Endelig seier for U21

Publisert 9/18/2022 av Øystein Thorsen

Unggutta har hatt en vanskelig start.

Lignende fjorsesongen har ungdomslaget hatt en vanskelig start. Det har faktisk bare vært tap så langt - helt til i går da Tottenham fikk unngjelde i Premier League 2. 
Seieren var delvis takket være en uventet gjesteopptreden fra Sam Szmodics.
Spilleren fra Peterborough, med nok av forventning rundt seg, ble utelatt fra troppen for andre gang denne uken, slik at han kunne hjelpe U21, eller seg selv, eller begge deler.

Faktisk var det en liten nyhet tidligere i uken om Szmodics, i forbindelse med at han ikke var med mot Watford, selv om han har trent og er kampklar etter hjernerystelsen.
Til Lancashire Telegraph sa Jon Dahl da at spillerne hans må vende seg til at ikke alle er med hver gang. 
Dansken vil etablere en holdning blant spillerne at laget alltid kommer først, fokuset på individer er sekundært.

- Som person ønsker jeg aldri å skuffe noen, men av og til må man gjøre det av hensyn til laget. Sam må jobbe hardt for å komme tilbake på laget, sa JDT
En del av den jobben gjorde han kanskje mot Tottenham, det var i hvert fall Szmodics som serverte Harlock som satte inn 1-0. Mot slutten av kampen scorte Leonard to. Takket være et trøstemål fra Tottenham sluttet oppgjøret 3-1, og dermed har U21 fått sine første poeng denne sesongen.
Tidligere i uken hadde Premier League Cup sitt gruppespill premiere, og også da ble det tap mot Brentford B. Allerede tirsdag kan unggutta revansjere dette da neste gruppespillskamp unnagjøres mot Peterborough.