Dack operert


Publisert 07.01.2020 av Øystein Thorsen
Og Evans er ønsket.
Som kjent fikk Dack, klubben og alle med hjerte for Blackburn en elendig julegave da talismanen gikk på en alvorlig kneskade lille julaften, i 0-0-kampen mot Wigan. Korsbåndskaden kunne ikke opereres før hevelsen hadde gått ned, men i dag melder Lancashire Telegraph at Dack har gjennomgått det som man bedømmer være en vellykket operasjon.

Skaden kommer dog til å ta tid og lege. Lokalavisa gjentar det som allerede har blitt antydet, nemlig at Dack blir å finne på sidelinjen stort sett hele 2020. Nå handler det om at 26-åringen får komme seg etter operasjonen, og deretter sette i gang med møysommelig opptrening.

Samtidig minner Lancashire Telegraph om at Dack kun har 18 måneder igjen av kontrakten med Blackburn. Samtaler om ny avtale var i gang før jul, men det klubben nå antas gjøre er å utnytte en opsjon de har på automatisk ett års forlengelse. 
I så fall fester klubben et sterkere grep rundt Dack, i stedet for å risikere at han går på free transfer sommeren 2021.

Blant andre nyheter som når oss i dag nevner vi Football League World som hevder at Stoke er interesserte i Corry Evans. De hvit- og rødstripete har en noe tynn midtbane, og de gjør tydeligvis vurderingen at Evans er en mann som kan bidra til å fylle tomrommet. 
Stoke-sjef O’Neill kjenner Evans fra det nordirske landslaget, og med tanke på at Evans ikke akkurat har vært fast inventar i Mowbrays lag denne sesongen er det ikke utenkelig at 29-åringen kan la seg lokke bort


 
 
Glemt passord?
Brukernavn:  
Passord:  
Bekreft passord:  
Navn:  
E-post: