Dack matches

Publisert 8/5/2022 av Øystein Thorsen

Talismanen har spilt mere enn bare mot Lincoln.

Etter et par dager med sommerferie er BRSCN tilbake på banen og kan melde om at trenerteamet jobber intenst med å matche troppen, ikke minst Dack. Dette gjøres med hjelpe av lukkede treningskamper, og en slik ble spilt tirsdag tidligere i uken mot Accrington Stanley. 
Harry Leonard og Dilan Markanday noterte scoringer i oppgjøret, og Dack fikk nye minutter.

Det er Lancashire Telegraph som melder om dette, uten at de oppgir nøyaktig hvor mye tid Dack fikk. Vi tolker det som at dette er en kamp som spilles som en del av den ordinære treningen på dagtid. Rett før sesongen startet ble en annen treningskamp spilt - mot Port Vale - og da ble det nettkjenning for 28-åringen.
Derimot er nok ikke dette nok til at Dack stiller som kampklar, men han nærmer seg.

Lokalavisa skriver at Jon Dahl sikter på flere treningskamper, og han vil at spillerne skal matches i U21-kamper. 
- Dack scorte et flott mål mot Lincoln, men man kunne se at han mangler litt på fysikken, og han jobber på det
Med Szmodics inntreden i troppen har Dacks situasjon forandret seg på den måten at nå har han også en tydelig konkurrent i posisjonen han helst spiller i.
- Vi trenger konkurranse om plassene, vi trenger gutter som jobber sokkene av seg for laget, for det er det det koker ned til. Laget. Laget er nummer en på prioriteringslista, er danskens mantra.

Samtidig kan det være at Jon Dahl ikke må velge mellom en kampklar Sammie og en kampklar Bradley. Førstnevnte tror i hvert fall ikke det.
- Jeg synes jeg og Dacky er veldig like, men samtidig er vi veldig forskjellige. Jeg ser ingen grunn til at vi ikke kan spille sammen, mener Szmodics og viser til at Jon Dahls angrepsrekke er veldig fleksibel og ikke låst i posisjoner.
Lancashire Telegraph legger til at Dack blir med til Wales, og det vil være overraskende hvis ikke Szmodics også er det.