Evans føler seg på topp


Publisert 29.05.2019 av Kristin Kongsjorden
Midtbanespilleren har vært blant Mowbrays favoritter denne sesongen, og han ser lyst på mulighetene for Rovers neste sesong.

iFollow Rovers har pratet med Corry Evans om forrige sesong og om hvilke tanker han har for kommende sesong. Evans sier han aldri har følt seg så bra som etter å ha vært fast i 2018-19-sesongen under Tony Mowbray.

Selv om han har hatt skadeproblemer i tiden sin på Ewood Park, har Evans vist en fantastisk evne til å prestere på et jevnt nivå i sin sentrale midtbanerolle, og har vært blant Mowbrays faste på midtbanen denne sesongen. 

28-åringen spilte 36 kamper for laget forrige sesong, og han tror det er bedre tider i vente, spesielt med tanke på forsterkningene som skal gjøres i løpet av sommeren.

- Vi må fortsette å bygge oss opp og manageren har nevnt at han skal få inn nye spillere for å styrke stallen. 

- Jo mer konkurranse, dess bedre, så det bør bli en bra sommer.

- Jeg har vært fornøyd med mine egne prestasjoner og jeg har følt meg god og sterk gjennom hele sesongen. 

- De siste årene har jeg følt at kroppen har fungert godt. Arbeidet jeg legger ned i treningshverdagen ser ut til å virkelig gjøre susen for min del.

 - Jeg tror mange av lagene i denne divisjonen har som mål å fullføre blant topp seks, og vi er en stor klubb i denne sammenhengen og har samme mål. 

- Det er alltid flott når det kommer nye spillere til klubben, da det hever standarden på trening og skaper konkurranse om plassene, som er det manageren ønsker å oppnå.

- Vi har også mange talentfulle spillere her og denne sesongen kommer de til å blomstre.

 
 
 


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: