Damene med viktig borteseier

Publisert 1/20/2020 av Erlend Pettersen

Rovers Ladies fulgte opp mennenes seier søndag.

Det var ikke bare mennene som slo til med en borteseier i helgen. Også damene kunne reise hjem med alle tre poengene etter å ha slått Charlton 2-1 på bortebane søndag. Det var for øvrig BRSCN sin spiller, Natasha Flint som sto for begge målene for Rovers denne ettermiddagen. BRSCN gratulerer.

Det var derimot hjemmelaget som eide den første omgangen på The Oakwood. Charlie Escourt sendte Charlton opp i en tidlig ledelse som hold seg ut omgangen. Det hadde ikke vært ufortjent om hjemmelaget hadde godt inn til pausepraten med flere mål.

Men Rovers kom ut som et helt annet lag i den andre omgangen. Rovers presset på for utligning, med flere gode sjanser. Utligningen var av den vakre slaget når Flint lobbet over målvakten etter en lang ball ble sendt i bakrom. Gjestene jaktet vinnermålet og det skulle komme i det 87. minutt når Flint nok en gang slo til.

Rovers damene har nå fire poeng ned til jumboplasserte Charlton, og har tre seire på de siste seks kampene. Neste helg er det FA-cup kamp hjemme på Bamber Bridge mot Liverpool.

Kampfakta:

Rovers: Stenson, Jukes, Taylor, ( Montgomery, 77), Fenton, Jordan, Flint, McDonald, Thomas, Chambers-Cook, ( Kearns, 56), Fletcher, Stewart.

Ubenyttete reserver: Perry, Beeley.