Før kamp: Queens Park Rangers v Blackburn Rovers


Publisert 18.04.2019 av Erlend Pettersen
Led deg opp hva Aase skriver om kampen langfredag.

Queens Park Rangers – Blackburn Rovers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Samuel, Gladwin langtidsskadet. Conway ute med en smell, mens Reed er ute med ankelskade. Davenport og Chapman under opptrening.

 

WWW.CHAMPIONSHIPNORGE.COM

Queens Park Rangers så ut til å rote seg inn i bunnstriden etter at de gikk syv kamper på rad uten å vinne. Den dårlige formen førte til at manager Steve McClaren ble sendt på dør, og vikarierende manager John Eustace startet med et fælt 0-4 tap mot serieleder Norwich City. I hans andre kamp i sjefsstolen ble det 0-0 mot Millwall, og derfor ble jeg mildt sagt sjokkert da London-klubben flesket til med en utrolig 4-0 seier hjemme mot Swansea City forrige runde. Swansea hadde sett fantastiske ut de siste ukene, men ble sendt hjem til Wales som slaktoffer. Nå skal QPR forsøke å vise at seieren mot Swansea ikke bare var et blaff. QPR ligger nå på en 17 .plass med 48 poeng, og på hjemmebane har de bare vunnet to av sine ni siste kamper. De to seierne har riktignok vært mot Leeds United og Swansea City.

QPRs siste kamper:
QPR – Swansea 4-0 (Hemed x2, Furlong, Luongo)
Millwall – QPR 0-0
Norwich – QPR 4-0
QPR – Bolton 1-2 (Wells)
Hull – QPR 2-2 (Scowen, Hemed)

Blackburn Rovers har hatt en brutal vårsesong. Etter en januar måned hvor de vant fire kamper og dermed meldte seg på i kampen om play-off, har det deretter bare gått feil vei. Bakover på banen har skadene florert, men nå er folk tilbake igjen i alle lagdeler. Det har ført til at Lancashire-klubben har vunnet mot både Derby County og Nottingham Forest i de to siste rundene. En av stjernene i disse to kampene har vært Joe Rothwell. Juvelen har imponert Rovers-fansen flere ganger denne sesongen, men har manglet litt på avslutningene og valgene fremover på banen. Det har ført til at han knapt har fått lov til å starte kamper, men nå har han startet tre kamper på rad. I begge de to siste kampene har han scoret vakre mål. Rothwell er derfor en mann QPR-spillerne må se opp for på fredag. I skrivende stund er Rovers det eneste laget i Championship som verken kan rykke opp eller rykke ned. På bortebane har de 5-5-11, hvor forrige bortekamp endte med seier mot Nottingham Forest.

Blackburns siste kamper:
Forest – Blackburn 1-2 (Rothwell, Graham)
Blackburn – Derby 2-0 (Rothwell, Dack)
Blackburn – Stoke 0-1
Aston Villa – Blackburn 2-1 (Bell)
Sheff Wed – Blackburn 4-2 (Conway, Bennett)

Vurdering: To lag som strengt tatt ikke har så mye å spille for, selv om QPR kanskje ikke føler seg helt trygge enda. Begge lagene er fulle av selvtillit etter sterke seiere i forrige runde. Her klarer jeg ikke plukke en vinner. Derfor markerer jeg for uavgjort. 

Skrevet av Eirik Aase, ChampionshipNorge.com


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: