De nye trener

Publisert 9/8/2023 av Øystein Thorsen

Lancs Live rapporterer fra Brockhall.

Helt på tampen av overgangsvinduet tilkom en lånespiller og en permanent signering i angrepet. Vi snakker om James Hill og Semir Telalovic. Det var naturlig nok ikke mulig å inkludere de to nye i forrige helgs kamp, de ankom jo klubben altfor tett på helgen, og Telalovic hadde ikke en gang arbeidstillatelse på plass.

Etter tapet mot Plymouth fikk spillerne noen dager fri og imens ble Telalovic sin arbeidstillatelse ordnet. I går torsdag var det på'an igjen, og da med de de to nyeste med på feltet. Lancs Live har studert treningen og Telalovic ga et godt førsteinntrykk med tanke på hvordan han presenterte seg for gruppen. 
Blant øvelsene som ble gjennomført trekker Lancs Live frem en fin kombinasjon mellom Szmodics og Telalovic, noe nettavisen håper det skal bli flere av fremover. 

James Hill måtte også holde en liten presentasjon av seg selv, og som BRSCN har fanget opp tidligere legges det merke til at Hill er en veldig positiv type sosialt, som - til tross for at han bare er 21 - fremstår veldig trygg og åpen, med en smittende energi. 
Under selve treningen viste Hill fram veldig raske bein og god ballkontroll, i tillegg til effektiv ballgjenvinning.

JRC, Ennis og Sigurdsson var alle fraværende. Særlig sistnevnte trodde vi kunne være med ved dette tidspunktet, men de som er ansvarlige for ham lar han få tid. Åpenbart ønsker ingen å stresse islendingen tilbake, skikkelig opptrening er første bud.
Lancs Live tror allikevel at han kan være klar før oktober, men nøyaktig når han er i så pass god kampform at han utfordrer troppen gjenstår å se. 

JRC og Ennis har mindre alvorlige skader, sammenlignet med Arnor, og Lancs Live skriver at de bør være klare etter landslagssamlingen. 
Den mest positive skadeoppdateringen er at unge Batty nå trener for fullt. 
Om Batty har noe å bidra med i Championship er et annet spørsmål, men han må jo være frisk for å kunne prøve, så vi er glade for at han er tilbake siden det ikke er flust med backer i troppen.