Før kamp : Q.P.R. - Blackburn


Publisert 04.10.2019 av Erlend Karlsen
- Se hva Championship Norge skriver om kampen.
Queens Park Rangers – Blackburn Rovers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Vertene får tilbake Yoann Barbet fra suspensjon, mens gjestene må klare seg uten Ben Brereton og Dan Butterworth.


Queens Park Rangers-fansen var høyt oppe etter fire strake seiere tidligere i høst. De som følger Championship fikk øynene opp for Mark Warburton & Co, men nå har det blitt to strake tap for London-klubben. Forrige helg røk de 0-2 hjemme mot West Bromwich Albion i en kamp hvor de ikke fikk til et eneste skudd på mål, før det ble 0-3 tap borte mot Cardiff City i midtuken. Det ser kanskje stygt ut med 0-3, men resultatet lyver mye. QPR skapte flere gode sjanser og var fullt på høyde med sin motstander. Nå er QPR på en 11. plass med 16 poeng, og på hjemmebane har de 2-1-2 denne sesongen. Blackburn Rovers hadde to strake seiere mot Millwall og Reading for kort tid siden, men den siste uken har det bare blitt ett poeng etter hjemmekamper mot Luton Town og Nottingham Forest. Spillemessig har ikke Rovers sett så verst ut i starten, men det store problemet for Tony Mowbray & Co er å skape sjanser foran motstanderens mål. På det området har de ikke vært gode nok så langt. På bortebane har Rovers 2-0-2 denne sesongen, hvor Reading og Hull City er lagene de har slått.


QPRs siste kamper:
Cardiff – QPR 3-0
QPR – West Brom 0-2
Millwall – QPR 1-2 (Wells x2)
QPR – Luton 3-2 (Wells x2, Eze)
Sheff Wed – QPR 1-2 (Hugill x2)

Rovers siste kamper:
Blackburn – Forest 1-1 (Armstrong)
Blackburn – Luton 1-2 (Travis)
Reading – Blackburn 1-2 (Armstrong, Dack)
Blackburn – Millwall 2-0 (Dack, Williams)
West Brom – Blackburn 3-2 (Johnson, Dack)
Vurdering: Queens Park Rangers har imponert i sesongstarten. Nå står de med to strake tap, men før det hadde de fire strake seiere. Her møter de et bra Blackburn Rovers-lag som ikke er enkle å slå. Det er vanskelig å plukke en vinner her, og derfor velger jeg å markere for uavgjort. 

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: