Flaut tap i London

Publisert 10/5/2019 av Erlend Karlsen

- Tannløst igjen.

Nå er det å tape mot Q.P.R. i London i seg selv ikke noe flaut, men måten det skjedde på må sies å være ille.

Om jeg ikke tar helt feil så må man helt tilbake til 1993 for å finne Q.P.R. sin siste seier mot Blackburn, dette endte altså i går med et skikkelig ille 4-2 tap.

Tony Mowbray gjorde 2 endringer på laget fra sist kamp. Inn kom Corry Evans og Joe Rothwell, og ut med Lewis Travis (skade) og Sam Gallagher.

Rovers var veldig tannløse fra start av og man kunne ane at dette ble en tung ettermiddag da Greg Cunningham måtte ut med skade etter 17 minutter, han ble erstattet av Amari'i Bell. Og Bell skulle bli involvert i vertene sitt første mål da han tapte duellen som i forkant endte opp i 1-0. Resten av omgangen kan man som man gjorde mot Forest tidligere i uken, bare hoppe kjapt over.

Mowbray gjorde grep i pausen og hev innpå Lewis Holtby i stedet for en svak Danny Graham. Uten at det hjalp nevneverdig, Ebe Eze fikk rimelig lett forsere og øke ledelsen til 2-0 etter svakt forsvarsspill. Rovers fikk en mulighet til å komme inn i kampen igjen da Dack fikk straffe, han tok straffen selv og dermed 2-1. Dette var Rovers' første skudd på mål i kampen..

Det lille glimtet av håp holdt imidlertid ikke lenge, suspekt forsvarsspill igjen førte til 3-1 til vertene. Som om ikke det var nok fikk Hugill stå rimelig alene på et innlegg å heade inn 4-1. Armstrong's redusering til 4-2 var en meget mager trøst, fordi dette var svake greier. Tar med med skadene til Cunningham og Lenihan, samt en hinkende Christian Walton så var dette en tragisk ettermiddag som må glemmes fortest mulig.

Man må nesten spørre seg om guttene har mistet litt troen på godeste Tony Mowbray? Det finner vi i så fall ut etter landslagspausen.

Slik stilte lagene :

Queens Park Rangers: Kelly, Cameron, Eze, Scowen, Manning, Chair (Pugh, 72), Osayi-Samuel (Hugill, 60), Wells (Mlakar, 82), Rangel, Barbet, Leistner (c)

Innbyttere: Lumley, Kane, Wallace, Ball.

Mål: Wells, 29, Eze, 48, Osayi-Samuel, 60, Hugill, 76

Gule kort: Barbet, 55, Cameron, 65, Hugill, 90

Rovers: Walton, Bennett (c), Lenihan (Adarabioyo, 66), Williams, Cunningham (Bell, 17), Evans, Downing, Armstrong, Dack, Rothwell, Graham (Holtby, 46).

Innbyttere: Leutwiler, Johnson, Gallagher, Samuel.

Mål: Dack pen, 57, Armstrong, 86

Gule kort: Evans, 6, Lenihan, 45, Bell, 58, Williams, 90.