www.oddsern.com NY side trenger DIN hjelp

oddsern

Antall innlegg: 5

Opprettet 5/22/2007 7:20:21 PM Sist oppdatert 5/22/2007 7:20:21 PM
Hei, jeg er en trofast Blackburn supporter, og jeg har nylig startet en ny oddsside som heter www.oddsern.com. Vi har spesialisert oss på å dele tips rundt lavere divisjoner i Norge, med 3 divisjon som hovedfokus. Tipsene ligger ute på oddsforumet.

Vi trenger folk fra hele landet til å dele tips på forumet, det er MASSE penger i å vite lokalkunnskap rundt kampene i lavere divisjoner, som ofte er feilsatt odds på og mye sikrere enn det oddsen tilsier. Det er bare å melde seg som hovedtipser i en avdeling i 3 divisjon eller 4 divisjon eller liknende. Vi har fått på plass endel tipsere, men trenger stadig flere.

Sponsorene våre er betsafe, betway og nordicbet. Som hovedtipser deltar du i en konkurranse der vi kårer de beste hovedtipsere hver måned. 1 plass gir 1000 kroner, 2 plass 500 kroner 3 plass 500. Ettersom siden akkurat er startet, er vi bare 5 stk på plass hittil, så det er gode utsikter til premier. Som hovedtipser er det bare å slenge inn et tips på forumet når man føler man har god kontoll på en kamp i sin avdeling. Man skal ikke analysere alle kampene, bare legge inn tips om noen godbiter man "vet" går inn =) med andre ord null stress =) Nøl ikke med å gå inn på siden. www.oddsern.com

Jeg har spurt om lov til å legge inn dette innlegget, så jeg driver ikke snikreklame =) Jeg bare trenger hjelp fra fellow supporters =)
Du må være innlogget for å svare
1
ForumTil salgs / ønskes kjøptwww.oddsern.com NY side trenger DIN hjelp