Cunningham retur ?

Publisert 10.09.2020 av Erlend Karlsen

- Og unggutt fra Manchester Utd aktuell ?

Det var mange fornøyde Roverssupportere forrige sesong da Greg Cunningham kom inn på lån, gleden skulle vise seg å være kortvarig da iren ble langtidsskadet.

Men nå spekuleres det i om en retur kan være på trappene, venstreback posisjonen hos Blackburn har vært et lite problem da de to som har spilt der (Bell og Williams) ikke har levert optimalt til tider. Det skal nå altså ha vært dialog med Cardiff og Blackburn angående venstrebacken, Cardiff kan være villig til å gi slipp, men de ønsker isåfall rundt 1 million pund. Det kan fort bli for mye for en spiller som nettopp har vært ute med en alvorlig skade og nærmer seg 30. Bristol City skulle visstnok også følge med på situasjonen til Cunningham, men de sies nå å være ferdig handlet for sommeren.

James Garner (nei ikke han fra Maverick) fra Manchester United skal være tilbudt til flere Championship klubber, deriblant Blackburn. Manchester U anser han som et meget stort talent og ønsker at han skal få mer spilletid på et høyt nivå. Huddersfield skal ligge forrest i køen av klubber som vil ha 19 åringen inn på lån.

Twitter linker oss i kveld til Rochdale's Ollie Rathbone. Her meldes det at han har bestått sin medical og skal signere for 4 år i en overgang verdt 400.000 pund. Om det skulle være noe slags hold i dette, kommer i så fall 23 åringen hjem. Rathbone er nemlig født og oppvokst i Blackburn. En stor klype salt følger med dette ryktet.

Vi tar også med oss at i kveld melder David Raya's agent at Arsenal ønsker seg spanjolens tjenester, og er ikke Brentford villig til å selge kommer Raya til å levere inn en overgangssøknad for å presse igjennom en avtale. Dette kan fort bety kroner i kassen på Ewood da vi har en videresalgsklausul her.