påvirker, så kan du velge å støtte eller klage :)

Du må være innlogget for å svare

Stepou

Antall innlegg: 126

Sv: Sv: Sv: Sv: Moutinhos PROFETI :-)

Opprettet 10/5/2011 10:26:47 AM Sist oppdatert 10/5/2011 10:27:17 AM

"Det er viktig med ambisjoner, men alle forstår vel at ingen superspillere gidder å komme til oss. Vi har spilt verdens kjedligste fotball i flere år, og williams har hentet allt for mange skadeutsatt/gamle spillere. Er ikke bare imponert over city sjefen(Noen lysglimt har det vært:). Kean er ikke bare imponerende, men så lenge ledelsen vil ha han så får vi heller støtte enn å klage er mitt motto.

Vi har hentet solid med spillere i sommer, og ennå så holder du på. Har vært på enn del tippeligakamper, og eneste jeg syntes fotballkamper er...."ventilere" ut hele ukas frustrasjon på dommeren :-)

Du har rett å slett for lite peil på fotball til å uttale deg, his du virkelig tror det er kortsiktige mål så tar du veldig feil. Det er de som har hatt urealistiske mål, som har endt opp med å gjøre fantastiske ting. Og nå har du i hvertfall sett at dere sytepavene påvirker, så kan du velge å støtte eller klage :)"

 

Fortsetter du å skrive slik, så kanskje Kean ansetter deg som assistenttrener.

Nå heller jeg en dunk med bensin på bålet, men du høres ut som en blanding av Siv Jensen og Steve Kean

Ps: " williams har hentet allt for mange skadeutsatt/gamle spillere. Er ikke bare imponert over city sjefen(Noen lysglimt har det vært:). Kean er ikke bare imponerende" Hadde heller sett Williams styre hele skuta alene enn å ha det som nå.. Og kritisere Williams og si at Kean ikke BARE har vært imponerende sier mer om din forståelse opp i det hele enn andre sin spør du meg.


Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Moutinhos PROFETI :-)

Opprettet 10/5/2011 5:41:12 PM Sist oppdatert 10/5/2011 5:41:12 PM
Innlegget fra Gordon er som vanlig usammenhengende. Nå lurer jeg også på hvem han snakker til. Det er en eller annen "du" som ikke forstår igjen.:) 
Du må være innlogget for å svare

Dybdahl1

Antall innlegg: 78

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Moutinhos PROFETI :-)

Opprettet 10/5/2011 7:16:17 PM Sist oppdatert 10/5/2011 7:16:17 PM
Gordon må da være en fiktiv karakter? Er ganske sikker på at han er en Burnley eller Man U fan som bare har meldt seg inn her for å lage kvalm...

Du må være innlogget for å svare

KMRovers

Antall innlegg: 1161

Sv: Sv: Sv: Sv: Moutinhos PROFETI :-)

Opprettet 10/8/2011 7:38:11 PM Sist oppdatert 10/8/2011 7:38:11 PM
gordon skrev:
Dunn har nok rett i at det ikke hjelper spillerne at det pipes fra tribunen, men når han ber om at man skal sette pris på jobben Kean legger ned så ber han om for mye. Det er som det skrives på The Premier League Owl:
Kean og Venky´s har i 10 måneders tid sagt en ting og gjort en annen. Supporterne har blitt lovet penger til transfers, man har snakket om Ronaldinho og Beckham, man har snakket om Champions League.
I stedet har vi under Kean fått mindre enn 1 poeng i snitt og det er ikke greit.

Som BRSCN tidligere har nevnt skal Kean ha en skikkelig prat om fremtiden med Fru Desai og hennes brødre. Vi får inderlig håper at de kommer på noe sensasjonelt.
Vi behøver det nå.

Det er viktig med ambisjoner, men alle forstår vel at ingen superspillere gidder å komme til oss. Vi har spilt verdens kjedligste fotball i flere år, og williams har hentet allt for mange skadeutsatt/gamle spillere. Er ikke bare imponert over city sjefen(Noen lysglimt har det vært:). Kean er ikke bare imponerende, men så lenge ledelsen vil ha han så får vi heller støtte enn å klage er mitt motto.

Vi har hentet solid med spillere i sommer, og ennå så holder du på. Har vært på enn del tippeligakamper, og eneste jeg syntes fotballkamper er...."ventilere" ut hele ukas frustrasjon på dommeren :-)

Du har rett å slett for lite peil på fotball til å uttale deg, his du virkelig tror det er kortsiktige mål så tar du veldig feil. Det er de som har hatt urealistiske mål, som har endt opp med å gjøre fantastiske ting. Og nå har du i hvertfall sett at dere sytepavene påvirker, så kan du velge å støtte eller klage :)
Bare skitprat ifra deg. Har du røyka sokkene til Kean? :) Synd å si det, men føler faktisk vi støtter Rovers ved å prøve å få Kean ut av klubben vår!
Du må være innlogget for å svare

oystein_

Antall innlegg: 2260
Medlem 1269 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Sv: Sv: Sv: Sv: Moutinhos PROFETI :-)

Opprettet 10/12/2011 4:57:27 PM Sist oppdatert 10/12/2011 4:57:27 PM
gordon skrev:
Du har rett å slett for lite peil på fotball til å uttale deg, his du virkelig tror det er kortsiktige mål så tar du veldig feil. Det er de som har hatt urealistiske mål, som har endt opp med å gjøre fantastiske ting. Og nå har du i hvertfall sett at dere sytepavene påvirker, så kan du velge å støtte eller klage :)

Artig at nyhetsartiklene skaper diskusjon :)

Om den "du" som Gordon skriver til er meg så bryr jeg meg ikke om å diskutere hvorvidt jeg har peiling på fotball eller ikke. Derimot står jeg fast ved at ett snitt på under 1 poeng per kamp under Kean ikke er greit.

Du må være innlogget for å svare

gordon

Antall innlegg: 29

Sv: Sv: Sv: Sv: Moutinhos PROFETI :-)

Opprettet 12/31/2011 7:27:21 PM Sist oppdatert 12/31/2011 7:27:21 PM

Ja, det er for dårlig. Utrolig at vi klarte å slå United:-) Yak er en kongesignering, men nå må vi ikke la oss lure. Det kreves forsterkninger fortsatt! Vi har hatt superspisser tidligere som har lurt oss til å tro at vi har bedre lag enn vi egentlig har, som med bellamy, benni og santa cruz.

Mistet litt troen på kean, men dette var jaggu en opptur av dimensjoner:-) Ser ut som vi har litt "heng" på en sikker plass....:-)

Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversMoutinhos PROFETI :-)