Endringer i staben

Publisert 6/8/2024 av Erlend Pettersen

John Park er på vei tilbake.

Etter at Gregg Broughton forlot klubben i mai måned, har det vært chief Executive Steve Waggott som har styrt showet på Ewood Park.

Gregg hadde ansvaret for førstelaget, akademiet, rekruttering, medisinske, trenings og analyse apparatet. Nå blir disse oppgavene fordelt på to personer, slik Lancashire Telegraph mener å vite.

Inn kommer John Park (på bildet) som jobbet sammen med Tony Mowbray helt til de begge forlot klubben i 2022. Park vil bli Head of Recruitment mens Adam Owen kommer til å bli ansatt som Head of Technical

Sean Kimberly som har jobbet med rekruttering under Broughton vil forlate klubben, om han ikke allerede har gjort det. Ting tar som regel tid før klubben bekrefter avganger. Kimberly tok på seg jobben så sent som i forrige sommer etter at Gus Williams forlot etter 12 måneder akkurat som hans forgjenger. Kimberly jobbet ni år i klubben, slik at det er en en erfaren Rovers mann som forlater skuta.

Head og Recruitment UK, Tom Sutton forlater klubben til fordel for Huddersfield Town, mens han som hadde ansvaret for Head of European Scouting, Luke Griffin går til Leicester etter at forlot klubben i april.

Så det er mange plasser som må fylles i stabsfunksjoner i klubben nå i sommer. Det er bare å raska på før det er bare tre uker til spillerne er tilbake til pre season.