Et lite lys i skadetunnelen


Publisert 12.02.2020 av Øystein Thorsen
Flere angripere er ikke langt unna laget.
Siste skudd på skadestammen kom i går da det før kampstart ble kjent at Gallagher ikke kunne spille mot Hull. Dessverre har ikke Gallagher bidratt i så stor grad som vi skulle ønske denne sesongen, men alternativene er - muligens - ikke mye bedre de heller, så det hadde naturligvis vært å foretrekke om Mowbray hadde spissen tilgjengelig.
Når det er sagt må det være lov å drømme om at Samuels 3-0-scoring mot Hull ikke bare var en heldig tilfeldighet.

Lancashire Telegraph kan uansett berolige oss om at skaden til Gallagher ikke er alvorlig.
Og ikke nok med det, andre spillere på sykestua nærmer seg spill de også.
Om Gallagher hadde Mowbray følgende å si:
- Jeg tror ikke han rekker helgens kamp, noe som er et slag for oss. Men vi vant allikevel, uten Gallagher, uten Dack, uten Rothwell, uten Holtby og uten Evans.
Sjefen er med andre ord ikke en slagen mann, selv om alternativene til startoppstillingen blir stadig færre.

Som nevnt er det flere spillere på vei tilbake, og som den årvåkne leser sikkert har gjettet allerede siktes det til Rothwell og Rankin-Costello. I likhet med Gallagher har JRC en lettere hamstringskade, som skal være leget om ikke altfor lenge.
- Han blir heller ikke klar allerede til helgen, men runden etter bør han være tilgjengelig, er Mowbrays kommentar om den unge Joe. 
Det vil si Brentford-kampen, 22. februar, og til den kampen tror man også at Rothwell har blitt friskmeldt.

Men før den tid skal gutta til London og Charlton for å revansjere tapet fra første serierunde på Ewood. Det blir meget spennende å se om Samuel og Brereton kan utnytte fraværet av de mere etablerte, og vise seg fram slik de gjorde mot Hull.
Alle venter på at Brereton skal slå ut i full blomst, og Samuel spiller på utgående kontrakt, så han må bare gripe hver eneste sjanse han får hvis han skal bli værende i klubben - og på dette nivået.


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: