FC København - Chelsea

Sasha_

Antall innlegg: 586

Opprettet 2/22/2011 6:47:26 PM Sist oppdatert 2/22/2011 6:47:26 PM
Syns kampen er veldig spennende for hele skandinavia. Er spent på hvordan Køben kommer til å klare seg i denne. Tenkte kanskje starte en tråd hvis noen er interessert i å diskuttere kampen.

Lagene:

FCK: Wiland, Pospech, Jørgensen, Antonsson, Wendt, Bolaños, Kvist, Cludemir, Grønkjær, Santìn, N´Doye.

Innbyttere: Delaney, Christensen, Bengtsson, Kristensen, Zohore, Wingaard, Hooiveld.

Chelsea: Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Ramires, Essien, Lampard, Malouda, Torres, Anelka.

Innbyttere: Turnbull, Drogba, Mikel, Zhirkov, Ferreira, Kalou, McEachran.

Opprettet 2/22/2011 9:06:29 PM Sist oppdatert 2/22/2011 9:06:29 PM
Bra kamp. Syns Køben spillte veldig bra men kom til kort mot et velorganisert Chelsea lag. Spesielt er jeg imponert over at alle på laget tørte å utfordre og viste liten respect for Chelsea´s kvalitet.

Kanskje det var deres overmodighet at de lot for store rom åpne da de fikk de 2 målene imot seg.

Ellers gir jeg tærningkast 1 til Dame N´Doye som jeg syns misbrukte en hel del sjanser og ødela gode angrep ved flere anledninger. Mens på den motsatte siden av skalan er Jesper Grønkjær som var veldig sentral i alle deler av kampen.

Nå forstår jeg hvorfor Køben regnes som den beste laget i Skandinavia for øyeblikket og ser hvordan de kunne lett kjøre 5-1 over Rosenborg.

Blir vannskelig i London, men hvis Ståle Solbakken klarer å motivere laget til å bare score ett mål så er de tilbake i kampen. Det er alt de trenger i London. Ett mål og så kan de slåss resten av kampen for den andre målet istedenfor å spille med tanken om at de må score 2 mål til å starte med.

Ett mål! Alt de trenger i London for å komme tilbake i kampen og slikt de spillte i dag og hvis de ordner opp i visse feil som de gjorde idag er det god sannsynlighet for at Køben kan snu på dette.

Lykke til Køben, gleder meg til å se retur oppgjøret.

axepted

Antall innlegg: 2506
Medlem 1427 i supporterklubben

Opprettet 2/23/2011 6:31:02 AM Sist oppdatert 2/23/2011 6:31:02 AM
Jeg Synst fck spillet dårlig i 1. Omgang... Spiller for mye på tvers, som fører til feil, og for lite frem over. Fikk ikke med meg hele 2. omgang, men di starta mye bedre i da. Mer fart i spillet.

Spiller di som di gjorde i 1. omgang i går, taper di stort i London...