Før kamp: Blackburn Rovers v Bolton


Publisert 21.04.2019 av Erlend Pettersen
Les deg opp før Bolton hjemme 2. påskedag.

Blackburn Rovers – Bolton Wanderers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Ikke meldt om noen nye skader hos vertene. David Raya kan være tilbake i mål etter å ha blitt benket sist. Hos gjestene er Sammy Ameobi og Craig Noone usikre.

Tony Mowbray snakket høyt om å muligens gi flere av sine talentfulle unggutter spilletid etter at plassen var sikret. Derfor var det mange som forventet flere forandringer da Blackburn Rovers gjestet Loftus Road fredag ettermiddag, men slik ble det ikke. Mowbray valgte en sterk og rutinert tropp, og det førte også til at Lancashire-klubben vant fortjent 2-1. De har nå tre seiere på rad, og Mowbray har nå gitt beskjed om at han ønsker å avslutte sesongen på en sterk måte. Ettersom U23-laget spiller en viktig kamp allerede på tirsdag, kan man derfor forvente et ganske sterkt lag fra Rovers denne kampen også. Lancashire-klubben er nå oppe på 14. plass med 56 poeng, og opp til niendeplass skiller det bare fire poeng. Hjemme på Ewood Park var Rovers meget sterke i høst, men nå står de med fire tap på de seks siste på eget gress.

Blackburns siste kamper:
QPR – Blackburn 1-2 (Dack, Graham)
Forest – Blackburn 1-2 (Rothwell, Graham)
Blackburn – Derby 2-0 (Rothwell, Dack)
Blackburn – Stoke 0-1
Aston Villa – Blackburn 2-1 (Bell)

Det har vært en fiaskosesong fra A til Å for Bolton Wanderers. Sjeldent har jeg opplevd en klubb med flere og større problemer både på og utenfor banen i en Championship-sesong, enn det man har fått servert fra The Trotters denne sesongen. Fredag tapte hvittrøyene 0-2 hjemme mot Aston Villa, noe som betyr at de nå har rykket ned til League One. Det er er et nedrykk man egentlig bare har ventet på, men som likevel gjør vondt for supporterne. Den gode nyheten er at klubben ser ut til å være kvitt Ken Anderson, men den dårlige nyheten er at Laurence Bassini er mannen som er i ferd med å kjøpe opp klubben. Nå har Bolton tre kamper igjen av sesongen uten noe å spille for. Legger man til at spillerne har gått gjennom deler av våren uten å vite når tid de kommer til å få utbetalt lønn, kan det bli interessant å se hvor motiverte Bolton-spillerne kommer til å være i disse kampene. På bortebane har Bolton tapt åtte av sine ti siste kamper. 

Boltons siste kamper:
Bolton – Aston Villa 0-2
Derby – Bolton 4-0
Bolton – Boro 0-2
Bolton – Ipswich 1-2 (Selvmål)
QPR – Bolton 1-2 (Buckley, Connolly)

Vurdering: Blackburn Rovers med tre sterke seiere på rad. De ønsker å avslutte sesongen på en positiv måte, og i de tre siste kampene har de spilt meget bra. Her møter de et Bolton Wanderers-lag som rykket ned etter forrige kamp. Motivasjonen er nok ikke på topp hos gjestene, og de kan fort få en fryktelig mandag ettermiddag på Ewood Park. Dette bør ende med hjemmeseier.

Skrevet av Eirik Aase, ChampionshipNorge.com.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: