Dato for Hull-kampen

Publisert 1/4/2022 av Øystein Thorsen

Og mye Blackburn i månedens lag + transferrykter.

For å begynne med ryktene så er det fremst Marcus Harness (Portsmouth) og Oliver Burke (Sheffield United) som det skrives om. Sistnevnte er en spiller som Mowbray snuste på allerede i sommer, men det ble som kjent ikke noe av da. I dag skriver Football Insider at kildene deres mener at samtaler er godt i gang, og Sheff-U har ikke noe problem med å la den 24 år gamle skotten dra. 
Hos The Blades har sesongen vært dårlig, forrige gang han spilte var i Carabao Cup i september og deretter ble det skade. I det siste har han vært med på benken, men han har virkelig ingen åpenbar plass hos Sheff-U akkurat nå.

FLW skriver om Marcus Harness som står for sju mål og åtte assist i League One, men nettstedet advarer spilleren mot å dra til Blackburn for de mener at konkurransen mot Buckley - og snart Dack - blir for tøff for 25-åringen. Det påpekes dog at Harness kan spille høyre vingback, men konkurransen med Nyambe er ikke lettere, og siden spilleren later til å være så produktiv spørs det om Mowbray uansett vil bruke ham lenger oppe i banen.
Det antydes ikke pris på noen av disse spillerne, og med Blackburns anstrengte økonomi er jo akkurat den delen temmelig avgjørende, så vi får vel se. Burkes kontrakt går for øvrig ut til sommeren, men The Blades vil uansett sette prisen selv skriver Lancashire Telegraph.

Det ble en kontroversiell og kritisert avlysning av Hull-kampen Boxing Day. EFL svarte med å endre covid-testreglene, så det er vel der saken slutter, i forhold til konsekvenser for Hull.
Blackburns nettsted rapporterer i dag at kampen blir gjennomført onsdag 19. januar, 20:45.
Dermed blir det midtukekamp etter bortekampen mot Cardiff og før hjemmekampen mot Middlesbrough.

Til slutt er det meget hyggelig å notere at hele tre spillere har blitt tatt ut til Sky Bet Championship Team of the Month for desember. Darragh Lenihan, Jan Paul van Hecke og Ben Brereton Diaz startet samtlige fire kamper i desember, og innsatsen premieres dermed som nevnt. 
Brereton Diaz scorte fire ganger og ingen i ligaen hadde høyere snitt enn Lenihan (7.84).