Diaz til Spania?

Publisert 1/18/2023 av Erlend Pettersen

Vi har tatt en titt på onsdagens ryktebørs og to kamper har fått bekreftet dato.

Nå er man midt inni den mest travleste tiden når det gjelder rykter både inn og ut. Vi følger litt opp tråden fra i går der vi nevnte om en mulig signering av midtstopperen Porteous fra skotske Hibernian. 

I dag og i går ble det skrevet noen linjer rundt Ben Brereton Diaz sin situasjon. Der spekuleres det i at spilleren har skrevet under en før kontrakt med spanske La-liga klubben Villareal. Spilleren selv er kun fokusert på å gjøre det bra med Blackburn ut sesongen, for å så ta en beslutning. Det er flere Premier League klubber som har vår chilener på blokken. Det vil ikke bli mindre klubber hvis de kan hente han gratis til sommeren.

Ideelt sett så hadde situasjonen på lang sikt hvert det beste om noen har kommet med noen pundsedler nå januar slik at man kunne ha investert de pengene i en ny spiss. Man trenger ikke å være rakett forsker for å skjønne at framtiden til Diaz ikke ligger på Ewood Park.

Når man skriver om mulig spisser inn, så blir vi i dag linket til Brighton sin spiss, Deniz Undlav. Det er snakk om et lån nå i januar, skriver Lancashire Telegraph.

Nye kamper berammet

I går kveld spilte Forest Green mot Birmingham i den tredje runden av Fa-cupen. Det var gjestene som gikk videre med en 2-1 seier og vil med det ta turen til Ewood Park lørdag 28. januar med kampstart 16:00.

På den datoen man tar i mot Birmingham skulle man egentlig ha tatt i mot Blackpool til seriekamp. I og med at begge gikk videre i Fa-cupen skal nå kampen spilles tirsdag 21. februar, med kampstart 20:45.

I dag ble det klart at Blackpool har sparket sin manager, Michael Appleton etter en svak sesong så langt. The App var manager i Blackburn en kort periode etter at Henning Berg fikk sparken.

Michael Appleton ferdig i Blackpool.