Damene med ny hjemmeseier!

Publisert 4/24/2024 av Erlend Pettersen

Nå gjenstår det bare en serierunde før sesongen takkes av.

Rovers damene har virkelig fått opp dampen på slutten. De er nå ubeseiret på sine siste syv kamper og slo til med en 1-0 seier i sesongens siste hjemmekamp når nedrykksklare Watford var gjester.

Nok en gang var det Hornby som ble avgjørende når hun fant nettmaskene i det 47. minutt. Der med kunne Scott Parker sitt mannskap gå inn til pause med en ledelse som skulle stå seg kampen ut til tross for flere gode sjanser for bunnlaget i den andre omgangen.

Gjestene vil ta turen ned en divisjon sammen med Lewes som ender nest sist. Rovers ligger på en sjette plass på tabellen foran sesongens siste kamp som spilles borte mot Sheffield United til helgen. Crystal Palace ser ut til å ta steget opp til Womens Super League, mens Bristol City tar turen ned til Championship.

Det er fortsatt ikke klart hvilken to lag som tar turen opp til Championship.

Rovers har aldri tatt så mange poeng i Championship noen gang når de står med 33. poeng foran den siste kampen. Vil de klatre til en femte plass på tabellen?

Uansett. Vi gratulere damene med en flott sesong!