Diaz til Serie A?

Publisert 6/28/2022 av Øystein Thorsen

Overraskende utvikling rundt toppscoreren.

Ryktene har lenge svirret rundt Brereton Diaz og et salg er noe vi vet er høyst mulig, men spilleren har nettopp sluttet seg til troppen, og mange holder i et halmstrå om at spissen kanskje ønsker å fortsette under Jon Dahls ledelse.
Men i dag dukker det opp rapporter om at Salernitana skal være i forhandlinger med spilleren.

Tydeligvis har den italienske klubben ført samtaler med Diaz og Blackburn en stund, og Lancs Live skriver i dag at italienernes sportsdirektør, Morgan De Sanctis, har dratt til London for å fullføre overgangen. Kilden er Sky Sports sin Italia-ekspert Gianluca Di Marzio, og det er han som hevder at Salernitana har snakket med, og presentert en avtale for, Brereton.

Det eneste som skurrer litt med historien er at Brereton Diaz - ut ifra bildebevis - er i Portugal, og ikke i London, men det er klart at man kan forhandle selv om han ikke er tilstede, han har jo representanter.
Dermed ser det ut som at vi har noen veldig avgjørende dager akkurat nå.
Ønsker spilleren selv å ta neste steg, eller vil han forlenge oppholdet på Ewood?

Man tror at budgivningen begynner på 20 millioner pund. 
Det må være et krav at Jon Dahl får bruke inntekten til kjøp av nye spillere, for selv om det er mange talenter i klubben må det hentes inn noen med erfaring fra å kjempe høyt oppe på tabellen.