Cup-tap for Rovers Ladies

Publisert 10/8/2020 av Øystein Thorsen

Ett bittert sådant.

Birmingham var gjester da første runde av Continental League Cup skulle unnagjøres. Vi snakker gruppespill der også Leicester inngår. Ladies ga Birmingham motstand kampen i gjennom, men helt på tampen glapp det, da Claudia Walker i det 84. minuttet satte inn 1-0.
Vanskelig oppgave da, med null poeng etter første runde, der poengene altså deles av kun tre lag.

Etter den gode seieren mot Crystal Palace sist var det skuffende å ikke i det minste få ett poeng. Gemma Donnelly gjorde tre forandringer på laget, der det offensive nytilskuddet Maria Edwards begynte på benken.
Edwards kom inn på lån denne uka - fra Man U - så det er ikke unaturlig at hun må komme litt mere inn i laget før en startoppstilling er aktuelt.
Utover dette fikk Alex Brooks sjansen i mål og Leah Embley fikk sin debut for Ladies.

I første omgang viste Birmingham skumle hensikter, men avslutningene gikk utenfor, samtidig som Ladies gjorde sitt i motsatt ende. Saffron Jordan hadde blant annet en mulighet, men Birminghams debut-keeper kunne avverge.
Natasha Fenton truet også med et frispark, men igjen kunne sisteskansen til gjestene holde unna

Andre omgang ble ikke sjanserik, derimot hadde Birmingham en scoring annullert for offside. Etter hvert som omgangen modnet begynte det allikevel å lukte av scoring for gjestene, og som nevnt skulle det også gå den veien. Walker var først på ferde med et forsøk som Brooks klarte å holde ute, men da samme Walker var på gang igjen kort etter ble avslutningen for god.
Walker rykket seg fri fra Ladies forsvar og curla ballen forbi nærmeste stolpe.

Donnellys utvalgte kom svært nære utligning - og straffesparkkonkurranse - men Ellie Stewart sin heading ble reddet på streken.