Før kamp: Huddersfield v Blackburn Rovers


Publisert 29.12.2019 av Erlend Pettersen
Les deg opp på kampen her.

Huddersfield Town – Blackburn Rovers
Kampstart: 16.00
TV-kanal: Viasport 2

Skader og Suspensjoner: Alex Prithcard og Fraizer Campbell er muligens tilbake hos vertene, mens Jonathan Hogg er usikker etter skaden han pådro seg forrige kamp. Hos gjestene er Bradley Dack og Greg Cunningham ute resten av sesongen, mens Corry Evans, Ryan Nyambe og Tosin Adarabioyo er usikre.

Danny Cowley har gjort Huddersfield Town et vanskelig lag å møte, men fortsatt sliter de litt med å komme seg unna bunnstriden. Boxing Day ble det tap borte mot Middlesbrough, men i de tre foregående kampene ble det syv poeng for Yorkshire-klubben. Foran søndagens runde ligger The Terriers på en 20. plass med fire poeng til nedrykksplass. Hjemme på John Smith`s Stadium har de 3-4-5 denne sesongen. De er dermed ligaens svakeste hjemmelag, men bare én av de åtte siste hjemmekampene har endt med tap. På de åtte siste hjemmekampene har de 3-4-1. Blackburn Rovers hadde en fantastisk mulighet til å komme seg opp på playoff-plass denne julen, men misbrukte muligheten hjemme mot Wigan Athletic og Birmingham City i de to siste kampene. Begge kampene endte uavgjort, og samtidig mistet de stjernespiller Bradley Dack i kampen mot Wigan. Dack ødela kneet sitt, og kommer ikke til å spille fotball igjen før nærmere jul neste år. Rovers er nå på en niendeplass med tre poeng til playoff. På bortebane har de 4-1-6, hvor de har tatt syv poeng på de tre siste kampene på fremmed gress.

Huddersfields siste kamper:
Boro – Huddersfield 1-0
Huddersfield – Forest 2-1 (Schindler, Mounie)
Wigan – Huddersfield 1-1 (Grant)
Charlton – Huddersfield 0-1 (Daly)
Huddersfield – Leeds 0-2

Rovers siste kamper:
Blackburn – Birmingham 1-1 (Armstrong)
Blackburn – Wigan 0-0
Bristol City – Blackburn 0-2 (Armstrong, Johnson)
Swansea – Blackburn 1-1 (Graham)
Blackburn – Derby 1-0 (Armstrong)

 

Vurdering: Vertene er ligaens svakeste hjemmelag, men har klart seg brukbart på hjemmebane under Danny Cowleys ledelse. Vertene har tidvis sett meget bra ut i det siste, og møter her et Blackburn Rovers-lag som sliter med skader på nøkkelspillere. I tillegg har gjestene fått seg et knekk etter de to dårlige resultatene i julen. Jeg tror på en jevn kamp hvor begge lagene står igjen med ett poeng til slutt. 

Skrevet av Eirik Aase, championshipNorge.com 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: