Damene forsterker


Publisert 23.01.2020 av Erlend Pettersen
Mens Mowbray enda venter på sin første signering, har Rovers Ladies manager Gemma Donnelly signert to nye.

Tony Mowbray sitt mannskap har og er blitt linket til flere spillere denne måneden uten at noe konkret er kommet inn. Heldigvis så har Donnelly fått inn forsterkninger og i dag som for øvrig er deadlineday for damene så kom 20-årige Ellie Fletcher inn fra helgens motstander, Liverpool. Forsvarspilleren har spilt U-19 kamper for England og startet sin karriere i Manchester United samt et utlån til Sheffield United som endte i en stygg skade.

Tidligere denne måneden kom midtbanespilleren Missy Bo Kearns ( Bildet over ) inn på lån også det fra Liverpool. Kearnes kom inn i 2-1 seieren over Charlton i helgen og ble kreditert assisten til vinnermålet som ble skåret av BRSCN sin spiller, Natasha Flint.

Damene spiller fjerderunde kamp i FA-cupen førstkommende søndag mot Liverpool som ligger i divisjonen over Blackburn. Vi håper damene gjør jobben og sender de røde ut av den tradisjonsrike cupen.

I serien ligger damene på en syvende plass med 10. poeng etter 10 spilte kamper. Charlton ligger sist med seks poeng, men har også bare spilt 10. kamper. Aston Villa har tatt et stort grep om opprykksplassen med 34. poeng. Sheffield United som ligger på plassen bak har 31. poeng, men med en kamp mer spilt. Ser vi oppover på tabellen så ligger London Bees på 5. plass med 15. poeng og er høyst oppnåelig å ta igjen.  
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: