Blackburns rivaler(i bunn av tabellen)

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Blackburns rivaler(i bunn av tabellen)

Opprettet 8/21/2011 5:03:44 PM Sist oppdatert 8/21/2011 5:03:44 PM

Kanskje ikke den tråden hvor det blir skrevet mest,men tenkte jeg kunne starte denne når jeg nå sitter og ser en av Rovers på forhånd størsten rivaler speller- Wolves. Mange har spådd de nord og ned. Jeg ser faktisken glød ispellet deres i dag. Og Fulham er aldri i nærheten av poeng idag- Imponerende med en 2-0seier.

Så, har Rovers mistet en sjanse tilå fåen under segpåtabellen allerede? Mitt svar er JA! Wolves sluttet to plasser under oss i fjor. Lag som sliter i bunnen på tabellen må spelle med hjertet på utsiden av drakta for å oppnå resultat. Vise spilleglede og gjøre få personlige feil. Wolves viste dette i dag, i tillegg til fornuftig og godt lagarbeid. Way to go for oss også?!!:-)


Du må være innlogget for å svare

glennfrode

Antall innlegg: 1086

Sv: Blackburns rivaler(i bunn av tabellen)

Opprettet 8/21/2011 5:41:41 PM Sist oppdatert 8/21/2011 5:44:20 PM

Før sesongen tippet jeg Wolves på en komfortabel 14. plass. Som jeg har skrevet i en annen tråd også; førsteelleveren til Wolves er mer enn god nok i Premier League.

Og tror rett og slett at det er feil at mange har tippet dem nord og ned. Selv har jeg ikke sett en eneste forhåndstipstabell med Wolves på nedrykksplass, og jeg har sett en del. De fleste har sett at de har godt nok spillermateriell til å slippe å bekymre seg for nedrykk.


Du må være innlogget for å svare

Tobbelobb

Antall innlegg: 669

Sv: Sv: Blackburns rivaler(i bunn av tabellen)

Opprettet 8/21/2011 5:48:50 PM Sist oppdatert 8/21/2011 5:48:50 PM
Ja, enig. Tror de er nærmere topp 10 enn det folk tror. Spiller faktisk en attraktiv fotball og kommer til mange sjanser.   
Du må være innlogget for å svare

Dybdahl1

Antall innlegg: 78

Sv: Sv: Sv: Blackburns rivaler(i bunn av tabellen)

Opprettet 8/21/2011 9:16:49 PM Sist oppdatert 8/21/2011 9:16:49 PM
Wolves = for øyeblikket bedre enn oss.

Bolton = Tippet et skummel sesong, men deres opptreden mot Man City idag var bedre en vår mot Villa og Wolves. I tillegg har de Klasnic og K. Davies som er mye bedre enn våre spisser.

Wigan = Ser ekstremt tamme ut, og dersom de ikke rykker ner blir jeg sjokkert. Har mistet N'Zogbia, og har vell nå kunn en god spiller igjen, og det er Rodallega. I tilegg har de sesongåpnet med 2 uavgjorte mot 2 lag som rykket opp.

Swansea = Ashely Williams er solid bakover, og de har flere unge raske spiller fremover på banen. Vanskelig å si hvor god de er, men vi BØR jo være bedre?

QPR = Taarabt og Dyer er veldig gode spillere, og på papiret så virker dette som det mest solide av lagene som har rykket opp. Er rimelig sikker på at de overlever, selv om de ble knust 4-0 mot Bolton.

Norwich = Skjønner ikke helt hvor de skal få målene fra. Grant Holt virker treig og lite teknisk. Dersom han scorer mer enn 5 mål I PL blir jeg sjokkert. De virker rufsete bakover.

Everton = Har ingen penger, tynn stall og spådd en tung sesong. Første-11 deres er likevel mye bedre en vår. Dersom de ikke får en haug med langtidskadete spillere så vil de prestere bedre enn oss.

Andre lag som kan havne nedi dumpa med oss er kanskje Stoke og WBA, selv om jeg tviler på det. Per idag så er begge disse lagene mye mer solide enn oss.

Det jeg trøster meg med for øyeblikket er at selv om vi ser veeeeldig dårlige ut, så er det andre lag som ser stakkarslige ut også. Wigan, Norwich, QPR og Swansea SKAL vi være bedre enn uansett hva som skjer...

Du må være innlogget for å svare
1
ForumBlackburn RoversBlackburns rivaler(i bunn av tabellen)