Før kamp: Blackburn Rovers v Queens Park Rangers


Publisert 27.01.2020 av Erlend Pettersen
Les deg opp på kampen med Eirik Aase sitt før kamp bidrag.

Blackburn Rovers – Queens Park Rangers
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Vertene mangler fortsatt langtidsskadde Bradley Dack og Corry Evans. Gjestene klare seg uten Yoann Barbet som ikke ser ut til å rekke denne kampen.

Blackburn Rovers hadde spilt fem kamper på rad i serien uten seier før de møtte Sheffield Wednesday på Hillsborough forrige serierunde. Bare to lag i Championship hadde sluppet inn færre mål enn Wednesday foran det oppgjøret, og derfor var det forståelig nok mange som ble sjokkerte da Rovers plutselig klemte til med en utrolig 5-0 seier. Lewis Holtby scoret to av målene i storseieren, og ser nå ut til å kunne være en brukbar erstatter for stjernespiller Bradley Dack som er ute til neste jul. Lancashire-klubben ligger på en 11. plass på tabellen med seks poeng opp til playoff, mens de på hjemmebane er uten tap siden september. Totalt har de 6-6-2 på sine 14 hjemmekamper denne sesongen. Queens Park Rangers tok en meget imponerende 1-0 seier hjemme mot Leeds United i forrige serierunde, men gikk deretter på et skuffende nederlag hjemme mot Sheffield Wednesday i FA Cupen fredag kveld. London-klubben har derfor hatt en tøff oppladning til tirsdagens kamp, mens Rovers har hatt en liten treningsleir i Portugal siden forrige runde. Queens Park Rangers står med to seiere på rad i serien, og foran tirsdagens runde ligger de på en 14. plass med to poeng opp til tirsdagens motstander. På bortebane har QPR 5-1-7 denne sesongen, hvor samtlige tre siste bortekamper har endt med tap. 

Rovers siste kamper:
Sheff Wed – Blackburn 0-5 (Holtby x2, Selvmål, Gallagher, Lenihan)
Blackburn – Preston 1-1 (Armstrong)
Birmingham – Blackburn 2-1 (Armstrong)
Forest – Blackburn 3-2 (Downing, Selvmål)
Huddersfield – Blackburn 2-1 (Graham)

QPRs siste kamper:
QPR – Sheff Wed 1-2 (Wells)
QPR – Leeds 1-0 (Wells)
Brentford – QPR 3-1 (Wells)
QPR – Swansea 5-1 (Hugill x2, Osayi-Samuel, Scowen, Wallace)
QPR – Cardiff 6-1 (Wells x3, Osayi-Samuel x2, Eze)

 Vurdering: Vertene med en utrolig sterk seier sist. Her får de besøk av et Queens Park Rangers-lag som har vist svake resultater på bortebane i det siste, men som vant over Leeds United i forrige serierunde. Rovers er sterke på hjemmebane og har ikke tapt der siden september. Siden forrige runde har de vært på treningsleir i Portugal, mens QPR fikk seg en nedtur i FA Cupen fredag. Jeg tror på et jevnt oppgjør som vertene vipper til sitt favør.  

Skrevet av Eirik Aase, ChampionshipNorge.com

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: