En drøm for Stergiakis

Publisert 07.10.2020 av Øystein Thorsen

Og vi kaster et blikk på Forest.

Det ble som kjent et overraskende kjøp på overtid av overgangsvinduet, og i likhet med hovedpersonen kan supporterne føle seg begeistret over nyervervelsen. 
Den greske målvakten har i alle fall fått mye oppmerksomhet for sitt talent, så vi kan våge å tro at det er en spiller for fremtiden som har blitt hentet til Ewood.

21-åringen selv avslører at det er selve barndomsdrømmen som har gått i oppfyllelse, for han har fulgt engelsk fotball siden han var liten og har hatt siktet innstilt på balløya. 
- Jeg er veldig begeistret over å være her, det er en drøm som har gått i oppfyllelse. Jeg har ventet på å få ta steget fra Bulgaria, men visste ikke hvor neste stoppested kunne befinne seg. Når tilbudet kom for noen få dager siden var det en stor overraskelse, sier Stergiakis til klubbens nettside.

Skal vi prøve oss som hobbypsykologer kan man lure på om det er en jordnær type som har ankommet. Allerede første sesongen da han begynte å vokte Sofia-buret ble det mye oppstandelse rundt Antonis, og slikt kan man tenke seg ville få mang en ung spiller til å fokusere på flytt, men tross alt ble han fem år i bulgarsk fotball.
Eventuelt hadde han rett og slett gått under radaren til de fleste - helt til Blackburns speidere snuset ham opp, og han fikk spørsmål om overgang.  
- Det var ikke noe å lure på, så fort jeg fikk vite om Rovers sa jeg ja med en gang. Jeg vet at klubben har lang historie, det er en stor klubb med en stor historie og jeg er klar for å ta neste steg.

Blant andre nyheter noterer vi at Forest prøver å rette på sin elendige seriestart, som har bydd på fire strake tap. Mange trodde Skogvokterne skulle fortsette i samme spor som forrige sesong, det vil si kjempe i toppen, men i stedet ligger de solid forankret på nedrykksplass, der bare Wycombe og poengstraffede Wednesday er dårligere. 
Dermed har Chris Hughton erstattet Sabri Lamouchi.

Dette med ny-manager-effekt er et velkjent fenomen i fotballen, så det gjelder at Mowbray og gutta er godt forberedt og fullt fokusert når seriefotballen setter i gang igjen etter landslagspausen.