Flere TV-kamper bekreftet

Publisert 22.01.2021 av Erlend Pettersen

Rovers skal vises på TV i ytterligere to kamper.

I forrige artikkel her på brscn.no tok vi for oss den dårlige statistikken man hadde på TV kamper som ble vist på TV i England. Man er ikke den klubben TV-selskapene setter opp først når kampene skal velges ut. Men fredag kom de siste oppdateringene på de siste TV-kampene og der sto Blackburn oppført med hele to kamper.

Først ut er hjemmeoppgjøret mot rivalene, Preston North End som er flyttet til fredag 12. februar. Kampstart er 20:45, norsk tid. Kampen sendes på viaplay og vsport2.

Det andre oppgjøret SkySports skal vise må man vente til mars måned. Tirsdag 2. mars gjester vi høytflyvende Reading på bortebane. Her starter kampen 21:00. Heldigvis så kolliderer ikke denne kampen med Champions League kamper, så også her vil kampen mest sannsynlig bli sendt på vsport2 og viaplay.

Ellers så vil den utsatte kampen hjemme mot Swansea få en ny dato i løpet av neste uke når Swansea vet om de er videre i FA-cupen eller ikke. Begge lag er ivrige å få spilt kampen raskest mulig sånn at man ikke får en hel masse kamper på slutten av sesongen. Alle vet at covid-19 situasjonen kan skape flere utsettelser.