FA Women`s Championship avlyses


Publisert 18.05.2020 av Erlend Pettersen
Damene avslutter mest sannsynlig sesongen grunnet covid-19 pandemien.

FA er i møte med lagene i FA Women`s Super League og Women`s Championship angående avlysning av sesongen 2019/20.

Begge divisjonene på det øverste nivået til damene har vært uten seriespill siden mars når alt av fotball i England ble utsatt. Alle divisjonene under nivå 2 har allerede avlyst sesongen.

FA skal prøve å komme til enighet med lagene på hvilken måte sesongen skal avsluttes på. Blackburn har spilt færrest kamper i Championship og har ikke spilt kamp siden 23. februar. Damene ligger på en syvende plass, men er kun tre poeng over nedrykksstreken som innehas av Charlton.

Det er ikke bare sesongen som står på spill, men også framtiden til damene når det gjelder økonomi, videreutvikling og hensynet til spillerne som er på deltidskontrakter. Damefotballen er i en flott frammarsj både i England og i resten av verden så det er viktig å få et solid fundament så fotballen kan utvikles videre. Man skal ikke la covid-19 pandemien stoppe utviklingen innen damefotballen.

Vi vil komme tilbake med mer så snart det foreligger en konkret avtale på bordet.

Avslutningsvis så tar vi med at Skottland har avlyst sesongen 2019/20 i dag og følger dermed i fotsporene til Frankrike, Nederland og Belgia.

  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: