Flere spillere i kikkerten?


Publisert 24.01.2020 av Erlend Karlsen
- Vinduet stenger om 1 uke.
Januarvinduet nærmer seg slutten og Rovers har så langt ikke fått inn noen nye fjes igjennom dørene på Ewood, men vi blir linket med flere.

Kamil Jozwiak - Lynhurtig ving fra Lech Poznan i Polen, her skal vi i følge ryktene ha fått avslått et første bud på 2 millioner pund. Den polske klubben ønsker angvielig dobbelt av dette for den 21 år gamle kantspilleren. De har også nylig solgt en av sine beste spillere til Russland og er nok ikke så gira på å miste flere av sine bedre spillere.

Tomasz Wozniak
er en annen polsk spiller vi skal ha slengt inn et bud på. Wozniak er en 18 år gammel keeper og spiller for Genoa i Italia, budet skal ha blitt avslått.

Toni Borevkovic har vi skrevet om før, men nå meldes det om at det er Rovers som leder an i jakten på midtstopperen. Rio Ave som eier kroaten er ikke så lysten på å slippe han nå i januar og ser heller for seg en avtale til sommeren.

Ben Whiteman er kaptein hos Doncaster og følges tett av flere Championshipklubber deriblant Blackburn. Den 23 år gamle midtbanespilleren har vært en av Doncaster sine bedre spillere denne sesongen. Whiteman skrev ny kontrakt i november og klubben har ingen intensjon om å slippe sin stjernespiller


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: