Disse starter i sesongavslutningen


Publisert 05.05.2019 av Kristin Kongsjorden
Mowbray har gjort én endring på laget når the Swans gjester Ewood Park.

Om en knapp time sparkes siste runde i Championship i gang. Rovers tar imot Swansea på hjemmebane, og Mowbray har gjort én endring fra laget som tapte mot Norwich sist helg. Corry Evans er tilbake igjen i startelleveren og erstatter Jack Rodwell, som ikke er med i troppen i dagens kamp.

Jacob Davenport er tatt ut i troppen for første gang, og kan få sin debut i ettermiddagens kamp. En annen som håper å få komme innpå i dag er Craig Conway, som i så fall vil spille sin 200. kamp for Rovers. Harry Chapman, som endelig var tilbake og fikk noen minutter sist helg, kan få sin første hjemmekamp for sesongen om han kommer innpå.

Swansea har en spiss i storform i sin oppstilling. Oli McBurnie har scoret fem mål på sine siste seks kamper, og 23 totalt denne sesongen. 

Den høyt rangerte Daniel James er ikke med i dagens tropp, men tidligere Rover Matt Grimes, som for øvrig ble kåret til årets spiller i Swansea tidligere i uken, starter for gjestene. 

Rovers: Leutwiler, Bennett (c), Lenihan, Williams, Bell, Travis, Evans, Rothwell, Dack, Armstrong, Graham.

Innbyttere: Raya, Chapman, Mulgrew, Davenport, Brereton, Conway, Butterworth.

Swansea: Nordfeldt, Roberts, Routledge, McBurnie, Fulton, van der Hoorn (c), Carter-Vickers, Byers, Baker-Richardson, John, Grimes.

Innbyttere: Benda, Dhanda, Naughton, Rodon, McKay, Asoro, Dyer.

Dommer: Jarred Gillett

Kampstart er kl. 13:30 og kampen kan følges via iFollow. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: