Før kamp: Blackburn Rovers v WBA


Publisert 10.07.2020 av Erlend Pettersen
Kun seier er godt nok.

Sesongen 2019/2020 nærmer seg slutten. Det gjenstår fire kamper igjen hvis ikke Rovers klarer på en utrolig måte å komme seg inn i play off. Da må man gjøre sin jobb å vinne alle fire og den jobben starter lørdag klokken 16:00 hjemme mot opprykksjagende gjester. Selve kampen ser du på iFollow Rovers. Dagspass kan du kjøpe for £10 pund. Velbekomme.

Rovers-boss Tony Mowbray bekrefter at Amari Bell og Derrick Williams ikke kommer til å rekke flere kamper denne sesongen. Derfor er veien åpen for unggutten Rankin-Castello om han klarer å riste av småskadene han sliter med. På midtbanen er Evans fortsatt ute, mens Dack viser god framgang i opptreningen. På spissplass har Mowbray Gallagher, Graham, Armstrong og Samuel å velge mellom. Hvem vil spille sammen med "The Angel from the North"?

Slik ser statistikken mot WBA hjemme:

  • 1. januar 2019: 2-1 seier. Championship.
  • 17. desember 2011: 1-2, tap. Premier League.
  • 23. januar 2011: 2-0, seier. Premier League.
  • 24. mai 2009: 0-0, uavgjort. Premier League.
  • 1. oktober 2005: 2-0 seier. Premier League.

 

Som dere ser på statistikken så har vi slått WBA i Championship sammenheng, mens det ble tap det året vi rykket ned fra Premier League.

Gjestenes manager Slaven Bilic har kommentert at denne kampen er som en finale i VM for dem. Med seier så vil de begynne å kjenne lukten av Premier League spill fra høsten av, mens med tap så de pusten av et dampende Brentford. Vingen Grady Diangana ventes klar etter sår muskulatur, mens Ahmed Hegazi også er tilgjengelig.

Rovers tapte 3-2 på The Hawthorns tilbake i august så det er to lag som trenger en seier. Det kan gå to veier. Enten en morsom kamp eller en kamp der begge lagene kjenner på hverandre. Rovers MÅ vinne kampen om det lille håpet om en mulig topp seks plassering skal leve videre fram til tirsdagens oppgjør i London mot Millwall.

Norsk tipping gir 4.50 for hjemmeseier, 3.30 for uavgjort og 1.70 for en borteseier. 

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: