Fulham - Blackburn, 11.09 - 17:00

kjegla

Antall innlegg: 690
Medlem 525 i supporterklubben

Fulham - Blackburn, 11.09 - 17:00

Opprettet 9/10/2011 1:01:05 PM Sist oppdatert 9/10/2011 1:01:05 PM
Preview:

Nå er overgangsvinduet stengt. Endelig vil nok noen si. For Blackburns del er det et overgangsvindu som endte langt bedre enn forventa. For det første beholdt vi Samba. Det er kanskje det viktigste. For det andre har vi skaffet oss flere spennende spillere.

Jeg tenkte vi kunne se litt på dem som er mest aktuelle til en plass i startelleveren, og på benken mot Fulham.

David Goodwillie (22), £2m fra Dundee Utd
Når det gjelder potensial er nok Goodwillie den mest spennende overgangen til Blackburn dette overgangsvinduet. Spissen ble kåret til årets unge spiller i Skottland både av spillerne og journalistene forrige sesong. Da hadde han 17 mål i ligaen og ni målgivende. Nå skal det sies at den skotske ligafotball for tiden er på nivå med den norske. Goodwillie har imidlertid allerede debutert for Blackburn og ser livlig ut. En eksplosiv spiller, som nok trenger litt tid til å bli vant til tempoet. Skaper imidlertid trøbbel for de fleste forsvar med en litt uortodoks stil. Han har et mål og en målgivende for Blackburn, som begge kom i ligacupen mot Sheff Wed. Vi får håpe at han starter, men jeg tviler på det.


Radosav Petrovic (22), £3m fra Patrizan
Midtbanespiller som er 1.93 på strømpelesten. Ikke helt ulik N'Zonzi, men dårligere i duellene og bedre med ball. Blir sett på som en defensiv spiller, men scoret hele ni mål fra sin midtbaneposisjon forrige sesong. Steve Kean har uttalt at han ser på serberen, som kom på årets lag i den serbiske ligaen, som en mer boks-til-boks spiller. Har fått et par innhopp for Blackburn allerede, men virker litt for treg fortsatt. Det er utviklingspotesial der, så med en liten innkjøringsperiode med forsiktig matching kan Petrovic utvikle seg til å bli en viktig spiller. Etter hans sørgelige opptreden mot Everton er det rimelig klart at han trenger mer tid på seg.

Simon Vukcevic (25), £2m fra Sporting
Kantspiller og landslagspiller for Montenegro. Den dribleglade spilleren ble sett på som et stort talent tidlig i sin karriere, men har ennå ikke fulgt opp talentet sitt slik det var ventet. Hadde en god første sesong for Sporting, og allerede da viste Blackburn interesse, men Vukcevic har ikke klart å følge opp siden. 25-åringen kan spille på begge kanter, men trives best på høyre hvor han kan skjære inn og avslutte med venstra. Blir beskyldt for å være litt i overkant egoistisk. Det var ingen tvil om at Blackburn trengte en kantspiller, og Vukcevic er en overgang som kan slå begge veier. Jeg tror spillestilen hans kan passe fint inn i det Kean prøver å bygge, men også han trenger nok litt tilpasningstid. Nå som Emerton er borte og Gamsten er skadet åpner det en mulighet for Vukcevic mot Fulham, men jeg tror han starter på benken.

Scott Dann (24), £6m fra Birmingham
Denne overgangen kom nærmest som et sjokk på meg. Med tanke på hvor mange av klubber med høyere status enn Blackburn som leita etter en midtstopper, er jeg svært overrasket over at han havnet på Ewood. Debuterte i PL sesongen 09/10 ved siden av Roger Johnson og formet et formidabelt stopperpar. Roger Johnson fikk store deler av skryten, selv om Dann ikke var stort dårligere. I fjor rykket Birmingham ned. Det er ikke tilfeldig at Dann var skadet siste halvdel av sesongen. Jeg har stor tro på at han kan få til et minst like godt samarbeid med Samba som han hadde med Johnson. Utenfor de definitive topplagene ser jeg ikke mange lag som har et like sterkt stopperpar. Jeg håper og tror han går rett inn på laget. Klassespiller.

Yakubu (28), £2m fra Everton
Vi har allerede en ubrukelig muskelbunt på topp, hva skal vi med en til? Hvis Yakubu skal ta plassen til Jason Roberts er det greit nok, men jeg er redd for at han vi minske sjansene til Goodwillie. Det som er positivt med Yakubu er at han har masse Premier League-erfaring. Men han har ikke prestert i ligaen siden 2008. Han var god for Leicester på utlån i fjor, men det var i svake The Championship. Der har både Jason Roberts og Jason Scotland sett ut som målfarlige spillere. I teorien skal Yakubu være i sin beste alder, men med årene har han kun blitt tregere, tyngre og mer fornøyd. Jeg håper at han kan finne tilbake den formen han viste tidlig i sin PL-karriere, men jeg tviler. Et stort spørsmålstegn rundt Yakubu (og det må være stor for å gå hele veien rundt spissen) er den fysiske formen. Den er neppe god nok en en plass blant de elleve.


YAKUBU: Ingen liten mann.

I tillegg hentet vi inn Myles Anderson, Bruno Ribeiro og Jordan Slew. Førstnevnte får vi nok aldri se i en Blackburn-drakt. Ribeiro er, ifølge den offisielle hjemmesida, ikke i troppen mot Fulham. Det er riktignok Slew, men han er nok mest en for framtida.

Til kampen mot Fulham er Morten Gamst Pedersen uaktuell med skade. Ryan Nelsen og David Dunn skal testes før avspark. Forhåpentligvis bli Dunn klar til dyst.

Kampen mot Everton ble historisk for vår del. Det er første gang i Premier League vi har tapt de tre første kampene. Taper vi mot Fulham kan Kean tangere Ince med fire strake tap.

Vi har et relativt godt tak på Fulham, men vi sliter borte. På veien har vi kun vunnet en av de ti siste. Tar vi med i beregningen at de to siste bortemøtene med Fulham har endt med tap, kan dette bli vanskelig.

Troppen: Robinson, Salgado, Samba, Givet, Dann, Hanley, Olsson, Hoilett, Nzonzi, Petrovic, Dunn, Grella, Lowe, Vukcevic, Formica, Rochina, Roberts, Goodwillie, Yakubu, Slew, Blackman.

Mulig lagoppstilling:

Paul Robinson


Michel Salgado - Christopher Samba - Scott Dann - Gael Givet


Junior Hoilett - David Dunn - Steven N’Zonzi - Martin Olsson


Mauro Formica


Jason Roberts



På sine tre første kamper har Fulham kun et poeng. Det var fra første serierunde hjemme mot Aston Villa. Da ble riktignok Villa rundtspilt. Problemet var foran mål. Og det har vært problemet til Fulham lenge.

Bobby Zamora er sjelden skadefri. Andy Johnson er ikke lenger den spilleren han engang var. Moussa Dembeles bidrag gjelder ikke først og fremst scoringer. Fulhams to målfarligste spillere er faktisk Clint Dempsey og Brede Hangeland.

Det har Martin Jol prøvd å gjøre noe med ved å kaste ti millioner pund, og litt småpenger, etter Bryan Ruiz. Costaricaneren har scoret på bestilling for Twente i Nederland. I tillegg har de sikret seg den portugisiske spissen Orlando Sa.


JUBEL: Forhåpentligvis har Ruiz liten grunn til dette på søndag.

Defensiv trygghet har lenge vært London-lagets styrke. I begynnelsen av årets sesong har den vært litt borte. Mye på grunn av at Senderos ble foretrukket i midtforsvaret, mens Hughes ble dyttet ut på høyreback. Nå har de hentet rutinerte Zdenek Grygera til å ta backen, da kan Hughes igjen ta sin beste plass i midtforsvaret.

Fulham har, med sin deltakelse i Europa, spilt elleve kamper denne sesongen. Dermed har de nok hatt mest nytte av landslagspausen.

Til kampen mot Blackburn er Simon Davies definitivt ute. BH Riise er igjen klar for spill, men det blir nok tribunen på lillebror. Storebror er usikker til kamp, men er med i troppen. Det zamme er Zamora.

Troppen: Schwarzer, Somogyi, Baird, Hangeland, Hughes, Senderos, Kelly, Grygera, JA Riise, BH Riise, Duff, Sidwell, Dembele, Dempsey, Etuhu, Gecov, Murphy, Sa, Zamora, Johnson, Ruiz

Mulig lagoppstilling:

Mark Schwarzer


Zdenek Grygera - Brede Hangeland - Aaron Hughes - John Arne Riise


Damien Duff - Danny Murphy - Steve Sidwell - Clint Dempsey


Bobby Zamora - Bryan Ruiz



Du må være innlogget for å svare

NoFear`

Antall innlegg: 1395

Sv: Fulham - Blackburn, 11.09 - 17:00

Opprettet 9/10/2011 11:06:12 PM Sist oppdatert 9/10/2011 11:06:12 PM

Kean har vel sagt at han ønsker å bruke de 3 siste signeringene imot Fulham.
Godt mulig bare én ifra start (blir sikkert Dann) men ser egentlig for meg en totalrenovering av start 11'ern.

                    Robinson
Salgado - Samba - Dann - Olsson
                     Nzonzi
       Hoilet - Petrovic - Vucinic
                    Formica
         Goodwille (Yaku/Roberts)

Skjer jo selvfølgelig ikke. Men Kean sier han nå har fått de spillerne som han mangler.
Fulham har vel 2-3 nysigneringer som trolig går rett inn i start 11'ern.


Du må være innlogget for å svare

baellefinken

Antall innlegg: 147
Medlem 415 i supporterklubben

Sv: Sv: Fulham - Blackburn, 11.09 - 17:00

Opprettet 9/11/2011 1:13:47 AM Sist oppdatert 9/11/2011 1:13:47 AM
Føler mye av problemet i de tre første kampene ligger i det defensive. Og da med særlig tanke på høyrebacken. Skulle likt å se en annen en Salgado prøve seg der. Tror Givet, til tross for venstrefoten, kan gjøre en bedre jobb der, og da Olsson på venstre. Med Dann/Nelsen og Samba i midten da, tør jeg påstå at vi har et av Premier Leagues beste forsvar. Og til sammen koster alle mindre enn en halv Phil Jones.
Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/11/2011 12:22:28 PM Sist oppdatert 9/11/2011 12:36:20 PM
1
Vær så snill, ikke start med Jason Roberts...

Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Sv:

Opprettet 9/11/2011 12:44:31 PM Sist oppdatert 9/11/2011 12:44:31 PM
Vi skal liksom tro at Kean har presset på seg i dag - hvor tap vil tilsi at han får Ms. Desai sin vernetupp oppi halsen. 
Derfor tror jeg han vil gå defensivt ut.. 4-5-1.. Roberts på topp for å "holde" på ballen, så klart.
 
Ellers kan det hende han blir nødt for å plukke litt andre spillere i dag. Gamst er ikke klar, Emerton er solgt, Dunn er usikker(?) og Simon (Vuchevichevicc-witsj) er det kanskje for tidlig for. Kanskje han er nødt for å gå for en 4-er på midten.. Kan jo velge å si at Formica, Rochina, Hoilett, Petrovic, N'Zonzi og Grella alle kan være på midten, men nja.. Kanskje vi får to spisser der oppe.

Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Sv: Sv:

Opprettet 9/11/2011 2:12:59 PM Sist oppdatert 9/11/2011 2:12:59 PM

http://www.rovers.co.uk/page/NewsDetail/0,,10303~2446497,00.html

Hvis du leser i lenka over her, ser du at Kean ikke ikke har planer om å legge seg bakpå. Han har jo et spillermateriale nå som krever en nokså offensiv oppstilling. Men han har det jo med å lyve, så vi får se.


Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv:

Opprettet 9/11/2011 2:44:35 PM Sist oppdatert 9/11/2011 2:44:35 PM
Satse på at det er litt mer riktig når det blir lagt utpå den offisielle nettsida.. Da får vi uansett se hvordan den taktiske hjernen til Kean fungerer med ny offensiv slagkraft.. Bare det ikke blottlegger heile laget..
Du må være innlogget for å svare

RoverFraBergen

Antall innlegg: 22

Sv: Sv: Sv:

Opprettet 9/11/2011 2:49:59 PM Sist oppdatert 9/11/2011 2:49:59 PM

Er sykt spent i dag..

Er helt enig i at Givet bør spelle HB. Vi spiller på bortebane, så det at han har lite å bidra med offensivt spiller ingen rolle..

I tillegg har jo ikkje Hoilett ett defensivt fiber i kroppen. vi trenger en høyreback med gode defensive kvaliteter, drit i om han e venstrebeint.

 

Ønsket lagoppstilling:

            Robinson

Givet-Samba-Dann-Olsson

              Zonzi

Hoilett-Petrovic-Simon

           Fromica

         Goodwillie

 

Må få igang poengkontoen snart..

 

Come on you Rovers!


Du må være innlogget for å svare

rov1875

Antall innlegg: 6
BRSCN medarbeider

Opprettet 9/11/2011 4:16:16 PM Sist oppdatert 9/11/2011 4:18:14 PM
Fra VG Live:


Paul Robinson
Míchel Salgado
Christopher Samba
Scott Dann
Gaël Givet
David Hoilett
Steven N'Zonzi
Radosav Petrovic
Simon Vukcevic
Jason Roberts
Yakubu Aiyegbeni









Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Opprettet 9/11/2011 4:23:07 PM Sist oppdatert 9/11/2011 4:31:20 PM
1
Robinson - Salgado Dann Samba Givet - Nzonzi Dunn Hoilett Formica Rochina - Goodwillie

Sub: Bunn Olsson Petrovic Vuckevic Lowe Yakubu Roberts

Ganske offensivt...og best av alt...ingen Roberts fra start :)

Du må være innlogget for å svare

Rovers

Antall innlegg: 188

Sv:

Opprettet 9/11/2011 4:29:35 PM Sist oppdatert 9/11/2011 4:29:35 PM
Vukcevic på benken, herlig! Håper virkelig han kommer inn i løpet av kampen, sikler etter å se han i aksjon i Blackburn trøya :D
Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Sv:

Opprettet 9/11/2011 4:33:44 PM Sist oppdatert 9/11/2011 4:35:25 PM
1
rov1875 skrev:
Fra VG Live:


Paul Robinson
Míchel Salgado
Christopher Samba
Scott Dann
Gaël Givet
David Hoilett
Steven N'Zonzi
Radosav Petrovic
Simon Vukcevic
Jason Roberts
Yakubu Aiyegbeni








Aldri se på lagoppstilling derfra før den offisielle kommer på rovers.co.uk. Det er bare sistnevnte vi kan stole på. VG og andre gjør bare en gjetning i forkant.

For øvrig en übermoro oppstilling! Både Formica, Rochina, Goodwillie og Hoilett. Endelig er jeg fornøyd med et laguttak fra Kean.:)


Du må være innlogget for å svare

Puffsan

Antall innlegg: 177

Sv: Sv:

Opprettet 9/11/2011 4:37:02 PM Sist oppdatert 9/11/2011 4:37:02 PM
tv2 viser den samme lagopstillingen som Erlendk har postet. Hvis dette stemmer så blir jeg veldig glad, nå får vi se om det har vært gode kjøp av kean

Du må være innlogget for å svare

estrom

Antall innlegg: 383

Sv: Sv: Sv:

Opprettet 9/11/2011 4:38:38 PM Sist oppdatert 9/11/2011 4:38:38 PM
Noen som har stream på lur? Fikk ikke myp2p til å virke fra statene? Trenger en opptur nå, kom igjen Rovers!!!
Du må være innlogget for å svare

rov1875

Antall innlegg: 6
BRSCN medarbeider

Sv: Sv:

Opprettet 9/11/2011 4:42:28 PM Sist oppdatert 9/11/2011 4:42:28 PM
Ja takk gud for at vg sin ikke stemmte, hadde allerede tatt nederlaget på forskudd.

Veldig spennende start 11er.

Du må være innlogget for å svare

Amund

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Lagoppsilling

Opprettet 9/11/2011 4:45:42 PM Sist oppdatert 9/11/2011 4:45:42 PM

Må absolutt seie meg nøgde med dagens lagoppstilling, offensiv slagkraft til tusen.

og ein benk det nesten luktar svidd av, med bl.a Olsson, Radosav, Simon og Yakubu.

Er faktisk lenge sidan eg har hatt så stor tru på 3 poeng :) Satsar på vi valsar over Fulham ifrå start av, med lekre angrep og defensiv tryggleik - samt mange, store, mål sjansar som i dag, heldigvis, ikkje skal omsettast av J-Rob.


Ein Blackburn siger vil for øvrig gje meg ein småpen gevinst på oddsen idag på 5454 kroner :) 
Spurs og West Brom har alt gått inn på helgas trippel - no ventar eg kun på mitt kjære Blackburn!


Du må være innlogget for å svare

Amund

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

TV2

Opprettet 9/11/2011 4:49:12 PM Sist oppdatert 9/11/2011 4:51:57 PM
2
For ein komplett ubrukelig gjeng som sitt i studio for tv2, sett meg så forbanna lei på den gjengens syn på Rovers. 
Du må være innlogget for å svare

tromso81

Antall innlegg: 507

Sv: TV2

Opprettet 9/11/2011 4:51:19 PM Sist oppdatert 9/11/2011 4:51:19 PM
Thorstvedt og til dels Lundekvam innimellom har i alle fall en grad av realitet, resten er bare forutinntatte holdninger så håper vi klarer å motbevise den gjengen i år...

Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Sv: Sv: TV2

Opprettet 9/11/2011 4:57:21 PM Sist oppdatert 9/11/2011 4:57:21 PM
Oida, mye positivt om Blackburn fra Schau... Hva skjer? 
Du må være innlogget for å svare

Puffsan

Antall innlegg: 177

Sv: Sv: Sv: TV2

Opprettet 9/11/2011 4:58:45 PM Sist oppdatert 9/11/2011 4:58:45 PM
synes alle i studio har vært saklige og relevante i dag, for en gangs skyld. Ja de tuller seff med alderen til yakubu men det var vel forventet egentlig.

Du må være innlogget for å svare

Amund

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Sv: TV2

Opprettet 9/11/2011 5:08:56 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:08:56 PM
Salgado ser som vanlig bunnsolid ut på defensiven..
Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: TV2

Opprettet 9/11/2011 5:10:37 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:10:37 PM
Vi har faktisk et pasningspill på BORTEBANE gutta! Er nå en start i alle fall:)
Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: TV2

Opprettet 9/11/2011 5:14:53 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:14:53 PM
HERREGUUUD! Tilbakespill jo! Få fart på kula!!!
Du må være innlogget for å svare

SirMartin

Antall innlegg: 447

Kaptein

Opprettet 9/11/2011 5:18:11 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:18:11 PM
Hvorfor er Dunn kaptein i dag?

Du må være innlogget for å svare

sindretvedt

Antall innlegg: 157

Utfall

Opprettet 9/11/2011 5:21:22 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:25:27 PM
1
Bølger mye her, og kan fort få en i trynet. Det som gleder er at vi faktisk ser ut til å kunne skape noe selv også. Håper på 0-1 her!

Du må være innlogget for å svare

estrom

Antall innlegg: 383

Sv: Utfall

Opprettet 9/11/2011 5:26:09 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:26:09 PM
sindretvedt skrev:
Bølger mye her, og kan fort få en i trynet. Det som gleder er at vi faktisk ser ut til å kunne skape noe selv også. Håper på 0-1 her!


Ekstremt nervøs idag kompis!!

Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Sv: Utfall

Opprettet 9/11/2011 5:29:53 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:29:53 PM

sindretvedt skrev:
Bølger mye her, og kan fort få en i trynet. Det som gleder er at vi faktisk ser ut til å kunne skape noe selv også. Håper på 0-1 her!

Foreløpig nærmest 0-1 i alle fall. Burde vært det!

Godtå se at vi henger så godt med som vi gjør. Ser ut som vi har vårt eget spill og litt ro når vi først har ballen:)


Du må være innlogget for å svare

sindretvedt

Antall innlegg: 157

Sv: Sv: Utfall

Opprettet 9/11/2011 5:31:07 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:31:07 PM
estrom skrev:
sindretvedt skrev:
Bølger mye her, og kan fort få en i trynet. Det som gleder er at vi faktisk ser ut til å kunne skape noe selv også. Håper på 0-1 her!


Ekstremt nervøs idag kompis!!


Det bør du være. Tap her er natten for tilværelsen i dette selskapet er jeg redd. Men jeg synes Burn overtar nå!!!!!!!!!!

Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Sv: Sv: Sv: Utfall

Opprettet 9/11/2011 5:33:38 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:33:38 PM
Høyt nivå skal ikke PL  ha på seg at det alltid er hvertfall... 

Ikke store fotballkampen her, får for guds skyld håpe at vi netter først. 

Du må være innlogget for å svare

rov1875

Antall innlegg: 6
BRSCN medarbeider

Sv: Sv: Sv: Sv: Utfall

Opprettet 9/11/2011 5:35:15 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:35:15 PM
JAAAAAAAAAAAAAAAAA   FOR ET MÅL............

Du må være innlogget for å svare

sindretvedt

Antall innlegg: 157

Sv: Sv: Sv: Sv: Utfall

Opprettet 9/11/2011 5:35:23 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:35:23 PM
Eivind_Brann skrev:
Høyt nivå skal ikke PL  ha på seg at det alltid er hvertfall... 

Ikke store fotballkampen her, får for guds skyld håpe at vi netter først. 


Ja jeg tror nok det blir nøkkelen. Men når det gjelder nivået, så hadde jeg vært mer skuffet om jeg var Fulham fan! Vi spiller på bortebane med kniven på strupen

Du må være innlogget for å svare

Erlendk

Antall innlegg: 5042
Medlem 1429 i supporterklubbenBRSCN medarbeider

Sv: Sv: Utfall

Opprettet 9/11/2011 5:35:36 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:35:36 PM
Rochina :)

Du må være innlogget for å svare

sindretvedt

Antall innlegg: 157

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Utfall

Opprettet 9/11/2011 5:35:57 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:35:57 PM
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! og der fikk jeg en ny favoritt!!!!!!!!!!!!!!!


Du må være innlogget for å svare

Amund

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

MÅÅÅÅL!!!!!!!!!!!!

Opprettet 9/11/2011 5:35:58 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:35:58 PM
Fy grisus for ein treff av Rochina! :D :D :D
Du må være innlogget for å svare

spoild

Antall innlegg: 1341
Medlem 1232 i supporterklubben

Sv: Sv: Sv: Utfall

Opprettet 9/11/2011 5:35:59 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:35:59 PM
jjjjadda!!
Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Sv: Sv: Sv: Sv: Utfall

Opprettet 9/11/2011 5:36:11 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:36:11 PM
DER JA!!!!! 

For ett mål!! Ruben - MY MAN! 

Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Sv: Sv: Sv: Utfall

Opprettet 9/11/2011 5:36:13 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:36:13 PM
0-1!! Rochina!! Og det fullt fortjent:-D. Vi speller fotball gutta!! Tårer i øya over detta :-O
Du må være innlogget for å svare

sindretvedt

Antall innlegg: 157

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Utfall

Opprettet 9/11/2011 5:36:21 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:36:21 PM
sindretvedt skrev:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! og der fikk jeg en ny favoritt!!!!!!!!!!!!!!!



Det er så jævli deilig!!!!!!!!!!

Du må være innlogget for å svare

risto92

Antall innlegg: 762

Opprettet 9/11/2011 5:36:51 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:36:51 PM
Rochi! :D Endelig!

Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Utfall

Opprettet 9/11/2011 5:37:16 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:37:16 PM

sindretvedt skrev:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! og der fikk jeg en ny favoritt!!!!!!!!!!!!!!!

Hehe. Ska ikke så mye til i disse dager. En god pasning= Ny favoritt:-P


Du må være innlogget for å svare

Puffsan

Antall innlegg: 177

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Utfall

Opprettet 9/11/2011 5:37:36 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:37:36 PM
Digg, han har vært klart best blant blackburns offensive spillere hittill også

Du må være innlogget for å svare

estrom

Antall innlegg: 383

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Utfall

Opprettet 9/11/2011 5:37:43 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:37:43 PM
sindretvedt skrev:
sindretvedt skrev:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! og der fikk jeg en ny favoritt!!!!!!!!!!!!!!!



Det er så jævli deilig!!!!!!!!!!


Ekstremt vondt å ikke få se kampen!!! VIrker som et flott mål!!!! DEILIG!!!

Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Utfall

Opprettet 9/11/2011 5:37:46 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:37:46 PM
sindretvedt skrev:
Eivind_Brann skrev:
Høyt nivå skal ikke PL  ha på seg at det alltid er hvertfall... 

Ikke store fotballkampen her, får for guds skyld håpe at vi netter først. 


Ja jeg tror nok det blir nøkkelen. Men når det gjelder nivået, så hadde jeg vært mer skuffet om jeg var Fulham fan! Vi spiller på bortebane med kniven på strupen

Joda, det er jeg enig i. Vi er ikke i noen posisjon som tilsier at vi skal ut å underholde. 

Men at Fulham går strake veien ned, det setter jeg ikke stor odds på. 

Du må være innlogget for å svare

SirMartin

Antall innlegg: 447

Venstreback

Opprettet 9/11/2011 5:38:30 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:38:30 PM
Må få inn Olsson på venstre back, Givet holder ikke følge med Duff!

Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Sv: Venstreback

Opprettet 9/11/2011 5:41:19 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:41:19 PM

SirMartin skrev:
Må få inn Olsson på venstre back, Givet holder ikke følge med Duff!

Troll i ord. Bare at det var bobby :-(


Du må være innlogget for å svare

Eivind_Brann

Antall innlegg: 1708

Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Sv: Utfall

Opprettet 9/11/2011 5:41:48 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:41:48 PM
Faen steike....
Du må være innlogget for å svare

Amund

Antall innlegg: 2721
Medlem  i supporterklubben

Sv: Sv: Venstreback

Opprettet 9/11/2011 5:42:15 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:42:15 PM
må berre halde fram med spelet vi har hatt fram til baklengsen, så går dette bra!
Du må være innlogget for å svare

sindretvedt

Antall innlegg: 157

Sv: Venstreback

Opprettet 9/11/2011 5:42:17 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:46:27 PM
1
SÆDFUCK
Du må være innlogget for å svare

ElmoMc

Antall innlegg: 509

Sv: Sv: Venstreback

Opprettet 9/11/2011 5:45:32 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:45:32 PM
Givet og Nzonz roter forferdelig hver gang de har ballen.

Du må være innlogget for å svare

Stian81

Antall innlegg: 1904

Sv: Sv: Sv: Venstreback

Opprettet 9/11/2011 5:52:41 PM Sist oppdatert 9/11/2011 5:52:41 PM
Tamt av Givet ved målet og dårlig sikring av Dann..
Du må være innlogget for å svare
123
ForumBlackburn RoversFulham - Blackburn, 11.09 - 17:00