Flere spillerrykter

Publisert 12/12/2018 av Kristin Kongsjorden

En høyt rangert ung irsk midtbanespiller skal, i følge ryktene, være blant spillere som vurderes å signeres i januar.

Glenavon-spilleren Mark Sykes, som også representerer det nord-irske U21-landslaget, skal være på blokka til Blackburn. Det sies at også skotske Hibernian og League Two-laget Port Vale er interesserte i å sikre seg 21-åringen, og sistnevnte klubb skal allerede ha fått et bud avslått. 

Sykes er en typisk boks-til-boks-spiller som for tiden spiller for Glenavon, som ligger på tredjeplass i Danske Bank Premiership. Etter at han spilte seg inn på laget der, har han spilt en nøkkelrolle for klubben. Han er sett på som et av de største talentene i Nord-Irland, og det sies at han nå er klar for å ta steget fra dansk fotball til den engelske ligaen.

Til the Belfast Telegraph har Glenavon-sjef Gary Hamilton sagt at han ikke kan kommentere disse ryktene, men han bekreftet at det er flere klubber som følger Sykes. 

- Frem til nå har vi bare fått ett bud, og det har blitt avvist. 

Det er grunn til å tro at Tony Mowbray er en beundrer av midtbanespilleren, og at han ønsker å gi troppen en boost ved å sikre seg signaturen hans, en signering som ville være innenfor klubbens budsjettramme.