Damene klarte uavgjort på Ewood

Publisert 10/28/2019 av Erlend Pettersen

I går tok Rovers ladies i mot Coventry på Ewood Park.

Rovers ladies ledet 2-1, men Coventry slo tilbake helt på tampen av den andre omgangen fra Ewood Park foran et rekordstort publikum på hele 966. Dette er Rovers største tilskuerantall på en damekamp noensinne. Forhåpentligvis så er dette bare starten på en ny æra for damene våre.

Det var Blackburn som startet kampen best og BRSCN sin sponorspiller Natasha Flint fikk den første sjansen, men ballen gikk over mål. Jess Holbrock testet målvakten ved to anledninger uten at ballen gikk inn. Men det var gjestene som tok vare på muligheten og Amber Hughes gjorde ingen feil når hun kom igjennom mot Rovers målvakt Fran Stenson. 0-1 til gjestene var et faktum.

Samme kvinne hadde en ball i nettet rett etter på, men linjedommeren vinket for offside. Etter dette våknet Rovers til live igjen og med høye rop etter straffespark etter at Flint ble tatt, men dommeren vinket spillet videre.

Men utligningen kom to minutter før pause av kapteinen Jordan og lagene gikk inn til pausepraten med 1-1.

Det skulle ta knappe minuttet spilt av den andre før Jordan sendte Rovers opp i en 2-1 ledelse med skudd i det lengste hjørnet. Rovers kjørte på og skapte flere mange farlige sjanser, men uten å lykkes. Og når kamp uret bikket 88. minutter kom utligningen når O`Brien snudde inne i feltet og sendte ballen i hjørnet og med det som ble sluttresultatet, 2-2.

Med dette resultatet så ligger Rovers på en 8. plass med fire poeng, men kun to poeng ned til Charlton som ligger helt sist. Men Donnellys mannskap begynner å ta nivået etter en trå start på sesongen.