Dack trives i tierrollen


Publisert 10.10.2017 av Kristin Kongsjorden
Bradley Dack tror på flere mål når han får spille i sin foretrukne posisjon.
Rovers kom seg tilbake i vinnersporet før landslagspausen, og Tony Mowbray hadde hell med kvartetten Elliot Bennett, Marcus Antonsson, Dominic Samuel og Bradley Dack i angrepsrekken. De imponerte både mot Rotherham United og Gillingham, og Dack er sikker på at han får flere nettkjenninger når han får spille i sin foretrukne tierrolle. 23-åringen åpnet målkontoen for Rovers med sin utligning mot Shrewsbury Town 23.september, og tror han kommer til å score flere mål i ukene som kommer. 

Dack mener det er positive tendenser i anmarsj:

- Dette laget kommer til å skape sjanser med de kvalitetene vi har i angrep. Jeg spiller hvor som helst for dette laget, men tierrollen passer meg best, og der kan jeg være med å påvirke spillet i større grad.

Dack, som kom til klubben fra Gillingham i sommer, har vært plaget av skader i muskulaturen på baksiden av låret (hamstringen) ved to anledninger i den første måneden av sesongen. Han håper nå å få en lang rekke med kamper for Rovers, og at klubben får et hat-trick i seiere når de reiser til Oldham på lørdag. 

Dack håper også at vennskapet med Samuel, som scoret sitt femte for sesongen i seieren over Gillingham, kan hjelpe Rovers på banen.

- Jeg har kjent Dominic i noen år og vi har en felles forståelse av spillet. Han er en spiller av topp kvalitet. Han fikk aldri spilt seg inn på Readings førstelag og var mye inn og ut av laget, samt plaget av skader. De kampene jeg har spilt sammen med ham har han gjort en god jobb som midtspiss og han kommer til å score mange mål for oss.


Dack har nå slått seg til ro med det nye livet i nord:

- Jeg tror folk har en tendens til å tenke at det er vanskelig, men jeg er en person som alltid har likt nye utfordringer. Det å bo på et nytt sted, klare seg selv og ikke ha noen å være avhengig av, ser jeg på som noe positivt. Jeg nyter tiden min her oppe. 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: