Flere unggutter forlenger!

Publisert 5/27/2023 av Erlend Pettersen

Rovers fortsetter å forlenge med lovende unggutter fra akademiet.

Vi har skrevet i flere runder der klubben har forlenget med lovende unggutter. Siden sist er det flere spillere som har signert nye kontrakter. I dag skrev 19-årige forsvarspilleren Patrick Gamble en ny kontrakt med klubben som binder han til Ewood Park fram til sommeren 2025, med en opsjon på ytterligere ett år. 

Patrick har hvert i klubben siden han var 7. år gammel og fikk først dennes sesongen mulighet på U-21 laget etter å vært kaptein på U-18 laget. 

I går signerte polske Dominik Biniek sin første profesjonelle kontrakt med klubben når han signerte en ett års kontrakt, med en opsjon på ytterligere ett år. Biniek kom til klubben i en alder av 15, etter å ha hvert innom Manchester City og Bury. Vingspilleren på 18-år har både spilt på U-18 laget og fikk sin debut på U-21 laget denne sesongen. 

En annen lovende unggutt, forsvarspilleren Leo Duru signerte sin første profesjonelle kontrakt torsdag når han signerte en kontrakt som binder han til klubben fram til neste sommer, med en opsjon på ytterligere ett år.

Disse følger i fotsporene til Charlie Olson, Adam Caddick og Ben Fyles som har signert nye kontrakter etter sesongslutt. 

Vi håper at alle lykkes med å bli førstelagsspillere en gang i fremtiden.